- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
hát.. 9990 elvileg nem? az 10e alatt van 10forinttal
ha smsezel masik halozatba akkor azt azer kiszamlazzak tudtommal..nah, van valakinek budapesten plüss tokja a telefonhoz? eladó? vagy ha használ valaki, az is érdekelne megnézném hogy milyen mielött veszek..
pirosat csak azert hogy igy nez ki mikor benne van a teló félig, vagymi..
amugy ez a 2 szin érdekelne leginkabb..vagy ha veszek (800-900ft) és ha mégse jön be (nem azert mert szakadt vagy szar, hanem jó, csak nem kell), akkor valakit érdekel, használná, megvenné? eldöl akkor amint kézbe vettem hogy kell-e vagy sem. mert van rá már védő zoknim, de ez is érdekel!
-
RenegadeC2
aktív tag
Hátlap tényleg elég könnyen karcolódik, de ez ellen van kitalálva Invisible Shield
Egyébként én ilyen tokban tartom és nem karcolta addig sem, amíg shield nem volt fent.
Esetleg még ilyen plüss "zokniban" tudnám elképzelni a telefonom. -
Akkor próbáld meg Winamp + iPod pluginnal, vagy Foobar + iPod pluginnal, vagy az alábbi lista bármelyik tagjával is.
-
macikos
addikt
Utánaolvastam a dolgoknak, sokan azt írják, hogy nem is krómozott az a keret, hanem csak felpolírozott rozsdamentes acél. Volt olyan, aki felpolírozta, de nem tükrösre, hanem kicsit matt fényűre [link], ami szerintem ronda.
A fórumon az ide vonatkozó topicban azt írják sokan, hogy érdemes elvinni egy óraüzletbe, ahol foglalkoznak polírozással, mert ők profin megcsinálják.
Mindenesetre előtte én leragasztanám az üveget
Csak tudnám, hogy miért kellett zárni ezt a jó kis topicot...
-
macikos
addikt
Bocs, de ez nem gagyi kínai krómozás. Ha az lenne, akkor lepattogna. Egészen egyszerűen a króm és általában a fémek könnyen karcolódnak, mivel akár egy kvarc kristály is megkarcolja őket.
Eltüntetni polírozással lehet. De csak óvatosan, nehogy az üveget is felpolírozd, mert annak nem lesz jó vége. Ezért szerintem ha belevágsz úgy csináld, hogy leragasztod a kijelzőt egy fóliával, egészen a krómozott keretig, hogy polírozásnál ne érj az üveghez.
-
Cyber_Bird
senior tag
Én ezért használok invisible shieldet, egy két nagyon apró részleten kívűl minden részét befedi a telefonnak, nem karcolódik, nem sérül, igaz mondjuk, hogy más lesz a fogása egy picit, ami engem zavar, de a tok csúnyább zavaróbb, és ezekszerint karcol is ha ekerül alá valami por, az invisible shield viszont nem
(azt most ne említsük hogy rémálom feltenni első körben, barátnőmére már semmiség volt)
-
C^^
őstag
Ha nem rak DFU-ba, akkor pedig valószínűleg te nyomsz rosszul valamit.
Ahogy Renegade is mondta:
-Kikapcsolt állapotban Power gomb 5 másodpercig.
-Majd Power és Home együttesen 10 másodpercig.
-Majd Power elenged, és tartod a Home-ot. (QuickPwn-nál azt hiszem, hogy egy gyalogló ananász logo jelenik meg a telefonon.)xedamin: Akkor a tied első generációs.
A főbb különbségek:
-Az iPhone3G-nek ívesebb, műanyag hátlapja van. Általában fekete, a 16Gigás verziónál opcionálisan fehér.
-A 3G (mint a neve is mutatja) ismeri a 3G mobilhálózatokat.
-GPS -
Kerio
őstag
Na,, NEM LEHET JAILBRAKELNI QuickPwn-el teljesen "szűz" 2.2-es frmwaret..
Megpróbáltam... Recovery módba kapcsolt a teló, addig még ment. De már nem irogatja, hogy nyomda a ..... gombokat... Gondolkodik.. A tlo meg Recovery módban marad... De itunesal Restoreval sikerült megoldanom... -
Cyber_Bird
senior tag
vagy felraktad a magyarítást, és amiatt nem megy, állítsd át angolra a nyelvet, vagy szedd le a magyarítást, és voila...
Persze ha megtörtem a firmwaret nem én vagyok a hülye hanem az apple mert nem támogatja a törésemROFL
Ulkesh: az mp3nál arra gondolt hogy mp3-at csengőhangnak, de válaszolva arra, az is megy, csak konvertálni kell itunesal és felrakni, szintén itunesal, vagy winscp-vel de ahhoz jailbreak kell.
-
Cyber_Bird
senior tag
http://appleblog.blog.hu/2008/11/22/legjobb_programok_az_appstore_ban
Itt van a MotionX Gps Lite
külső program, mivel a beépített nem ad koordinátákat ha jól tudom.
Szerintem annyira nem jó a GPS-e de mivel a geocaching gyalogos móka többnyire, talán használható. viszont, ne is számíts professzionális jelerősségre, mert azt nem fogsz kapni hozzá ahhoz külső szép nagy antennás gps ajánlott, de legalábbis célhardver. -
-
Géniusz5
csendes tag
-
Terrorista
senior tag
Üdv!
Kapcsold ki az ssl-t és menni fog. Ugye mikor próbálna csatlakozni és nem megy neki akkor felajánlja ssl nélkül is a kapcsolódást, de hiába fogadod el nem csatlakozik. Külön kapcsold ki a fiók beállításai alatt. Nekem működik így, igaz smtp-nek nem állítottam be semmit, fogadni tudok leveleket, de küldeni nem.
Arra figyelj, hogy smtp-hez majd be kell írnod legalább 1 karaktert mert anélkül nem tudod létrehozni a fiókot, ha meg van smtp-d akkor értelemszerűen azt állítod be. -
RenegadeC2
aktív tag
Tényleg ilyen nehéz megkeresni a szolgáltatók honlapján a választ? Tessék, megtettem helyetted
Freemail POP3 kiszolgáló - T-mail, SMTP is fent van.
Egyébként freemail-en sem IMAP, sem titkosítás. Én ilyen szolgáltatást nem használnék.
Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest