Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Létezik olyan app 3GS-re, aminek segítségével a kamera lassított képű videókat vesz fel?
-
Enjoy
addikt
Egyébként végigolvastam az általad linkelt linket, amit először is köszönök, mert nem tudtam róla.
De úgy vélem, hogy a T-Mobile-nak a legjobb a mobilnet (3g) lefedettsége.
Szóval maradok Ikon200-nál, és használom az általad ajánlott SMS lehetőséget.Mégegyszer köszi mindenért
@Csapi007: Kihasználnám, szóval akkor marad az előfizu.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
samgar #14715 üzenetére
Előfizetés esetén akkor miért kell? (ott is kifizetem egyben az előfizetésnek megfelelő 125ezret, meg elkötelezem még az adott csomag havi fizetésére egy éven keresztül..)
Vagy azért kértek 10e kauciót, mert nem voltam T-s?
Jah, meg még egy kérdéssel akarom kiegészíteni így utólag a hsz-t, h:
Szerintetek megvegyem most, vagy esetleg várjak november közepe-végéig, hátha lesz vmiféle akció?[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Ha Dominóban veszem meg a telót, egyszerre kifizetem a 160k-t, akkor is kell még fizetni pluszba kauciót?
-
Enjoy
addikt
Nem fogok két telefonnal járkálni. (ezért sincs külön zenelejátszóm..)
Sokat érek vele, ha főképp pannon-ba és voda irányába küldöm az SMS-eket, T-be egyáltalán nem. Csak az iPhone miatt leszek T-Mobile-os...
Így nem érek szinte semmit a 100sms-sel.. Médiamánia S-ben lévő 50db sms jó lenne, mert az bármilyen irányba mehetne, de ott meg 500mb net van a csomagban[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Használhatom az iPhone több T-s SIM kártyával-cserélgetve?
Mert lenne egy Dominós kártyám, amivel SMS-eket küldözgetném, meg lenne az Ikon200-as előfizus kártyám.. -
Enjoy
addikt
Nem tudja véletlen valaki, hogy mikor szokott "rakomány" érkezni T-hez iPhone 3GS-ből?
(Melyik napokon? hét elején, közepe-végefele?)
1 db fehér van itt Győrben, de én feketét akarok -
Enjoy
addikt
-
Enjoy
addikt
válasz
8nemesis8 #14435 üzenetére
Szinte mindenki azt írta, hogy ha van valami probléma az iPhone-nal , akkor egyszerre cserélik a készüléket egy vadi újra.
Nah mármost az én Omniámat 5x szervizelték, s hiába írtam samsungnak, hogy cseréljék ki, mert mindig ugyanaz ment tönkre benne, nem cserélték. Inkább mindig kijelzőpanelt cseréltek benne. (ez 5x2 hetet jelentett omnia nélkül) Ez számomra nagyon csak hízelgő dolog. -
Enjoy
addikt
Én is gondolkoztam a Hero és 3GS között.
Engem a nagyobb kijelző, jobb zenelejátszó, nagyobb szoftveres és kiegészítő támogatás, valamint a szerviz tapasztalatok győztek meg arról, hogy nekem a 3GS kell.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Mammutban vettem az iStyle-ban.
Még egy db maradt feketéből, fehérből volt még úgy 4-5db.
5550Ft volt a tok, s szerintem nagyon megéri mert van a dobozban még két kijelző védő fólia is.
Capsule Neo (black) tokból is volt még egy-két darab, az egy picit drágább (~900Ft) , de nekem jobban tetszett a Rebel Serpent. Amin meglepődtem, hogy az eladó csajnak is olyanja volt iPhone-nján. -
Enjoy
addikt
válasz
joey04 #14320 üzenetére
Az komoly
Tegnap egy kis gondolkozás után megvettem a SwitchEasy Rebel Serpent tokot iPhone-hoz. Nagyon jól néz ki, és szuper hogy adnak hozzá két fullos kijelzővédőfóliát.
Egyébként én azt hittem, hogy puhább szilikonból van a belső része.. (sokkal keményebb, mint ahogy gondoltam)De mindenkinek csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
manchester85 #13963 üzenetére
Köszi az infókat
-
Enjoy
addikt
válasz
manchester85 #13940 üzenetére
Ez a kód mit is old meg?
Vagy ez mit akar jelenteni?[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
manchester85 #13930 üzenetére
Engem az zavar az Ikon200-ba, ha már nem T irányába küldök SMS-t, akkor máris többet fizetek, mint 5000Ft. Ez a 100db T-s SMS akkor tud balul elsülni, ha netán elküldöm mindet (mert rászokok az sms-re) és mindet elküldöm 30-as számra, ami számlázáskor kiderül, hogy nem is T-s, hanem Pannon, vagy Vodafone-os szám.. (számhordozás miat...) És ekkor máris nem 5000-et hanem 8500-at fizetek...
z67 említett valamilyen sms programot... Ez nyilván net alapon működik.
Ezekkel az a bajom, h mindenféle kellemetlen reklámokkal rakják tele az üzenetet, és van akinek nem akarok ilyen jellegű sms-t küldeni..Még gondolkozok rajta mindenképpen.
Ill. ami még zavar, az a magasabb árak (sms-telefonhívás)[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Kérném a segítségeteket, véleményeteket arról, hogy jól döntök-e, ha MédiaMánia S csomagot választom, az Ikon200 helyett.
Megpróbálom levezetni, hogy miért gondolom így.
MédiaMánia S ---|--- Ikon200
(4990Ft/hó ---|--- 4990Ft/hó)1, Telefonálást tekintve:
~180perc/hó ---|--- fix 200perc
Túllépés esetén:
26-29Ft/perc - 35Ft/perc
Havi keretet tekintve jobbnak tűnik az Ikon200, de amennyiben túllépi az ember, máris fordul a kocka..2, SMS küldést tekintve:
50db SMS bárhova ---|--- 100db SMS csak T irányba
Túllépés esetén:
26Ft/db ---|--- 35Ft/db
Itt hiába tudnék kétszer annyi SMS-t küldeni, egyrészt nem szoktam ennyit küldeni, főképp nem T irányába. Ergo elég az 50db is. Azonban Ikon200 esetében, ha már akarok küldeni SMS-t Pannon, vagy Voda irányába, máris növeli a havi díjamat, ráadásul drágább az SMS.3, Internetezést tekintve:
500MB net ---|--- 1GB net
Túllépés esetén:
0,1Ft/10kB ---|--- 0,1Ft/kB
Ezen a téren természetesen jobb az Ikon200, amennyiben sokat netezik az ember, azonban én nem netezek annyit telefonon. Ill. a legtöbb helyen wifin lógtam eddig is Omniámmal..Összegezve: Lehet, hogy 20perccel kevesebbet tudok telefonálni MédiaMánia S esetén, azonban akkor még ott van mentőmellényként az 50db SMS, amit bárhova tudok küldeni. Vagy ha már telefonálnom kell, akkor kevesebb a percdíj, mint az ikon csomagban.
Míg Ikon200 esetében, ha netán túllépem a 200percet jóval drágább percdíj fogad, ráadásul hiába van ingyen SMS ha csak T irányába tudom küldeni, Kizárt dolog, hogy csak T-be küldeném, s más esetben mindig plusz költségként íródna az 5000Ft-ra.A fő probléma abból adódik(bár gondolom rájöttetek), hogy nem akarom az 5000Ft-ot meghaladni.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Ehhez a zenés témához én is hozzászólnék.
2 hónapja kezdtem el használni az iTunes-t, amikor elhatároztam hogy iPhone-t fogok vásárolni. Elején rosszul voltam tőle, mert szanaszét volt minden. Katasz'trófea' volt
A múlt hét végére sikerült nagyon baba formára alakítanom mindent, úgy hogy szinte minden este zenék id3 tagjaivel buzultam
Vért izzadtam vele, de a végeredmény megéri.
Én a Stamp ID3 Tag Editort használtam, de meglesem Ace által ajánlott progit is, hátha jobb -
Enjoy
addikt
Köszönöm a válaszokat
Szerintem akkor tuti attól függ, hogy mennyit teszel le az asztalra, ill. milyen előfizetést választ az ember...
Gondolom legalább 100k kell nekik kezdetben biztosíték gyanánt.
Mivel leperkálom már az elején az egész összeget 125e-t, ezért sztem max 10e-t kérnek el... de ez csak egy eszmefuttatás
Majd 30-án kiderül.Olvastam a szifonon, hogy a legújabb 3GS-ek hardveresen is különböznek a kezdeti verzióktól, így a JB sem megy rajtuk.
Tuti, hogy én már olyat fogok ki...
-
Enjoy
addikt
Szerintetek ez megvalósításra fog egyszer kerülni: YT videó
-
Enjoy
addikt
Tudna nekem valaki infót adni arról, hogy ha most veszek T-nél 3GS-t, akkor kell-e fizetni 10e Ft kauciót abban az esetben, ha: MédiaMánia S csomagot választom 1év hűséggel, és a készülék árát (124.900Ft-ot) egybe ott kifizetem?
-
Enjoy
addikt
válasz
Csapi007 #13637 üzenetére
Köszi srácok.
Akkor végülis mindegyik rendben van.
Mindegyik tetszik, nehéz a választás.Még lehetséges szempont lehet, h melyik vékonyabb...
Elég rendesen vigyázok telóimra, így nem tartok attól, h földön landolna.
De a zsebkarcoktól tartok , ezért veszem rá a tokot, ill. feldobja az egész készüléket.
Mennyivel lesz "ducibb" egyik - ill. másik tok használata esetén?
Befér még zsebbe? -
Enjoy
addikt
Van valakinek Switcheasy Capsule Rebel vagy Neo tokokkal tapasztalata?
Melyik lehet jobb, melyiket érdemesebb megvenni?
Illetve a hozzáadott kijelzővédő fóliák okésak? vagy inkább vegyek egy drágább fóliát? -
Enjoy
addikt
Mikor szokták az iPhone-okat bejelenteni?
Csak mert, azon gondolkozom, lehet megvárom a következőt... -
Enjoy
addikt
-
Enjoy
addikt
Láma-kérdések: (aki nem akar idegeskedni, ne olvassa tovább)
Október elején megveszem életem első iPhone-ját (3GS) a T-Mobile-ban.
1, Ott bontatlan csomagolású készüléket adnak, amit magamnak kell itthon regisztrálnom?
(ha igen, annak van valami leírása? ill. milyen program kell hozzá?)2, Ha AppStore-ból vásárolok alkalmazásokat, azok a telefonszámlámat, avagy a bankszámlámat terhelik?
3, Van valami jó videó codec, lejátszó AppStore-on? Vagy lejátsza alapból az .avi formátumú videókat? (vagy a filmezést felejtsem el iPhone-on?)
Egyelőre ennyi lenne
Köszi a megértést[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó iPhone (3GS) -el foglalkozó oldalt kezdőknek?
Totál nem vagyok témában, és mivel október elején megveszem életem első iPhone-ját utána szeretnék olvasni dolgoknak, hogy ne bombázzalak titeket láma kérdésekkel.
Illetve további hasznos oldalakat is linkelhetnétek itt, vagy ha az tiltott, akkor PÜ formájában.Előre is köszönöm a segítséget
-
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok otthon iPhone témában, mert alapvető hiányosságom a fájkezelő, valamint bluetooth fájlok küldése-fogadás.
De minden más tekintetben elismerem az iPhone-t szóval nem hurrogni jöttem, csak informálódni.
Van már rá valami törés, vagy trükk, h fájlokat tudja küldeni-fogadni bluetoothon keresztül?
Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...