- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Teljesen jó a fólia, fél év után érzem, hogy egy kicsit kezd elhasználódni, de ezért van benne kettő
. Maga a tok a pofonokat is jól bírja, mint ahogy korábban leírtam - csempe, kő, aszfalt, parketta, és a Taft még mindig tart. NeoTouch-om van az iPod Touch 2G-men, ez ugyanaz, mint a CapsuleNeo, csak iPodra.
Azt érdemes venni, amelyik tetszik.
-
Polllen
félisten
Talán senki sem sértődik meg, ha én válaszolok
- Restore: telefon visszaállítása gyári beállításokra //apple szerint MIDEN adat végérvényesen törlödik
- Authorizálás: az iphone-don lévő tartalmakat nem tölheted fel akárhány gépre, csak az itunesban authorizáltakkal...ebből egyszerre maximum 5 lehet!
- csengőhang: vásárolhatsz is, de te is készíthetsz itunes segítségével (30 secet kivágsz, átkonvertálás acc-re és átnevezed m4r-re és behúzod itunesban a csengőhangokhoz) [link]
Ezenkivül még van egy oldal is, ahol készíthetsz ilyet még youtube videóból is...csak sajnos nem ugrik be az oldal neve -
Atlantis
veterán
Nekem aktiválták a T-boltban, előttem bontotta ki a dobozt, betette a SIM-et. Ettől függetlenül otthon az iTunes is vacakolt vele valamit. Ehhez kapcsolódóan egy kérdés: miért kellett újra authorizálnom (de szép magyar szó) a gépemet? Az új iTunes miatt vagy az új iPhone miatt? Hogy tudom megszüntetni a régi authorizálást? Mondjuk az 5-ből még csak 2 ment el...biztos volt már erről szó, csak most Enjoy kérdéséről eszembe jutott. Törlik egy idő után a nem használt "authorizálásokat"?
-
macikos
addikt
1. Te bontod ki otthon. Az iTunes-t kell telepítened, abban kell majd aktiválnod. Csak rádugod majd, ő kiírja, hogy mit hogy kell, pofon egyszerű lesz, nyugi.
2. A bankszámládat
3. Nincs. Nem játszik le csak .mp4-et és .mov-ot. Egy mai gépen nem tart sokból átkódolni mp4-be egy filmet. Egyébként a minőség, mármint a filmnézés iPhoneon tökéletes! Régebben nekem mindig volt 4-5db 1,5-2 órás film a telefonomon, csak mivel mostanában időhiányban vagyok, nem tudnám nézni... egyébként szuper.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest