- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
-
DroneZ^
őstag
ha loppott vagy hasonlo, akkor köv hó elején tiltanák elvileg, max a 2. hó elején, de most nezem én már a 3. hónapot is elhagytam, most jön a 4.
De mivel az enyém nem lopott, nemis fogják tiltani.
Amúgy ugyhallottam hogy csak SIM-et tiltanak, mert amíg van esély rá hogy a lopott telefonról fizetnek, addig nem tiltanak... -
-
macikos
addikt
Nem. Én azt mondom, hogy ne ugorj bele egy ilyenbe, mert ki tudja mennyibe fog ez neked kerülni a végére és hogy milyen lesz a végeredmény. Már ott kezdődik a probléma, hogy ugye szét kell szedni a telefont ehhez. Na már most az első generációs úgy van összerakva, hogy a gyárban összepattintották, kész, de ha otthon szétszednéd nagyon nehéz úgy csinálni, hogy a hátsó lemez ne hajoljon el a szélein. Bár ha profi az illető... de egy ilyenre csak akkor vállalkoznék, ha az enyém lenne a telefon. Így, hogy nem is a tied, veszel valamit, ami kérdéses, hogy egyáltalán használható lesz-e valamire.
-
dzsozefo
aktív tag
Fölös téma volt úgy gondolom!
Miért jó neked egy használt pixel hibás gondot a nyakadba uszítani?
Mindegy....--------------
Kinek, hogy szuperálnak az emulátorok?NES- Nintendos Game-k ( mario stb )
GBA- Elég szörnyű a felhozatal úgy gondolom
PSX- Nekem elég lassú és nem úgy jelenik meg ahogy szeretném. -
-
C^^
őstag
"A régi iphonnél a jailbreak függetlenítéssel is jár?"
Nem. A Jailbreak és a Függetlenítés (Unlock) két külön dolog.
Jailbreakelés után képes leszel a telefonra nem hivatalos (nem Apple-forrásból származó) alkalmazásokat is telepíteni.
Függetlenítés után pedig bármilyen SIM kártyával használhatod a telefont.A Jailbreaket, Függetlenítést, és a Cydia telepítést egy lépésben is meg lehet oldani. Utána Cydiából telepíthető a magyar nyelv támogatás.
-
Zoty4
őstag
-
GuguGuru
tag
Azért érdemes elgondolkodni azon is, hogy amúgy mennyi a számlád... Egy haverom pl.: 7 éve T-mobos, és minden hónapben 18-20 körül telefonál, ebben az esetben neki ugye megéri 990-ért elhozni, mert a szolgáltatónak mindenképp kifizeti az összeget, és akkor hülyeség úgy számolni, mintha 400.000 lenne a Teló. Ebben az esetben neki a telefon 990, Mert telefonálni ennyit amúgy is telefonált volna.
Én csak havi 7000 körül telefonálok, viszont amióta van magyarországon mobil, Westel/T-mobos voltam, igy nekem a hűségnyilatkozat mindegy, viszont többet nem óhajtok fizetni azért, hogy olcsóbb legyen a Teló, mert akkor a különbség valóban a telefon árába számolandó. Igy nekem a 16 GB 75-be volt, még a Platina pontjaimat levonták, szal a végén 65. Nekem ennyibe került a telefon és pont. Nem pluszba még 24x7000-be...
-
xedamin
tag
Csak gondolkozz picit.
Tegyük fel, csak 150ezer lenne a teljes vételára, hűségnyilatkozattal meg egyebekkel a telónak. Akkor szerinted adnának bárkinek is olyan előfizetést hogy 150 hónapig (12 és fél évig) fizesse a részletet?
Amire te gondolsz az az, hogy elhozhatod 990 forintért a készüléket, aztán 2 évig havi 17 ezret fizetsz oda nekik, ami durván 400 ezer fölött van. Ha meg megveszed a készüléket 70ezerért, 1 éves hűségnyilatkozatra, havi 10ezerrel, úgy a teljes vételár 190et rúg "csak". Mérlegelni kell melyik éri meg jobban.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest