- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Aktív témák
-
-
válasz
dabgergo #35871 üzenetére
Gyakorlatban nem sok. Azért gázos, jön egy fontos frissítés, és te nem tudod feltenni, mert meg kell várnom, míg feltörik, és úgy feltenni. Meg egy rossz mozdulat, és befrissítesz, aztán várhatsz, míg az új szofthoz lesz törés... El lehet így lenni, csak állandóan ezen görcsölni, meg ha tényleg véletlen updatelsz, és még nincs megoldás rá, addig gyakorlatilag egy ipod touch-od van csak...
-
HPEx20i16v
tag
válasz
dabgergo #35766 üzenetére
Én egy ideig tartottam mellette OFF Nokia E66-ot, mert jó a GPS-e és hát ott a Garmin, de az utóbbi egy évben csak az ON 3Gs-t használom navira. Jó néhány ezer km-t mentem vele és egy kezemen meg tudom számolni a jelvesztéseimet még adatforgalom nélkül is (külföldön az adatroaming ki van kapcsolva nálam...). Biztos van nála jobb, de szerintem nagyon jól használható. Én full eu navigon-nal használom, semmi jb, vagy hasonló.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
dabgergo #35734 üzenetére
Teljesen gyökér ez a T-mobile. Egyszerűen megmagyarázhatatlan, hogy miért nem írnak árakat. Egy okot mondjanak már, hogy ez mire jó? Mert hogy több vevőjük nem lesz, csak kevesebb az biztos. Most mindenki odamegy csomó pénzzel, és izgul, hogy nem lesz túl sok neki. Hihetetlen.
Megérdemelnék, hogy egy ember se menjen el a launchra, és talán észrevennék, hogy az emberek vannak a szolgáltatóért, és nem fordítva.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
dabgergo #34905 üzenetére
Azt jól látom ugye, hogy a 3GS-ben sincs rádió?
Pontosítva: egyik iPhone-ban sincs rádió.
(#34915) Volkov
1. Ténylegesen nem vonja le a pénzt csak "lefoglalja". Ha nem vásárolsz, később "visszaengedi". A számlakivonaton meg sem fog jelenni.
2. Éjszakára tedd airplane módba a telefont.
3. Passz.
4. Mindent iTunes-szal. -
Octi
aktív tag
válasz
dabgergo #34898 üzenetére
1) Gugli
2) Radikálisan nem fog a használt Gs-ek ára zuhanni. A 3G ár sem esett nagyot, a Gs megjelenésekor.
3) Ha nincs "telehekkelve" mindenféle szupi programmal, simán elmegy 1 napot.
4) Bár én nem használok tokot, de szerintem radikális különbség nincs köztük. max anyag minőségben térhetnek el egymástól.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest