- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
xedamin
tag
Na, újra ittvagyok, büszke 2.2.1-es felhasználóként, amiért nagy hála C^^-nek
Amit eddig nekem nagyon szembetűnő lett, hogy rendkívül sokat gyorsultak a töltései, pl a jegyzeteket nagyon gyorsan betölti.Lenne azért még néhány kérdésem, hátha tudjátok a választ.
1: Ha a private\var\mobile\Library\Notes mappába lévő notes.db fájlt próbálom jegyzettömbbe megszerkeszteni, és azt visszamásolni, azt írja nincs jegyzetem. Tudtok valami megoldást arra, hogy a számítógépen bepötyögött cuccokat megjelenítsem a szifonon? Régebben ajánlották erre az AirSharing-et, de nem értettem hozzá
2: A billentyűzetet hogy kell beállítani, hogy a magánhangzóknál ne jelenjen meg az összes fölösleges betűfajta, csak pl az "á", "é", stb? Illetve, már megszoktam, hogy a Z és az Y meg vannak cserélve, ezt is jó lenne beállítani.A válaszokat előre is köszönöm.
Uhh, még valami: tudtok ajánlani olyan oldalakat, ahol "szinte 100%-ig legális" programokat/játékokat tudok leszedni?
Gondolok itt appulo.us, meg hasonlók.
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest