- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyka.
csendes tag
Köszi mindenkinek, sokat segítettetek
Üdv, Satyka
-
Satyka.
csendes tag
Tegnap egy Shield Up fóliát tetettem fel az iPhone 16 Pro-mra, és szerettem volna úgy megoldani, hogy a Dynamic Island ne legyen kivágva, mivel zavarónak találom az ott lévő lyukat. Azonban aki csinálta azt mondta, hogy ha a fólia teljesen lefedné ezt a részt, akkor a Face ID nem működne megfelelően. Végül belementem, de most, hogy a kezem gyakran beleütközik a kivágásba, egyre inkább irritál a dolog. A régi iPhone 11-emen csak a kamera és a hangszóró volt kivágva, ami nem zavart, de ez a megoldás igen. Van valakinek tapasztalata arról, hogy ha a hydrogel fólia lefedi a Dynamic Islandet, az valóban akadályozza a Face ID működését?
Üdv, Satyka
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok, van-e valaki aki 16 Pro-t használ esim és fizikai sim párosítással? (két különböző számmal természetesen) Tapasztalható-e ezzel a felállással valami technikai probléma?
Üdv, Satyka
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok, aliexpressen nézegettem, hogy már a 16-ra is árulnak tokokat. Szerintetek mennyire valós, hogy tudják az új széria méreteit megjelenés előtt?
Üdv, Satyka
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Ma vitte el a futár a CareCenter-hez az iPhone 11-emet akksi cserére, éredeklen, hogy aki szintén küldött be akksi cserére iPhone-t, mennyi idő alatt jött vissza a készülék, mire számíthatok?
Üdv, Satyka
-
Satyka.
csendes tag
válasz #40993792 #246083 üzenetére
Szia! Erről olvastam, amit linkeltél, viszont a rendszer szerint elvileg ezt már egy jó ideje elvégezte a készülékemen és nem is ugrott utána se fel, se le a %-a. Azért is furcsálom a dolgot, de én csak örülök ha tényleg így ítéli meg a rendszer az akkumulátor állapotát Köszi a közbenjárást!
Üdv, Satyka
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
2019 karácsony előtt vettem még egy i11-et azóta az aksikapacitás lement 93-94%-ra, viszont a mai napon amikor ránéztem, hogy hogyan áll az állapota azt mutatja, hogy 100%. Többször is újraindítottam, de továbbra is a 100-at mutatja. Valaki találkozott már ilyennel? Örülhetek, hogy ezt mutatja, vagy ez fals infó, illetve valamilyen bug?Üdv, Satyka
-
Satyka.
csendes tag
válasz GreenGoblin #244222 üzenetére
iCloud Photos-nál van lehetőség az összes elem kijelölésére Ctrl+A kombinációval, tömörítve letölthető az egész. iCloud Drive-nál ugyanígy megoldható, viszont az én tapasztalatom az, hogy nagyon lassú és sokszor hajlamos crashelni az oldal, ezáltal nem mindig működik ez a folyamat, de elviekben lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Satyka
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok! Iphone 11-hez és Airpods 2-höz keresek bőrtokokat, az Apple hivatalos tokjai nem az én stílusom, más alternatívákat keresek. Valaki tud ajánlani megbízható márkát, ahol érdemes körülnézni?
Üdv, Satyka
-
Satyka.
csendes tag
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg iPhone vásárlás előtt állok. Most egy SE modellem van. A XR és a 8 között vacilálok. Van akinek esetleg van tapasztalata mindkettővel, vagy otthon van a témában? Igazából a legfőbb szempont, hogy az akkumulátor bírja sokáig és ne hagyjon 1-2 év alatt cserben.
Üdv, Satyka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest