- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
leikomessi #332312 üzenetére
Ha a masodlagosnak beallitott szamod volt korabban a telefonban akkor ez azert van, mert ahol nincs explicit beallitva melyik vonal, ott az utoljara hasznaltat hasznalja.
Az elsodleges szam kapcsolo az uj szamok/nevjegyek/random gyorsan felhivok ezt a szamot eseteket befolyasolja. -
Arellig
tag
válasz
leikomessi #327040 üzenetére
Szia,
Szerintem a beállításokban hangokcrezgésnél beállítod hogy csak néma üzemmódban.
Utána meg az értesítéseknél külön az alkalmazásoknál kikapcsolod és értelemszerűen csak a hivásoknál hagyod bekapcsolva.
Szerintem így rendben lesz. -
madgie
titán
válasz
leikomessi #318322 üzenetére
Most úgy csináltok, mintha nem lenne ott az ingyenes Blackmagic Cam app, amit amúgy az Apple is használt egy éve az egyik bemutató rögzítésére. Abban van Log-4K60p bármelyik 15 Pro-n, többféle ProRes opcióval, vagy akár csak H265-tel... és ami még fontosabb, az 4K50p-t is tud, ami az európai régióban sokkal használhatóbb opció, mint a 60p.
-
válasz
leikomessi #318319 üzenetére
??
Log videot a 256-os pro mar tud belso tarra rogziteni, nekem ugy remlik
-
válasz
leikomessi #318316 üzenetére
Mondjuk egy ilyen ssd tok + ssd + kábel árából már kijött volna a nagyobb tárhely
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
leikomessi #315805 üzenetére
Ha benézel az EMAG topikba [link] , látni fogod, hogy nem kicsit macerás a náluk történő reklamáció (annak megkísérlése). Telefon nincs, egy bot fog “segíteni”, vagy személyesen mehetsz hozzájuk. [link]
Plusz, ha nem tudod igazolni (pl videóval), hogy eleve így érkezett, így vetted át, akkor az elállást is meg fogják próbálni elutasítani (persze, a telefon a fő, ha az működik, akkor van esélyed). Semmi bíztató nem vár rád.
Írd meg abba a topikba és indíts online reklamációt, ha vissza akarod küldeni.
Nem normális így kiadni egy telefont a vevő részére. -
válasz
leikomessi #315805 üzenetére
Én nem vagyok háklis az ilyenekre. Meg lett nyomva a doboz sarka. Szerintem a telefonnak nincs baja. Ha téged zavar akkor jelezd az emagnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest