- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
balint0 #235072 üzenetére
Nyilván lehet több is vagy akár kevesebb is, attól függ mire használja az ember. Korábban írtad, hogy "Spotify hallgatás + böngészés 4g-ről", így szerintem teljesen reális a 4 óra kijelzőidő egy i7-től. Ha ennél több kell, akkor nagyobb telefont kell beszerezned, de a felhasználási szokásodat elnézve, egy tablet célszerűbb lenne.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
balint0 #234977 üzenetére
8 óra aktív képernyőidős használat szerintem nem rossz.
Amúgy akkucsere után célszerű csinálni egy kikapcsolásig merítést majd egyben megszakítás nélkül 100%-ra töltés + pár órát még töltőnhagyás (pl alvás ideje alatt csinálni ezt) hogy a telefon "betanulja" az új akksi korlátait.
És utána megnézni hogy merül, de ez eléggé használatfüggő is persze, így nincs rá ökölszabály... de 8-10 óra hálózathasználat + képernyőidő szerintem teljesen jó amúgy.
-
válasz
balint0 #234977 üzenetére
Valószínűleg éjszaka dolgozol?
Látom ott volt egy nagyobb használat.
Komolyra fordítva, bár sosem volt pont i 7-em, de amit olvastam róla az alapján ez az akkuidő annál reális. Plusz, a safari attól függően, hogy milyen weblapokról van szó, tudja vinni rendesen az akkuidőt. Ha teszel be egy teljes feltöltést és rátöltés nélkül egy diagramot, abból lehet hogy többet tudunk itt mondani, de ez alapján szerintem ez akár rendben is lehet egy i7 esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest