Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Én vettem 15ezer forintért egy Pixel1-es telefont. Pár naponta feltöltőm a Google Photos-ba az ősszes fotó/videót eredeti méretben koráltlan mennyiségben. (Ameddig a telefon működik)
Kábelen másolom fel a file-okat a gépre és a NASra is. Nem használok másik Syncet. Nem tart sokáig 10Gb sem... Elindítom és ott hagyom. De valóban lehetne gyorsabb is...
-
Nagyon félreértesz.
1-Nekem nincs igényem a gyorsabb kábelre,édeskeveset másolok oda,vagy vissza,de ettől még tény,hogy biztos sokaknak lenne igénye rá,bőven több iphone user van a világon mint amennyien itt ebben a topikban vagyunk.
És visszatérnék megint arra,hogy 500-600e forint körül 2022-ben elvárható lenne egy 20éves szabványnál modernebb csati.Nem lenne muszáj használni,de legyen meg a lehetőség rá.
2-Egy szóval nem mondtam/írtam,hogy vállalhatatlan rossz igényeid vannak.Én csak annyit mondtam,hogy ne magadból indulj ki amikor felteszed a “minek gyorsabb usb” kérdést.
Neked nem kell,mert felszerelted magadat a saját igényeidnek megfelelő eszközökkel,ezek használatával neked nincs szükséged semmiféle kábeles kapcsolatra,de szerintem Te vagy a ritkább iPhone user.
Ha egy tetszőleges város utcáján végeznénk egy felmérést a járókelők közt,hogy ki használ NAS-t és kidugdossa gépre a telefonját,nagyobb összeget mernék rátenni,hogy a NAS-t használok lennének elenyésző számban,a többség kábelezik ha telefonra/-ról másolgatás a cél,de utóbbiak nagyrésze a NAS-ról azt sem tudná,hogy azt eszik,vagy isszák.
Ha úgy lenne én is NAS-t vennék,mert én sem szeretek vezetékezni,de ettől még tartom a véleményem a gyorsabb usb szükségességét illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest