- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
gretzky77 #132116 üzenetére
Senkihez nem szóltam egy rossz szót,erre:
Első szurkálás
Második szurkálás
Harmadik szurkálásKérdezem én tőled,ezekre te is jobban reagálnál?
Én kérek elnézést,ebben a topikban már rég nincs rend,boccs hogy kiállok saját magamért. -
TechN7ne
nagyúr
Na hol van a Keynote meg a 9.3 vazzeegg?
-
TechN7ne
nagyúr
-1 iPad 2 ugyan azt a hardver-t kapta mint az i5s
-2 Nem heti szinten vagyok jelen hanem szinte mindig,nem bírom magamba tartani az igazságot,na meg azt hogy mennyire analfabéták is megfordulnak különböző fórumokon.
-3 Mindennel tisztában vagyok,tudom mik a problémák,főleg azz hogy az IOS 9 nem a régebbi Apple készülékekre találták ki,még az i6 is szenved vele.
-4 Inkább eladom egy olyan felhasználónak mint a többség,kinek nem szúrja a szemét az állandó mikrolag és veszek egy újabbat. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #132049 üzenetére
Mit sose mondok,hányszor mondjam? Nektek videókat is készíthetek volt már rá nem egy példa hogy csináltam,az sem volt jó,mit csináljak veletek!
Milyen hol.szerintetek egy adott helyen akadozik csak,rajzoljam kőrbe a fáraók piramisát,vagy írjak neketek egy könyvet róla mert ti vakok vagytok,mi van veletek semmi?Nagy valószínűséggel látjátok ti is a folyamatos lagokat csak saját magatok vigaszára le is tagadjátok,lehet így jobban megnyugszik a kis lelketek még sem olyan sz@r hiszen az enyém... csak van ezzel egy gebasz,jön egy általános felhasználó és ő is leírja mivel nincs miért hazudni,saját magának meg minek hazudjon,hogy sz@r az egész.
Az én igényeimnek nem felel meg az új rendszer régebbi Apple készülékekkel,ennyi.
Nektek megfelel,igények/ízlések és pofonok,ennyit erről. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
herb555 #132031 üzenetére
Szia
Épp tegnap asszony iPad mini 2 jére fisítettem 8.3 rol 9.2.1 re mert az újabb GarageBand app csak 9.1 től megy fel...
Hát finoman is fogalmazva szörnyű lett, sokkal lasabb betöltés, szét akadozza az agyát, el is vesztette az Apple által megszokott gördülékenységet, stabilitást, már az embernek kedve sincs használni jó hülye vagyok!
i5s ben ugyan ez a hardver van, amelyik i5s frissítve lett ingyen sem kéne komolyan, iPad is megy fell hírdetésre, nem használjuk így tovább,....Szerk. Vlkinek a szeme ezt észre sem veszi, de nekem szúrja rendesen a szemem és nem ezért választom az apple termékeit hogy ösdze fossa magát,....
Akinek nem szúrja a szemét vagy észre sem veszi a lagokat- lassulást nem is értem, miért nem használ androidoss fosst, nekik nem tök mind1 ragasdzanak a telefon hátuljára egy Apple matricát ha már úgy is vakok. -
TechN7ne
nagyúr
GarageBand-al vettem fel zenét,iTunes Fájlmegosztással kimentettem mert nem nagyon látok más értelmes lehetőséget mentésre.
Na most sehol nem találom az adott fájlt,iPhone keresőben sem találja meg,viszont a GarageBand hangfájlok között meg ott van,most akkor hogy érem el?
Mi az a iTunes Fájlmegosztás?
iTunes-ban sem találok semmit a hangok között,pedig már egy csomót kimentettem és meg is jeleníti a hangok között az adott programokban.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #131816 üzenetére
Nem veszem az iPhone-t hanem kapom,éss nem a kinézete miatt használom hanem megszokás.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
galaxys80 #131813 üzenetére
i4s megjelenése idejében következet be a halála,szóval már tervbe volt véve az i5 kinézete,nagyon is tudott róla hogy hogyan fog kinézni a következő széria ami érződik is rajtuk,elég ha az ember megfogja a kezébe...
Szintén már tudják,hogyan fog kinézni az i7...
i4/4s/5/5s kinézet egyedi volt,nem nézet ki úgy más telefon,ellenben az i6/6s-el,mindegyik új Samsung + anyám kínja szinte ugyan ez,max a csík nem oldalt van hanem alul,hányinger.
Szerencse,hogy a stabilitás és a gyorsaság megszokott,különben adnám el vagy dobnám le a harmadikról,nem tetszik és nem is fog pedig a sajátom. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #131810 üzenetére
De akkor volt Stílusa a termékeknek,nem voltak ilyen csúnyák.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #131764 üzenetére
Honnan vagytok annyira biztosak hogy 6 nap múlva jön a végleges?
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
GarageBand-al szoktam készíteni csengőhangot.
Ki szeretném törölni amikre már nincs szükségem,hogyan tudom eltávolítani a csengő listáról?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Urban Terror #131580 üzenetére
Már az első pillanatrban levágtam,aztán én voltam az egyedi...
9.2 pörög nálam mert a 9.2.1-et nem hagytam még 10 percet sem.
-
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Hogyan tudom elfelejtettni egy adott Wifi jel jelszavát?
Volt egy UPC free wifi kódom ami mostanra megszünt, akárhol vagyok erőszakkal hozzá akar kapcsolodni elöszőr.
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Telom töltőjét otthon hagytam,barátnőmnél meg csak 10w-os iPad töltő van,okozhat ez bármilyen gondot az akksimnak (i6s)?
-
TechN7ne
nagyúr
Be lehet vlhol állítani azt, hogy ne töltse le előre a frissítést,akadjon le rólam?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
California1 #129550 üzenetére
Nem tudsz választani, vagy hagyod rajta a 7 es rendszert, vagy frissíted a legujabbat ami sokkal lassabb lesz.
Am az 5c el jobban jarnal, stabilabb picit jobb akksival és a net hálozata is megbízhatobb.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
anderledani #129415 üzenetére
Én iggen, vissza is léptem a 9.2 re, másoknak hibátlan.
-
TechN7ne
nagyúr
Nem mondtam egy szóval semhogy lecseréltem volna,azt mondtam hogy sokkal jobban szerettem.
Nem volt annyira kényes és valahogy szebb képet készített,színesebb kijelzővel rendelkezett.
IOS 8 időszakában általános felhasználás mellett szinte semmi különbséget sem éreztem,esetleg hátrányát az 5s-el szemben,igazán jól összerakott,nagyon stabil széria. -
TechN7ne
nagyúr
Először én is "lenéztem" az 5c-t a műanyag borítás miatt mert megszoktam az 5s-t,aztán úgy hozta a sors hogy lett egy üzlet miatt 5c készülékem és bátran kimerem jelenteni a legkényelmesebb és legletisztultabb i5 széria.
Atom stabil,szép színekkel és a műanyagborítás miatt sokkal jobban kézben marad és kényelmesebb.
Én az 5c-t szerettem a legjobban az i5 széria közül,pedig rendelkeztem mind a hárommal (i5,i5c,i5s). -
TechN7ne
nagyúr
válasz
madle #129229 üzenetére
Ezeket az opciókat vágom,hogyan kell borítókat illeszteni az adott fájl-ba,esetleg albumra.
Itt most egy és ugyanaz az album amit lejátszunk,de nem csak a Ja Rule albumról van szó ezt csak példának raktam ki,majdnem minden ismertebb előadó albuma fölé ki rak egy képet,nekem meg csak az albumok borítók vannak és ennyi,képek nélkül.
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
CragON #129216 üzenetére
Innen leszedheted közvetlenül,alul a létöltésnél az általad használt készülékre kattints és már jön is.
Készíts biztonsági mentést vagy az iCloud-ba vagy a gépedre (nem fontos,de ha nem szeretnéd hogy eltűnjenek a kontaktok és a használt app-ok,beállítások mindenképp érdemes).
Ezek után jelentkezz ki az iCloud-ból és dugd rá a telefont a gépedre.
Felugrik szokás szerint az iTunes (gondolom van a gépeden).
Rá kattintasz úgy az iPhone visszaállításra,hogy közben nyomva tartod a Shift billentyűzetet,ki ugrik egy tallózó ablak,oda illeszd be a letöltött 9.2 Ios-t.Elkezdi újra rakni a telefonodat azt várd meg,majd utána értelemszerűen kövesd az utasítást,honnan szeretnéd a mentéseidet visszarakni iCloud vagy esetleg a gépedről,remélem segítettem.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
ittakary #128886 üzenetére
Az már engem nem érint, max. 1 évig szoktam használni egy telefont, sztem már Decemberben megkapom az új telomat grátiszként a cégtől, lehetőleg a jövő iPhone -át ha addigra megjelenik,tavaly ilyenkor még egy 5s boldog tulajdonosa voltam. 😋
Ha az ember érzi mikor kell leállni a frissítésekkel, nem fog még 2 év múlva sem döcögni. Egy frissítés nem kényelmes, még vissza lehet lépni az előzőre míg alá van írva.
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #128854 üzenetére
Összességében videóval próbáltam bebizonyítani neki,hogy nem akad be shol sem a készülék,hiába próbálkoztam,se a szavam,se a felvett videóm nem ért semmit,legközelebb meghívom vacsorára ha elfogadja a meghívásomat,hát ha személyesen sikerül belátni hogy igazat írtam.
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
Lehet te így érzed sima 6-on,én nem.
Am ha elolvastad volna a frissítés alatt rájöttél volna nem csak frissítés,hanem tartalmazott hibajavításokat amik számomra nem váltak be.
(#128842) jani70 Nekem végzett tegnap reggel is magától,pont arról mentettem vissza ma mindent a 9.2-re.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #128817 üzenetére
Ki mondta, hogy normalis? Csupan őszinte voltam hozzád és probáltam segíteni hogy mi-miért történt. Úgy vélem az őszinteségem nem támadni kéne hanem megköszönni, ráadásul nem is biztos hogy egy kollégánál jártál, fogalmam nincs melyik boltban voltatok.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
ittakary #128815 üzenetére
Nem négerek hanem feketék, nem parasztok hanem magyarok és nem cigányok hanem romák!
Mindenkinek meg kell adni a tiszteletett, különben fordított esetben ne várjunk csodákat, mindenkivel megtörténhet ami veled, oda kell figyelni jobban és nem csak a romákra, hanem mindenkire.Zárjuk le a témát, további szép estét.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
ittakary #128807 üzenetére
Huu,úgy érzem téged elég sokszor már becsaptak,viszont engem még nem és nem is fognak,mert érzem magam annyira talpra esettnek hogy észre vegyem a dolgokat időben.
Ahogyan egy magányszemély,úgy egy bolt is átverheti az embert bármikor,vagy esetleg kaphatsz egy független telefont,ami valójában szolgatátóhoz van kötve és kikódolták,stb.Szóval a megbízhatatlanságot nem egy függő készülék jelenti,hanem a rengeteg csalódás és pofon az élettől amit kaptál valószínűleg.
Én oda figyelek,tudom hogy kitől és mit vásárolok továbbra is, és nem azt fogom nézni hogy mi független és mi szolgatotóhoz kötött.
Túroban meg még soha nem nyúlkáltam,de általam sem nyúlkált más,megbízhatóság és becsület még létezik ezen a földön,igaz már egyre kevesebb helyen de rá lehet találni.
Téma off.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
ittakary #128793 üzenetére
És ha teljesen ki lett fizetve vagy feltöltő kártyás csomagban lett vásárolva és papírral tudja igazolni?
Ez akkora hülyeség ne is haragudj!
Én már vettem nem 1x szolgáltatos iPhone t és nem volt gond, le kérdeztem mindenhol ahol kell, vannak tudatos és hozzáértő vásárlók, buta ember tesz csak ilyen kijelentést.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
anderledani #128778 üzenetére
Persze hogy lehet, volt rá példa mikor a T raktárból is eltünt pár karton, ne hülyéskedj.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
leslieke #128735 üzenetére
Alkalmanként be-akad a telefon,eddig 9.2-el ilyen nem volt,ezen kívül semmi gond.
(#128729) Ragnar95:
Tavaly egy i5c-t kellett garanciáztatnom amit pont itt vettem a hardver-on,volt még rajta garancia de papír nélkül vettem át,úgy tudtam ahogyan te,papírok nélkül vettem meg a készüléket.
Egyik napról a másikra se kép,se hang,fel is hívtam a központi telefonszámot és közölték velem,hogy nem lesz elég a készülék,kell a szolgáltatótól (ahol ki adták a készüléket) egy számla vagy garancia jegy,így fel kellett keresnem akitől vásároltam használtan a telefont még 1x és meg kellett szereznem az említett papírok egyikét,így tudtam be vinni a telefont csak garanciáztatni.
Központi telefonszámon nyugodtan rá lehet kérdezni,hogy mi szükséges hozzá:
06 80 983 435 -
TechN7ne
nagyúr
Jó sz@r lett az új frissítés,lagosabb,bugosabb,böngésző is lassabban reagál.
Aki teheti inkább ne rakja fel 6s-en is foss,sima 9.2 egy nagyon jó frissítés volt,annál már jobb nem lesz a 9-es IOS abban biztos vagyok. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #128484 üzenetére
Pofára megy sok minden és nem voltatok szimpatikusak, ennyi elég lesz az őszinteségemből?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Tomeee1989 #128461 üzenetére
Akkor van rajta és cserélik,hozzád legközelebbi T Pont boltban leadhatod a készüléket....
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Tomeee1989 #128458 üzenetére
A biztosítás benne van a "csomagban" akkor cserélik,de ha "nagy csomagot" egy hatalmas és drága díjcsomagra érted amit rád sózott egy "szerencsés" ügyintéző,az még nem azt jelenti hogy van rajta biztosítás.
Szerk.: Általában megszoktuk kérdezni:
Szeretne rá kötni biztosítást a készülékre,ami + pár ezer forint többletet jelent havonta?
ilyenekre szoktak emlékezni az ügyfelek. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
galaxys80 #128428 üzenetére
Parancsoljon uram!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
galaxys80 #128411 üzenetére
Rendben,parancsolj!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
galaxys80 #128400 üzenetére
Az égvilágon semmi lag nincs 6s en hidd el nekem, teljesen tökéletes. Utoljára tavaly éreztem ennyire stabilnak és rezzenés mentesnek a rendszert az 5s en 8.2 el asszem.
9.1 el kaptam a készüléket, spotlight keresö fentröl- le igaz néha be akadt vele, de mostmar ő sem....Szerk.: Ha kell, felveszem neked videora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest