- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
lugosi #136754 üzenetére
Hozzáértők nem feltétlenül mindig frissítenek.
1. Frissítésre mindenki rá tud nyomni,nem kell hozzá nagy tudomány se iskola.
2. iPhone telefonok teljesítményének az ellensége egy idő után,még ha ajánlott is részükről hiszen ez csak üzlet és marketing.
3. Egyre instabilabbak az utóbbi időkben az IOS frissítések,lehet sokat is mondok de max. 2db stabil verzió készült eddig az IOS 9 történetében,ők pedig a sima 9.2 és a sima 9.3 volt.
4. Amíg nincs érdemleges újítás,opció az újabb frissítésben és még a gördülékenység és az akkumulátor üzemidő rovására is rámegy,meggondolandó a váltás.
5. Egy "régebben" frissített iPhone készülék mindig érdekesebb,egyedibb és huzamosabb idő után gyorsabb is marad mint a frissített készülékek,ráadásul eladásnál előnyben részesítik a tudatos és hozzáértő felhasználók,vásárlók.
6. Sorolhatnék még pár dolgot,de igazán a lényeg hogy mindenki maga dönti el hogy mit szeretne,hogyan használja a készülékét,neki mi a legjobb. Viszont,rosszul is járhatnak régebbi készülékeknél,esetleg "2 ló közé esnek" már nehezebb a visszalépés és teljesül az Apple terve,vegyél új telefont!
Régebbi iPhone al rendelkezők számára részemről nem ajánlott a frissítés. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Scrake^;DD #136716 üzenetére
Nem pénz kérdese,500 forintos tok is lehet jó.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
California1 #136697 üzenetére
Lehet marad is rajta, IOS 10 et majd a következő iPhone al fogok használni év vége fele.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Scrake^;DD #136364 üzenetére
9.1-nél csak jobb lesz...
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Safarin belül a Facebook oldalon a beállitásoknál lent, nem találom a teljesképernyős megoldást pedig eddig mindig ott volt.
Videót szeretnék feltőlteni és a Safatival csak így lehet, nem használok Facebook alkalmazástés nem is fogok.
Tudtok vlmi megoldást, hogyan tudnám teljes oldalra állítani a face t Safarival? -
TechN7ne
nagyúr
Az a baj hogy a T Mobile nal is így működik, azért szóltam én is hozzá hogy felháborító...
72 orán belül csere, ami tulajdonképpen egy OEM készülék sima natur zavskóban,vicc.Van rá sok példa, rengeteg hangos reklamáció történik ez ügyben nap mint nap, de kevés sikerrel, ez az eljárás.
-
TechN7ne
nagyúr
Napok ota nem frissűlnek az alkalmazások, hiába jelzi az AppStore és indítom a frissítést.
Tudtok erről vlmit? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #134738 üzenetére
Apple nek mióta szándéka az, hogy hosszú élettartalmú legyen a készüléke?
Ez mind üzlet, hogy mi hamarabb vegyél újat, de tudom ez is hülyeség. -
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Barcode_Rec #134724 üzenetére
Apple oldalán is ugyan ezt írják amit linkeltek , de nektek van igazatok hülyeséget beszélek biztosan.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Zsolaf #134715 üzenetére
80% -ig gyorsan feltőlt , maradék 20%- ot meg lassabban adagolja a kímélés érdekében és minden 100%-ra tőltés némi kapacitás veszteséggel jár, jól írtad nem mind1 hogy bánunk vele, én is oda szoktam az ilyenekre figyelni, sőt tőltés közben nem is szoktam használni a készüléket.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
szekfizsolt #134672 üzenetére
Ki kell törölni, különben állandóan felugrik az ablak hogy akarod e telepíteni stb....
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
szekfizsolt #134669 üzenetére
Minden héten? Kb. 5 naponta legalabb....
Ki kell törölni. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
szekfizsolt #134558 üzenetére
Fogalmam nincs, nekem is eltünt és szintén 9.3 van fent, lehet kell még egy kis idő neki.
-
TechN7ne
nagyúr
Számomra az az egy érthetetlen hogyha vlki hív egyszer jobb oldalra csúsztatva vehetem fel, egyszer meg normálisan amit le is rakhatok. Mi határozza meg hogy melyik jön elő bejövő hívásnál , mert az az érzésem van ez teljesen véletlen szerű....?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
haromegesz14 #134409 üzenetére
Jobban jársz ha nem teszed, haszon helyett csak hátrány származik belőle , amugy sem add semmi értelmes pluszt a telefonnak.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #134321 üzenetére
Alacsony töltöttségű módot meghagyom a gyengébb vagy már a kiherélt akkumulátoros készülékeknek ,nekem csak 20% alatt kapcsolodik be ,rá érek még telibe használni ,végig bekapcsolva a 6s is szépen teljesít,szóval nem estem tőle hanyatt.
Nincs az a pénz,hogy én lejjebb adjam a kijelzőméretet,szemembe a sima i6 is többet ér mint ez a újrahasznosított f...s,ezért írtam ízlések és pofonok...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #134311 üzenetére
Ez egyszerű nagyzolás ,attól hogy volt pár telefonod még nem biztos hogy egy az ízlésed másokkal ,sőt nagyon nem. Most tartsam magam nagyra én is mert nekem ingyen vannak évente a legújabb modellek?
4 colos telefonra cserélni egy i6-ot vagy egy i6 +-t a fogamat húznák,így is hozzá szokik az ember szeme már a 4.7 col is kicsi lesz.Az én véleményem mielőtt kapom a savat:
Naponta fogdosom az iPhone SE-t eladásnál és folyton elgondolkodok rajta ,frankon vannak olyan hülye emberek akik ezt megveszik.... és igen vannak mert nagyon viszik!Kb. egy i5s IOS 8-al ugyan úgy pörög mint az új SE aranyáron,akkor sztem el is árultam számomra melyik a jobb vétel.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #134277 üzenetére
Azt is leírtam,hogy vannak rá vevők hála istennek,de hozzáértő biztosan át gondolja a vételt ,ahogyan én is.
Nem egy meg kettő iPhone-m volt már,eladtam már itt is egy párat.Engem nem érint az Apple stratégiája ,ki kerülöm az ilyet és időben váltok vagy megállok.
Tanácsaim jósszándékúak ,nem bántásként írok semmit ,inkább az lenne a rosszindulat ha folyton azt írnám hogy frissítsetek.
Majd frissít aki akar ,leendő vevőim a legboldogabbak hogy így állok hozzá ,majd ő eldönti és karban tartja a továbbiakban a készüléket. Nem vagyok a saját ellenségem, ha megszoktam egy tempót és gyorsaságot nem igazán szeretnék róla lemondani.
Nem szeretem a lagokat és nem szeretem a lassulást, iPhone arról híres hogy gyors,gördülékeny,biztonságos ,nálam a telefonok olyanok is maradnak és nem azon élem ki magam hogy minden jött ment frissítést felrakok.Elég okos IT gyártó az Apple,terve hogy idővel tönkretegye a telefonokat és vegyél újat,vlkivel megtudja tenni,de vlkivel nem.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #134233 üzenetére
Nem rég én is adtam el sima i5-öt ,vevő csak azért döntött mellettem mert IOS 8.0 volt rajta....
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #134233 üzenetére
Na jah, azért vették meg tőlem IOS9 megjelenés után IOS 8-al egy 5C-t 72k-ért ,IOS 9-el soha nem kaptam volna ennyit érte.
Am jó hogy vannak ilyen emberkék akik így gondolkodnak ,legalább el lehet adni a sz@rt.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
bigdady #134229 üzenetére
Mind1 mi van a kezetekben ,mindegyiket tönkreteszitek.
Ilyen hozzáállást kb. a hozzá nem értők táborába raknám ,aki egy picit is vágja mi hogyan működik az iPhone oldalon nem frissítget minden megjelenés után.IOS 10-et sztem a 6s-re sem fogom felrakni ,de ti biztosan még az 5s-re is.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Giovanny #134216 üzenetére
Minek ,mit vártok csodákat?
5s készülékeket nem is szabadott volna IOS 9-re frissíteni,de ha már megtörtént be kellett volna érni a 9.3-al mert nagyon jól sikerült a vissza jelzések alapján.Nehezebb lesz eladni őket ,de ha titeket nem zavar hogy jobban megterhelitek a telefont folyamatosan az állandó frissítésekkel és kevesebb lesz az értéke eladásnál ,hajrá....
Mondjuk már úgy is mind1 nekik ,de a 9.3-ról nem léptem volna el az tuti.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #133556 üzenetére
Mi emberek nem vagyunk egyformák,más-más ízléssel vagyunk megáldva,ami neked jó vétel az nem biztos hogy másnak is.
Pl. nekem többet ér a sima i6 kijelzőmérete mint az SE gyorsasága.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Adorjanksz #133474 üzenetére
És tényleg....
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Ujjlenyomattal hogyan tudom lezarni a jegyzeteket?
Hirtelen nem talalok ilyen lehetoseget, hiaba beallitottam a beallitasokban.
-
TechN7ne
nagyúr
Frissítés óta ritkábban nem érzi senki sem lasabbnak a mobilnet vagy a wifi kapcsolatot?
-
TechN7ne
nagyúr
9-es IOS-ba sztem a 9.1 volt a leggyorsabb amivel megkaptam a 6s-t,csak tele volt laggal,aztán a lagokat javították a 9.2-el.
(#132398) galaxys80 Egyszerűbb válassz,ne keljen 3-om menü pontba is belelépni ahhoz,hogy kikapcsoljam a mobilnetet,jól jönne a wifi mellet a gyorsmenüben.
-
TechN7ne
nagyúr
Talán azért,mert mikor a háztartásban Wifi-t használunk,ne pazaroljuk a mobilnetet és ne keljen belépni a beállításba/mobiltelefon/mobiladatforgalom....
+ még jól jönne egy zene kapcsolgatás funkció pl a gyári füles hangvezérlőjével,+ hosszan előre egy szám,- hosszan hátra egy szám.
Nekem is erre a két funkcióra lenne a legjobban szükségem,semmi más nem hiányzik.
-
TechN7ne
nagyúr
Nem láttam még iPhone-t,ami generáció váltás utáni IOS-al gyorsabb lett volna....
Sőt,régen a megjelent iPhone a megjelent IOS-al együtt több mint tökéletes volt,manapság meg már egy 6s-t is megakaszt egy IOS 9.
Szóval,nagyvalószinűséggel nem fog teljesülni az elképzelésed.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #132375 üzenetére
Mitől gyorsabb,9.2.1 nél...? Jah biztosan,csak én 9.2 -t használtam vágod, és ahhoz képest nem úgy ugrik mint ahogyan megszoktam.
Azért van a fórum,hogy az emberek leírják a személyes tapasztalatukat...
Tudok én jókat is mondani ha akarod:
3DTouch sokkal gyorsabban ugrik,új lenyomat olvasás is még gyorsabb pedig eddig sem volt vlmi lassú,akkumulátor százalék visszaszámolása is vlmennyivel lassabb,eddig ezek az észrevételeim.
-
TechN7ne
nagyúr
Nem muszáj cserélgetni ha nem frissítgeted állandóan....
Annyira nem atom stabil a 9.3 amúgy,9.2-hez mérve talán egy hajszállal lassabb a gyári böngésző meg miegymás,sztem a 9.3. akármennyi patika lesz,de ha mégsem jön vissza a 9.3.
Ezeket levonva részemről megáll a frissítés,majd talán jóval később frissíti az új tulajdonosa a 6s-t,én nem.
Stop
-
TechN7ne
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
Most komolyan,én vagyok leoltva és én vagyok a hülye mikor ezt kaptam.......:
"Azt is tudhatod hogy van rá kb 10 napod hogy frissítés után vissza rakd a régebbi akadás mentes 8-s akár mennyit."
Milyen 10 nap mikor lassan már egy éve nincs aláírva az IOS 8!?!
Én tudom hogy hogyan működik ez az egész nem kell leírnotok 100x!Mind1 maradok a témában,jól megcsinálták a 9.3-at,úgy érzékelem az akkumulátort is jobban kíméli mivel leginkább az iPhone SE-re van optimalizálódva és neki gyengébb vlmivel,1642mAh.
6s-en nagyon gördülékeny,remélem régebbi platformon is javított vlmennyit. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
buvartacsko #132342 üzenetére
Hogyan rakod vissza a 8-as aká mennyit magyarázzátok már el nekem?
Lassan egy éve nincs aláírva már, mindig a legfrissebb előttit lehet csak, de azt is csak kb. 2 hétig......Miröl beszéltek?
Utolsó 8.4.1 volt búvár tacskó
B-L-A-C-K Vágom én nincs is semmi bajom az új rendszerrel, de nem látod milyen hülyeségeket beszélnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest