- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bull84ghia #82442 üzenetére
Mint írtam ha hosszútávra tervez akkor én nem vennék 4S-t, az 512mb már kevés lesz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #82360 üzenetére
Hétffőn
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bull84ghia #82337 üzenetére
Home+power gombos újraindítás volt már?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bigdady #82315 üzenetére
Ragnar95 tényleg leírta neked pedig. Na de akkor vegyük újra. Amit te beraktál képet, ott van egy micros USB, illetve egy kis kör csatlakozó, gondolom oda konnektoros adapter megy. Na most ez a két csati azért van hogy ott tud feltölteni ezt a külső aksit ha lemerül (szerintem). A másik oldalt, meg van az USB csati oda meg tudod csatlakoztatni a telefont, mp3 lejátszót....stb-t. Érted?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gyuromoj #82285 üzenetére
Abszolút nem, ha regisztrálsz ebay-on átirányít majd paypal-ra is (vagyis nekem anno még úgy volt) és ott regisztrálsz értelemszerűen. Nekem úgy van pl paypal-on sosincs pénzem, mert úgy van beállítva ha veszek valamit a bánkártyámról egyből az eladónak küldje paypal-on keresztül. Ha esetleg meg nem jön meg a cucc amit megvettem, és már kifizettem az eladó a paypalra visszaküldi, onnan meg automatice visszajön a kártyámra.
A vásárlás meg szerintem könnyebb mint a vaterán meg bárhol. Rányomsz amit megakarsz venni, kéri a kódodat, leveszi a lét a kártyáról, és csókolom.
(#82287) gyuromoj: Maga a rendszer nagyon biztonságos hiszen az egész világon rengetegen használják, viszont átverni az eladók átverhetnek, mint mindenhol, de olyantól érdemes venni akinek sok a pozitívja, és már sokat üzletel. Van olyan hogy nem jönnek meg dolgok, de írsz az illetőnek üzenetet és vagy küldi megint, vagy a pénzt visszaadja. Én már szerintem több száz apróságot vettem onnan, de sose volt olyan még hogy lehúztak volna.
-
B-L-A-C-K
titán
Sose regisztráltam be a kártyám store-ba mert mindent letudtam tölteni ami kell, most viszont egy program miatt beregisztráltam. A kérdésem az lenne hogy ha letöltök egy programok mikor szedi le a pénzt a kártyámról? Mert már 2 fizetős tartalmat leszedtem és semmit nem vett le.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #81500 üzenetére
Ez tényleg így van, viszont ha maxra feltöltöd, és nyomsz egy home+power resetet nekem utána beáll szépen...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyen jellel még nem találkoztam (felül jobb oldalt), egy ismerősöm telóján van, ha hívják foglalt, de ő tud hívni, hol lehet kikapcsolni? Nem találom...:/Közbe megtaláltam...
-
B-L-A-C-K
titán
Én nem nyújtottam szakmai segítséget itt?
Olvass vissza akkor, igen nem tagadom fóliákat is kibeszéltük, meg a tokokat is, de nem csak én hanem még 1000 ember. De már átrágtuk 15 ezerszer hogy úgyse lesz olyan hogy ne hozza fel valaki, és pl adott esetben hogy üvegfóliát rendelt e már valaki ebay-ről hol kérdezzem meg ha nem itt? Android topikban? Vagy a milyen háztartási gépet vegyek topikban? Ha meg front van, és ideges vagy, nem itt kell hisztizni, le kell feküdni pihenni. Viszont örülök hogy szerinted senkinek se segítettem itt, csak nonstop fóliákról írok, meg tokokról, ebből is látszik hogy szándékosan kötekedni akarsz. De ha ennyire ráérsz csináld, leszarom...
Részemről téma lezárva, bár ezzel a kis felesleges kirohanásoddal újra azt éred el hogy tényleg felesleges hozzászólások kerülnek ide emiatt, de persze ez gondolom nem baj!
-
B-L-A-C-K
titán
Az neked meg nem jutott eszedbe hogyha nem tetszik valami nem kell ide jönni? Ilyen alapon lehetne nyitni 60 fajta topikot még pluszba, mert minden kérdés újra felmerül többször. De nehogy már én érezzem magam kellemetlenül mert megmerem ezt itt kérdezni...
mukibuci: Lehet nekem is két percig lesz fent, na de majd el válik, ilyen bolti 67 ezer forintost meg nem akartam ezért venni hogy megnézem milyen...
-
B-L-A-C-K
titán
Kipróbálok valami üveg fóliát, annyian emlegetik rámegyek egy ebay-esre. Csak nem tudom melyiket rendeljem, ezt néztem, szerintetek?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sEtuke #80778 üzenetére
Ha van ismerős a vodánál akkor igen, mert megnézi neked, de amúgy hivatalosan személyes információt nem adhatnak ki magánszemélynek. Így ha nincs ismerős az az eljárás, hogy az eladóval együtt bementek szépen egy voda boltba, és előtted lekérdezi...
Illetve jelzem az adásvételivel úgymond semmit nem érsz....Én is szoktam persze íratni, hogy legyen, de ha esetleg letiltják és feljelented 95%-ban nem lesz belőle semmi, polgári peres úton behajthatod, de az meg több év is lehet, + semmi nem lesz belőle, azaz nem ér annyi annyit az egész. Általában arra jó az adásvételi ha lopott a készülék, és keres a jard, akkor tisztázni tudod magad egyből...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
viperabácsi #80741 üzenetére
Én is androidról jöttem, és pont az tetszik benne hogy sokkal stabilabb mint a droid, illetve igaz hogy nincs annyi személyre szabhatósági lehetőség, de pont emiatt is tetszik, hogy annyi van amennyi kell. Persze erre se mondom hogy tökéletes, de manapság mi az...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
galaxys80 #80735 üzenetére
Sima kamerával értette szerintem mindenki nem programmal, de én egy átlagos képet procam-al se tudok 10 megába csinálni, így csak kíváncsiság képen tölts már fel egy 10 megás képet, mondtad neked átlagba 6-10 szóval gondolom bőven van ilyen amit meg tudsz mutatni...Tényleg érdekel...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
koma106 #80620 üzenetére
Elvileg független készülékeknél, ha 3 hónap alatti garancia van még a készülékre akkor javítás után 3 hónapot kapsz rá, azaz ha 1 hónapod van még a gariból, és kicserélik kapsz rá még 3 hónapot. Ha 3 hónap felett van a garanciád, akkor ugyan annyi marad mint volt. Azaz egy 2 hónapos készülékre még van 10 hónap garanciád, és ha cserélik marad a 10 hónap! Szóval ha az eladónak ha valós garancia van a készülékre, akkor jól mondja, még 10 hónap garancia rá.
-
B-L-A-C-K
titán
Aki eredeti Ozaki cuccokat akar venni annak az Edigitált ajánlnom most, 20% kedvezmény van most mindenre Ozaki termékre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
default. #79564 üzenetére
Én is vodás vagyok a felsorolt esetek közül, nekem csak ez szokott néha lenni:
2) sokszor előfordul, hogy hívok egy számot, és kiírja, hogy hívás, de még nem csöng ki, nem csinál semmit, teljesen néma, és 10-20, néha 30 másodperc után kezd csak el kicsöngeni..
Illetve néha eldobja a térerőt, de sajnos ez tényleg nem készülék hiba, mert i4, 4s, i5, 5S alatt is előfordultak ilyenek nálam, + mikor volt egy HTC cserekészülékem annál is...Szóval ez szolgáltatós probléma, de szerencsére már elég ritka eset nálam hogy ez előjön...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
chatran #79558 üzenetére
LG TV Remote szerintem tudja...Mondjuk nincs LG TV-m így nem tudom megnézni biztosra...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
roberto211 #79487 üzenetére
Előbb leírtam neked, de úgy látom teljesen felesleges volt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
roberto211 #79476 üzenetére
Ha nincs meg a garipapír akkor a telefon számlájával is leadhatod, ha az sincs meg és te vagy az eredeti tulaj gondolom megoldható még akkor is. Ha semmi nincs hozzá, és nem te vagy az eredeti tulaj akkor már necces.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomcsi23 #79453 üzenetére
Én pont azért fóliázom hogy ne babusgassam, és ugye üvegfóliával se az lenne a célom hogy mindig figyeljek rá. Érzetre meg mint már többször leírtam én semmit nem veszek észre a sima fólia nélküli felület, illetve fóliával történő használatnál. Sőt annyi előnye van a fóliának hogy nem maszatolódik annyira mint a sima üveg. Persze van több olyan ember aki meg észre veszi a különbséget, de ebbe ne is menjünk bele mert 37x kibeszéltük már...
Amúgy a telefonom 3 hónapos és karcmentes még, 2x volt leejtve nem lett baja, elől-hátul-oldat fólia van, és nem babusgatom hanem használom normálisan. A fólia 3-4 hét után természetesen elég karcos lesz, főleg hátul, de 2 perc alatt lecserélem és újra 3-4 hétig kitart...
De ez tényleg emberfüggő ki hogy mivel használja, mindenki tud mérlegelni, és eltudja dönteni számára mi a legoptimálisabb...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tnagy85 #79445 üzenetére
Én azt tanácsolom hogy ebayen rendelj be pár száz forintos darabáron többet, és 3-4 hetente cseréld le magadnak, vagy ha nem akarsz vele foglalkozni normális GSM boltok raknak rá neked 1500 Ft-ért fóliával. Bármilyet veszel megkarcolódhat, az üveg fólia is elég drága és többen is írták megkarcolódott nekik viszonylag hamar, egy ilyet meg nem olcsó mulatság cserélgetni....Persze vannak olcsan emberek akiknek a párszázforintos fóliájuk is fél éve karcmentes...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #79257 üzenetére
Engem nem érint...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mr.robi #79200 üzenetére
Igen ez nagyon nem logikus, gondolj bele koszos a kezed, vagy esetleg megsérülnek az ujjaid akkor nem tudsz belépni.
Viszont az hogy neked így praktikusabb lenne ezt nagyon nem értem, hiszen ha nem akarod használni a kódot nem használod... Mivel csak sokadig helytelen ujjlenyomat olvasásnál jön elő hogy add meg a biztonsági kódot (vagy természetesen manuálisan, jobbra húzod a képernyőt ha így akarsz belépni).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
missmonroe #79170 üzenetére
A karcok a fehéren nem annyira látszanak, ettől eltekintve semmi más eltérés nincs.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
missmonroe #79167 üzenetére
Igaz
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
missmonroe #79135 üzenetére
Javaslom akkor vegyél valami androidot, minimum 2 évre senki se fog rábeszélni egy i4-re, gondolhatod ha egy szakmai topikban próbálunk lebeszélni róla nem véletlenül van...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
missmonroe #79131 üzenetére
Minimum 2 évre i4-et ne tervez, egy lassan 4 éves készülékről beszélünk, már nagyon nem mai darab. Persze használható még most is, de nem olyan jól mint egy 4S, i5, 5S... Ha kevés a kereted inkább spórolj még, és mindenképpen 4S-t vegyél, de hosszútávra még azt sem igazán javasolnám...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsirics77 #79126 üzenetére
Úgy mint anno a i4-nek behozták utólag a 8GB-os verzióját is, azaz 8, 16, 32, és 64 GB-os verzióban is létezik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
missmonroe #79121 üzenetére
Akkor egyértelműen 4S. Szolgáltatónál vennéd? Mert ha ott, akkor az 100 ezres tétel, és azért már i5-öt is veszel apróról...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
missmonroe #79118 üzenetére
i4 vs 4S különbség nagy, de ha minimum 2 évre tervezel i5 vagy 5s-ben gondolkodj. Ha nem részletre akarsz akkor használt (vagy itt apróról újonnan) vonalon sokkal jobban járnál...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #79039 üzenetére
Igen azt tudom hivatalosan jobban merül a 3G, és nem is azt mondtam nem így van, csak annyit hogy jelentős különbség azért nincs. + Tényleg én már több embertől hallottam itt hogy nagy különbség ők sem tapasztaltak merülésben, és mondom nálunk is ez a tapasztalat...De persze egyik készülék sem egyforma...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
heidrich #79000 üzenetére
i5-nél sz@rul zár a kamera védő üveg, azért megy be könnyen a por/kosz/szösz. Én is emiatt gariztattam a volt i5-öm mert bement alá. Viszont 5S-re váltottam én is több hónapja, de ott már látszólag jobban összerakták ezt a részt, és eddig egy 5S tulajtól se hallottam hogy bement alá. Lehet neked összerakásnál került bele véletlenül, vagy akkor ritkán ezek alá is bemehet, de tényleg te vagy az első akitől ezt hallom...
Amúgy addig míg nem látszik a fényképezésnél/videózásnál ne foglalkozz vele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
roberto211 #78770 üzenetére
Oké, ezt az off topikba is megerősítették, egy olyan valaki mondta aki személyesen is ismeri az illető "celeb" valakiét. De tudom én vagyok a hülye, és engem szippantott be a média. Annak az embernek csak látszatra van pénze, és az a baj a sok buta ember mindent elhisz, abban a műsorba meg még az is megvan játszva hogy vesznek levegőt...Ha akarod folytatni szívesen mesélek még erről de az -> off topikban folytassuk.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
roberto211 #78762 üzenetére
Akkor látom téged is beszippantott a média...
Berkinek jóformán semmije sincs, talán a Smart az övé, de még az sem biztos. Az egész műsor megvan játszva, a kocsikat egy autókereskedő barátjától kapja használatra, ruhákat, órákat, kajáit kapja a szponzoroktól, a lakás amibe lakik az sem az övé, és még sorolhatnám...
-
B-L-A-C-K
titán
Berecki(ami helyesen amúgy is Bereczki), az még olvasva sem Berki...Amúgy egy fiatal testépítő, aki már sokaknak példaképe. Viszont az hogy egy szponzortól esetleg kapott egy olyat (vagy vette magának), én sem értem ez miért egyenesen arányos azzal hogy mennyire jó az adott termék...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buci30 #78733 üzenetére
iFile Vault, de most szedtem le egy másikat pár hónapja, ez jobban bejön: Secret Tomb
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
legiaap #78731 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy elég nehezen tudják feltörni a rendszert, na meg ha fel is akarják nem hinném pont engem szúrnának ki...
Én is használok amúgy képek/videók titkosítására programot, de az azért van ha valaki elkéri a telefonomat ne lássa azokat a tartalmakat...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gabormgp #78726 üzenetére
Gépen ez egyenlő egy operációs rendszer újratelepítéssel.
buci30: Szerintem itt nincsenek ilyen nagy emberek hogy ilyeneket vásárolgassanak...Ezt persze nem anyagi helyzetre értettem, hanem ennyire szerintem senki se védi itt az adait, hiszen az iOS alapból viszonylag elég biztonságos egy átlag embernek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #78697 üzenetére
Szerintem hagyd abba, csak leégeted magad!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #78691 üzenetére
Most te komolyan egy olyan dolgot nevezel bugnak ami nem bug? Amúgy meg mi okom lenne valótlant állítani? Nem vagyok apple függő, ha valami sz@r benne mindig elmondtam, és el is mondom. De ha valamit nem észlelek, nem fogod nekem bemagyarázni hogy de igen kellene.
Igen, eddig ment, új verzióba nem megy, kiszedték, nem bug. Ilyen alapon mondhatom Win8-ból kiszedték a widget-eket, akkor a win8 most emiatt bugos?
Vicces egy gyerek vagy te.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #78687 üzenetére
Miközben úsznak befele nem tudom lapozni, hiszen akkor nem is lehet, kivették belőle ez nem bug. Viszont ha már "beúszott" és rányomok valamire egyből megy, nem késik, nem lassú egyáltalán.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #78684 üzenetére
Akkor most én is hazudtam biztos...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
galaxys80 #78655 üzenetére
Ha egy 4-5 ezer forintos fóliád van én is sajnálnám lecserélni, de ha pár százas ebay-os akkor szerintem megéri a cserét. Engem is idegesít ha karcos már nagyon a fólia. Nekem pl a hátlapi most már nagyon kívánja a cserét, de nincs itthon most egy se, most rendeltem be egy halommal ebayról...
Ragnar95: Most látom lényegében ugyan azt írtad le...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest