- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Scoobyka #18267 üzenetére
Van teljesen egyszerű fehér, meg fekete is, jack- és töltőcsatlakozóba is pár száz forintért. De már meg nem mondom neked, hogy melyik bolt honlapján láttam.
M@te: Ennél rondábbat keresve se találtam volna, mint ami a linken van.
Đ10Đ4: Na jó, nekiálltam keresni : lehet válogatni
-
Tibee86
nagyúr
válasz
realmadrid #18248 üzenetére
-
Tibee86
nagyúr
Esetleg ha van olyan aki váltott i5-re vagy csak megunta a gyári bumpert és megszabadulna tőle, rám írhatna privátba.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #17829 üzenetére
Szerintem a mostani, vagy lehet, hogy még az előző frissítésnél totál lekapcsolt mindent az értesítéseknél.
De hogy miért... -
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
Hirtelen csak ezt találtam, létezik, hogy az i5-ben "csak" a nano sim-nél van indikátor?
-
Tibee86
nagyúr
Nincs is tervben a váltás egyelőre, ezer meg egy dolog van, amire szívesebben elkölteném az i5 árát. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy használom amíg működik.
De félek attól, hogy 2 évet se fog kibírni. Gondolok itt pl most az akkura, ami már 9 hónaposan ott tart, hogy ha játszok kicsit vagy megy a navi egy kicsit, akkor felejtős, hogy estig kibírja. Vagy akár a home gomb, bár azt olcsón lehet cseréltetni, míg mondjuk nem tudom, hogy ezek az utángyártott akkuk mit tudnak a gyárihoz képest.
De ez a 2 évente 100 se állja meg a helyét, mert aki egy éve vett 4S-t, annak kell kb most 100-at rádobnia az i5-re, és ugye az egy év, nem kettő. Aki i4-ről akar váltani, annak +140-150 ezer.
El nem tudom képzelni, hogy hogy érhet meg bárkinek is ennyi pluszt egy telefon 1-2 évente.pcnet: Teljesen egyetértek veled, direkt mindig is vigyáztam, hogy ne nagyon tegyem ki ilyeneknek, mégis el van színeződve. Nem túl izzadós a tenyerem, de valahogy a telefontól izzadni szokott, lehet az volt a ludas.
Egyébként i5-ben is ugyanez a megoldás van?? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Turbomann #17428 üzenetére
Szabad szemmel is meg tudod nézni a felső- és alsó indikátort. Ha csak halványan is elszíneződött, az már sajnos rossz. Túlzottan érzékenyek sajnos ezek az indikátorok. Az enyém soha nem látott esőt, se fürdőszobát, mégis az alsó indikátorom totál piros.
Bár azt is el tudnám képzelni, hogy mikor hátraviszik, megoldják ők okosba, hogy legyen is elszíneződve... persze előtte nem is néztem meg, mert teljesen biztos voltam, hogy nem lehet gond vele.
Már most nézegetem, hogy mi legyen az i4 után, de sajnos iPhone nyújtja azt, ami nekem tökéletesen megfelel, csak sajnos nem az én pénztárcámhoz találták ki, hogy évente 100 ezreket költsek telefonra... -
Tibee86
nagyúr
válasz
defymoto #17137 üzenetére
Ha nagy játékos vagy telefonon, akkor felejtős a 8GB. FPS, vagy Fifa foglal akár 1-1,5 GB-ot is. Nem szoktam egérmozin ilyenekkel játszani, Fifa-t kipróbáltam, de kicsi a kijelző nagyon ilyenekhez szerintem.
Nekem 200MB a legnagyobb játékom. Szám szerint jelenleg csak 10 van fent épp.
Navigon-t használom, mivel ingyenes, 270MB.
Lassan egy év használat után már én is biztosan 16GB-osat vennék, de amikor vettem már csak 8GB volt forgalomban. El lehet rajta férni, de azért nem árt ha van hely, és néha nem azt kell nézegetni, hogy épp mit szedjek le. Meg ugye az app.-ok is folyamatosan híznak, ahogy használod őket.(#17136): Mikor a GM-et felraktam nekem is hasonló volt érzésre. Aztán visszaraktam az 5.1.1.-et, volt itthon egy másik i4, azon 6.0, és elég sokat hasonlítgattam a kettőt. A csúszka sokkal hamarabb elér a vége felé 6.0 alatt, de ott többet is totojázik, mint 5.1.1.-nél, szerintem azért tűnik annyival gyorsabban.
A lényeg, hogy a kettőt egymás mellé téve nem volt olyan különbség, mint először képzeltem. De kétség kívül gyorsabb egy picit az iOS 6. -
Tibee86
nagyúr
válasz
defymoto #17127 üzenetére
6,3GB.
Inkább vegyél 16-osat szerintem, bár sima i4-ből garisat már nem nagyon fogsz találni, mivel jó ideje már csak 8Gb van forgalomban.
Azért ha nem a telefonodon tárolsz több ezer képet, el lehet vele lenni.
200 szám, 50 app és van még 2GB szabad helyem.#17136: 10x gyorsabb Safari?
Szerintem éppen hogy csak egy hangyafingnyit gyorsabb i4-en, mint 5.1.1. alatt volt. De lehet 4S-en javult annyit. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #16905 üzenetére
Nekem lassan egy hete fent van a 6.0. Új telefonként állítottam be lehet azért, de nem merül úgy mint a GM-el. Bár még mindig úgy tapasztalom, hogy jobb volt kicsit az 5.1.1-el.
Itt vannak, hogy miket javítottak, semmi extra. -
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #16757 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is...
Bár az előbb sikerült sokadikra egy frissítést leszednem még, de az is vagy 5. ki- belépésre csak. Most ahogy nézem totál lepihent. iOS6powaaa -
Tibee86
nagyúr
válasz
N4ri87 #16747 üzenetére
Sorold még nyugodtan.
Amire hirtelen tudok válaszolok.
"-Felveszek egy videot, de sehol nem látom a méretét."
Külső videórögzítő app tudja mutatni, bár ez nem tudom miért lényeges számodra, ha felteszed gépre, tudni fogod mekkora. Egy videó után már tudsz következtetni, hogy hány MB 1 perc kb."-iTunes-on keresztül (na ez a program is leveri nálam a biztosítékot) feltettem pár képet a telefonra, amikből rögtön két mappa lett a telefonon és nemhogy egész albumot, még képet sem tudok törölni egyenként."
Nincs semmi baj a programmal szerintem, meg kell szokni. Erre megoldást nem tudok, mert nem iTunes-al teszem fel a képeket a telefonra.( hülyén van megoldva sajnos) Javaslom a Dropbox-ot vagy társait erre."-Safari fogalmam sincs, mi alapján válogat, de itt-ott nem hajlandó jelszavakat megjegyezni."
Nekem eddig ilyen gondom nem volt, igaz túl sok oldalt nem nézek telefonon, ahol be kell jelentkezni, de az a néhány amit igen, az nem szokta elfelejteni."Letöltök egy képet és beteszi KÉRDÉS nélkül azok közé, amiket én fényképeztem. "
Pedig oda fogja betenni. Utána te átrakhatod mappába, de letölteni oda fogja. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #16719 üzenetére
Sajnos így van.
-
Tibee86
nagyúr
De a 3G ki- bekapcsoláshoz mindenkinek mászkálnia kell a beállításokba.
Én csak arra vágynék, hogy úgy működjön, ahogy annak kellene, még ha az i4 kevés ahhoz, hogy a csúszka is mozogjon. -
Tibee86
nagyúr
Tehát akkor te folyton a beállításokban mászkálsz, ha épp jön egy felhő, vagy kisüt a nap, vagy felkapcsolod a szobába a lámpát, vagy épp le.
DanielK: Sok esetben nem lenne rossz, ha nem csak 1x állítaná felfelé, és nem kéne lezárnom, újra feloldanom, ha mondjuk visszamegyek este a sötét szobába.
Csak örülnék neki, ha úgy működne, ahogy annak kell. De már egy 2 éves telefonon szeretném ezt, megértem, hogy az Apple ebbe nem egyezik bele, vegyek újabbat.... -
Tibee86
nagyúr
Így kipróbálva működik, de nem teljesen úgy, ahogy kellene neki. Feljebb veszi a fényerőt, de onnan már sehova. Ha fény felé tartom, ha teljesen sötét szobába viszem marad ugyanott. Szóval egyszer hajlandó felfele emelni rajta, de onnan már sehova. Ugyan így működött a dolog 5.1.1. alatt is.
Lehet, hogy i4-en nem megy akkor a csúszka, de ez is nagy vicc. Nevetséges szerintem amit az Apple csinál, gondolom ez is egy annyira processzor igényes dolog, hogy az i4 már nem tud vele megbírkozni..
Az rendben, hogy régi, meg ne kapja meg ugyanazokat a funkciókat esetleg, de ugye mivel csak a legújabb szoftvert engedi feltenni az iTunes, így még inkább muszáj vagy egy újabb telefont venni. Persze jól csinálják, csak épp a felhasználókkal b*sznak ki totál...Okuyama: Ha a fényerőt minimumra veszem, akkor semmi nem történik, marad mindig minimumon is. Csak akkor állít egyszer felfele, ha középtájt hagyom a csúszkát.
Ha nem működne a szenzor, akkor gondolom mikor telefonálok, akkor se sötétülne el a képernyő. Meg ugye állít rajta 1x, tehát nem lehet rossz, csak éppen sokra nem megyek vele.madgie: i4-ed van vagy 4S?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Okuyama #16653 üzenetére
Ez a megoldás se jó.
"elállítod a csuszkát arrol a pozícióról ahová az automata helyezte"
Alapból a csúszka nem mozog egyáltalán, szóval nehéz is lenne elállítani. Lehúzom minimumra, bekapcsolom, majd újraindítom a telefont, marad bármilyen fénynél is teljesen minimumon. Ugyanez fordítva is, ha maxra húzom, restart, akkor teljesen sötét szobában is marad max fényerőn...Blyan: Nekem már a GM alatt se működött, és most se. Egy restore-t nem akarok csinálni, mert kb 4 napja volt, és 99%-ig biztos vagyok benne, hogy ha meg is csinálnám, nem változna semmi.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Csabee. #16373 üzenetére
Megkerestem vadászcsiga videóját.
Így kellene működnie. Ha lehúzom minimumra a fényerőt, akkor akár a napba is bedobhatnám, marad minimumon. Ha közép fele van állítva, akkor hajlandó 1x felfele, vagy lefele állítani (csúszka akkor se mozog), de onnan már sehova.
Van olyan i4 tulaj, akinek úgy működik, mint a videón?
Már azon gondolkozom, lehet ez is olyan, mint a turn-by-turn navi, hogy csak 4S-től felfele működik. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Csabee. #16352 üzenetére
Régebben valaki csinált is videót, hogy neki milyen szépen mozog a csúszka, ha automatára van állítva.
iOS 5.1.1-nél nekem nem működött úgy ahogy kellett volna, most a 6 van fent, ugyan úgy nem történik semmi.... Ha világos helyről megyek totál sötét helyre, marad minden ahogy volt, nem veszi lejjebb. Tesztelgettem mindenhogyan, nekem a csúszka meg se mozdul.. i4 iOS6Gergőke88: "A szolgáltatásra a készülékvásárlás időpontjában lehet előfizetni, vagy a készülékvásárlástól számított 60 napon belül, a sérülésmentes készülék és a vásárlást igazoló számla felmutatásával."
-
Tibee86
nagyúr
válasz
maxview #16309 üzenetére
3x minek írod be ugyanazt a kérdést 1 nap alatt?
De egyébként ötletem sincsen, gondolom a kérdés is függetlenítés miatt érdekel, ami tiltott ezen a fórumon.r3dsnake: Új akkut is tesznek bele. Nyugodj meg, senki nincs a közelében ennek aki rendesen használja a telefont.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mondomén #16300 üzenetére
Na de a telefon kijelzője még majdnem ennek a képméretnek a fele. De persze attól függetlenül látszik a különbség, de 3,5-ön ez nagyon elenyésző. Pont ezzel a sorozattal teszteltem az előbb.
Asbee: Azt igen. De T-nél Navigon ingyenes, Vodafone-nál meg az IGO. Persze csak kis hazánk térképe.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #16294 üzenetére
Igazából nekem tök mindegy, amennyi filmet én nézek a telefonon.
Most feltettem direkt megnézni, hogy mennyire látható a különbség, nagyon elenyésző, és több mint dupla annyi helyet foglal.
Wifi sync alatt a Gplayer csak a hangot felejtette átvinni...#16298: Mert többször írták itt, hogy i4 is viszi a 720p-t. Leginkább kíváncsiságból.
Meg eddig valahogy úgy rémlett, hogy eléggé látszik a különbség(közben rájöttem, hogy azért mert monitor előtt tényleg nagy a különbség, de telón nagyon minimálisan csak.)
1-2 sorozat szokott fent lenni, ha valahol nagyon unatkoznék, azoknál meg mindegy hogy most 200MB vagy 500MB. -
Tibee86
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #16096 üzenetére
Akkor passz. Esetleg töröld le azt az app.-ot amihez másik ID-t kér, és töltsd le újra.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #16093 üzenetére
Frissíteni azzal az ID-vel tudsz, amelyikkel leszedted az app.-ot. Nem lehet, hogy azzal az ID-vel szedted le, amit frissíteni szeretnél?
-
Tibee86
nagyúr
Feltettem a batteryinfolite-ot, ezt mutatja: [link]
Nem mondom, hogy túlzottan tetszetene. Kíváncsian várom, hogy Ragnar95-nek cserélik e majd, mert ha igen, akkor az enyém is bőven cserés.( még nincs a telefon 9 hónapos) -
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
Hülye kérdésem lesz, de az miért lehet, hogy ha a némító pöcköt átkapcsolom, akkor nem történik semmi(rezgés), és akkor rezeg csak, amikor viszaállítom hangosra. Ennek nem fordítva kellene lennie?
Megnéztem egy másik i4-en, ott ott ha némítom akkor rezeg. -
Tibee86
nagyúr
válasz
alba-regia #15645 üzenetére
" A beállításoknál le lehet tiltani és engedélyezni a helymeghatározáshoz alkalmazásokat. Ezek szerint csak az appok megnyitásakor aktiválódik, és ha azokat kilövöm, a GPS is kikapcsol?"
Úgy ahogy mondod. -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #15500 üzenetére
Nincsen sajnos.
Igen azt nem nagyon kellene hangoztatni, hogy megnézte, hog hány mAh. Bár mivel kikapcsol neki 10%-nál, gondolom azt fogja mondani.kali: Mintha az Apple is azt mondaná, hogy 300 ciklus után az akku kb. 80% a gyárihoz képest. Ha jól rémlik ezt olvastam valahol.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Bailey #15488 üzenetére
A helyedben akkor megpróbálnám cseréltetni.
kali: értem, köszi az infót.
snooze : Akkor jönne most egy kis faggatás.
-Hogyan szoktad tölteni? Gondolok itt arra, hogy éjszakára rakod fel, vagy mindig csak annyira, holgy elérje a 100%-ot?
- Általában hány %-nál teszed fel?
- Töltés közben használod is, vagy nem?
Hirtelen ennyi, kösziCsak mert ezek szerint nagyon nagyon jól bánsz az akkuval.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
snooze #15482 üzenetére
Volt használva egyáltalán a 2 év alatt?
Nagyon komoly, hogy így áll. Nekem fél éves kora fele is már csak 92-93%-os volt. Most passz, mert már nincs JB.
Bailey: Enyém rendesen illeszkedik. Nem lett levéve már az a hátlap?
kali: De snooze akkuja 2 év után hogy lehet ilyen állapotban? -
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #15475 üzenetére
Kacagnak rajta egyet szerintem. Ki van csukva, hogy menne.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
neilszab #15464 üzenetére
Ha csak a képeket akarod átmásolni, akkor elég ha rádugod gépre, és meg fog jelenni külön meghajtóként, ahol le tudod menteni a képeket, és nem fog fájni hidd el, picit se.
A másik gépről le kellett volna menteni az újra az iTunes mappát, és akkor meg lenne minden.sirszevenap: Szerintem már eléggé átmentünk OFF-ba, csak azért raktam abba.
atos19881101. Nincs azzal baj, hogy belinkelted. Csak ugye írtad, hogy "tudni kell használni". Na erre ugrott pár ember.
"ha azt "átlagosan" használják."- Pont ez az, hogy ez pont nem átlagos használat.#15467: Nekem végül is kellene egy. Van cserébe egy lassan egy éves i4-em, meg egy tábla csokim.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
atos19881101 #15449 üzenetére
"Tudni kell használni a telefont annyi a lényeg."
Azért ez így erős.Ha úgy írtad volna, hogy tudni kell nagyon keveset használni, akkor jobban hangzana.
A legtöbb embernél szerintem folyamatos a net kapcsolat, nálad gondolom nem, csak akkor ha használod is.narancsnn: Ebben egyetértek, kizárt, hogy 5 napot menjen így el. Főleg játék+3G netezés.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
atos19881101 #15440 üzenetére
Ilyen csak a mesében létezik.
Egy kicsit mintha nagyon el lenne csúszva az akkumáltorhasználat felirat. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Ragnar95 #15424 üzenetére
Nekem most éjszaka 8 óra alatt merült 9%-ot, pedig JB sincs
Jött egy-két értesítés, meg fb üzenet, de akkor is sok. Általában éjszaka töltőn van, vagy airplane módban(akkor max 1%, vagy annyi se).
Írta nemrég valaki, hogy cserélték neki az i4-et antennagade miatt, én most majd azzal fogok bepróbálkozni, csak felújítás alatt van a westendbe a T. Nagyon tud néha már idegesíteni, főleg mert bal kézben fogom a telefont leginkább. Szobámban pl. ha jobb kézben tartom, akkor 3-4 csík van, ha bal kézben, akkor meg jön a "nincs szolgáltatás"... -
Tibee86
nagyúr
Nekem most jelenleg: [link]
Igaz 3G nem volt, Edge is max 2-3 órát volt bekapcsolva, wifin volt javarészt. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #15392 üzenetére
Engem meggyőztél.
Kell egy iPhone.Droidról.
Bár csak egy i5800(galaxy 3) volt. Megjelenéskor megvettem, megtetszett nagyon. Akkoriban ha jól rémlik még csak S1 volt, utána jelent meg nem sokkal az S2. De nekem már akkor nagynak tűnt az S1, meg drágának is. Több mint egy évig meg volt, de már többszörösen beraktam a fiókba, annyira utáltam, és használtam a jó kis e51-et, csak hát azon böngészni vicces volt.
Előtte meg Symbian-os telefonjaim voltak( érintőkijelzős nem), az e51-et nagyon sokáig használtam, imádtam azt a telót. Néha kipróbálgattam mást, de nyomot nem nagyon hagyott egyik se, kivéve az SE k750, majd a w800, azokat is nagyon szerettem. De, a Nokia 7650, azt is nagyon bírtam. -
Tibee86
nagyúr
válasz
fufinorbi #15376 üzenetére
Jah,hogy a telefonra akarod tenni. Uhhh hát ez egy nagyon jó kérdés. Én Dropbox-ot használom erre a célra, bár 160 kép az kicsit sok idő lenne. Nem tudom emailben mennyit lehet elküldeni egyszerre, talán azzal próbálnám, de az se lenne túl gyors.
Sajna passzolom, valaki majd csak ad valami ötletet. -
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #15344 üzenetére
Szinte biztos, hogy ugyanaz, mint amit korábban linkeltél egy itteni kollégától.
ittakary: Nem tudhatod, kinek vannak itt pszicho képességei.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #15322 üzenetére
-
Tibee86
nagyúr
válasz
sirszevenap #15318 üzenetére
Szerintem nem sokat árthat neki, bár azért néha nem ártana, ha 10-20% között tennéd fel.
De ahány ember, annyiféle variációt hallottam itt már. Valaki szerint 20% alá nem szabad meríteni, mert árt neki, vagy lemeríteni majdnem kikapcsolásig, mert az is.
Én este felteszem, ha 40%-on van, ha 10%-on. Nem nagyon szoktam vele foglalkozni. -
Tibee86
nagyúr
Ha van Jb, akkor iTunes restore (újként állítsd be), ha nincs akkor csak simán telefonon is nyomhatsz visszaállítást.
Ha restore-t nyomsz, akkor már nem lesz benne szerintem az ID-d, ha mégis, akkor ahhoz úgy is jelszó kell.
Egyébként beállítások-Áruház, és ott tudsz kilépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest