- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sethi
senior tag
válasz
HUTCHDB #196701 üzenetére
Nekem is pár másodperc a csatlakozás, és a Citroen fejegység sem kezeli az értesítéseket. Leteszteltem ma. A fontos appoknál az értesítések szalaghirdetésre vannak állítva. A waze miatt többször rápillantok a telefonra, ha jön email, üzenet stb látom a szalaghirdetésen
-
sethi
senior tag
-
sethi
senior tag
válasz
davidsz #196537 üzenetére
Még megvárom a következő frissítést és ha az sem oldja meg ezt a problémát megint két telefont fogok használni. Azért bizakodok, hogy addig a Telekom is kendácsol valamit a rendszerén. Van ezzel a dual simmel szerintem mindkét oldalról probléma, de a Telekommal elnézőbb vagyok mert bevallottan béta fázisban van
-
sethi
senior tag
válasz
davidsz #196532 üzenetére
Elvileg a céges csomagban benne van, hogy jön az sms. Vagy ez valami külön szolgáltatás nálad? Figyelemmel követtem eddig is a hozzászólásaid mert várok valamelyik cégtől valamilyen megoldást. Ennyit nem kellett soha újraindítanom, repülő módba raknom még egyetlen iphoneom sem. Néha ott tartok, hogy a cégest beteszem a tartalék 5s-be és a sajátjoz kérek egy fizikai simet. Viszont akkor bukom a kihangosítót mert a kocsi csak egy csatlakoztatott eszközt tud kezelni
-
sethi
senior tag
válasz
davidsz #196523 üzenetére
Én is dual simmel használom, a sajátom az esim és a céges fizikait ráirányítottam, hogy ha sajátomról telefonálok és a cégesen hívnak becsörögjön. Tegnap volt az első alkalom, hogy elérhetetlen voltam így. Nálam főleg a netet dobálja el (esim 4G) és a hálozatok közötti váltásoknál amit az előző hsz-ban is írtam megkergül
-
sethi
senior tag
válasz
Downsampling #196446 üzenetére
Megjártam én is a kínai gagyikkal. Utánaolvastam és a Belkin Rockstart ajánlják ami működik is. Nagyon drága de tényleg jó
-
sethi
senior tag
válasz
buci30 #195936 üzenetére
Csak saját tapasztalatot tudom megosztani. Nálam a saját esim, a céges fizikai. Az esimen megy a 4G a fizikain ki van kapcsolva. A fizikai rá van irányítva a sajátra, így ha beszélek a sajáton és jön a cégesre hívás akkor becsörög és át tudok váltani. Az emailek, smsek jönnek mindkét számra. Nálam csak a net eldobálás a probléma de repülő ki be megoldja
-
-
sethi
senior tag
válasz
nederlanden #195682 üzenetére
Nálam kb két hét volt az az idő amikorra kezdtek előjönni a problémák. Gyűltek a mailek, a mellékleteikkel, egyre több volt a fotó...stb. Szinte naponta kellett használnom a beépített tisztító alkalmazást, azután már töröltem appokat, segítséget kértem az optimalizáláshoz egy kedves forumtárstól, de a lassulás, akadás maradt. Egyre jobban megutáltam az egészet. Örülök, hogy egy stresszfaktort kizártam az életemből
-
sethi
senior tag
válasz
nederlanden #195674 üzenetére
Huawei Mate 9-et kaptam céges telefonnak. Alig vártam az új iponeokat és az esimet, hogy megszabaduljak az androidtól. Az ios után nekem egy hatalmas katyvasz az egész. Logikátlan, egy beállítási lehetőséget több helyen is megtalálsz, az appok tele reklámmal...köszi soha többet
-
sethi
senior tag
A blitzwolf.com oldalról rendeltem, kiválasztod ami kell és alul átirányít az amazonos vagy bangoodos webshopjába. Rendeltwm már kábelt tőlk ebayen is, azóta is teszi a dolgát. Nyilván ezt is hamisítják mint mindent, de a saját webshopjukból eredetit kapsz. Írtad, hogy lidls kábelt használsz, azok is hibátlanok és nagyon jó árban vannak. Már két éve használok egyet az autóban és most vettem mégegyet tartalékba.
Ez az eladó korrektnek tünik pl
-
sethi
senior tag
Próbáld ki a Blitzwolf termékeit! Az i7-el és most az xs-el is egy Blitzwolf bw s2 töltőadaptert és egy blitzwolf 1,8m-es kábelt használok. Nagyon kó minőségű cuccok, nem az alis gagyik. Ugyanezt az adaptert szoktam használni a Nillkin vezetéknülki töltőpadhoz is, úgy lassab de éjszakára ha ráteszem nem érdekel a sebesség
-
sethi
senior tag
válasz
thomson7575 #195198 üzenetére
Nekem volt az i7-hez. A külső szilikon számomra gagyi volt, a belső microszálas anyag vált el a héjtól, az illesztésekis gagyik voltak. Megéri a gyári!
-
sethi
senior tag
válasz
nederlanden #195191 üzenetére
PlayerXtreme tudja ezt
-
sethi
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #195164 üzenetére
Iglass 3d. A Nanoshine árverés, keress rá!
-
sethi
senior tag
-
sethi
senior tag
válasz
Julot #194379 üzenetére
[link]
Ez egy elég jó összehasonlítás. A mindennapokban amit észreveszel a 7 sokkal jobb ujlenyomat olvasója, a szebb kijelző és a jack hiánya. Gyorsabb frissebb és tovább támogatott a 7. A 6s is még egy pár évig támogatott fog maradni de az idő múlásával érezhetőek lesznek a hardware korlátai. Picit spórolj hozzá és szerintem 7-et vegyél. Bárhol veszed az egy év világgarancia élni fog, de ha hivatalos viszonteladónál magánszemélyként akkor kapod az egy év szavatosságot is -
sethi
senior tag
válasz
allein #194238 üzenetére
https://szifon.com/2018/11/15/telekom-esim-es-multisim-teszt-leiras-velemeny/
Két kártyával használom, a sajátom esim a céges fizikai. Az esim az elsődleges, arról megy a net is. Ha az egyiken beszélsz a másikon semmi nincs. Sem értesítés sem email. Ezt megoldottam úgy, hogy a cégest ráirányítottam a sajátra, így ha a sajáton beszélek a cégesre bejövő kicseng és lehet a két hívás között váltogatni. Beállítottam minden kontakthoz, hogy melyik szám legyen az alpértelmezett kimenő. Elvitt egy kis időt de nekem jó így. Legalább nem kell két telefonnal mászkálnom és megszabadultam az androidtól -
sethi
senior tag
válasz
herdsman12 #194094 üzenetére
Köszönöm
-
sethi
senior tag
válasz
herdsman12 #194091 üzenetére
Ezt hogy tudom megoldani?
-
sethi
senior tag
válasz
herdsman12 #194082 üzenetére
Dual simmel használom és valami megoldást keresek, hogy a saját és céges kontaktokat szétválogassam, de nem gáz ha ömlesztve látom a névjegyeket. Azokban beállítottam egyesével, hogy melyiket melyik számról hívja.
-
sethi
senior tag
Sziasztok! Kontaktokban, hogy tudok csoportokat létrehozni?
-
sethi
senior tag
-
sethi
senior tag
válasz
szanyi20 #193622 üzenetére
Nekem is az a tervem, hogy aktiválás után váltok esimre, de ahogy a kolléga írja fentebb az ügyintézők semmit nem tudnak esim témában. Mutogatnak az Applre hogy majd jön a szoftverfrissítés és majd akkor. És nekem próbálja memagyarázni, hogy a 12.1-el nem jött a funkció....csak 5 iPhone van a családban. A telekom oldalán hol találom a váltást? Köszi
-
sethi
senior tag
Telekomnál gond nélkül megy az esimre váltás? Múlt héten egy partner üzletben novembert mondtak, ma decembert az ügyfélszolgálat januárt.... jövő héten dualsimesíteném az xst
-
sethi
senior tag
Azoktól a kollégáktól kérdezném akik már esimet használnak. Mi az új készülék aktiválásának a menete, a két lépcsős hitelesítéshez a kód kérése stb
-
sethi
senior tag
válasz
Ferko75HUN #191665 üzenetére
iOttie easy one touch 4 tartó nekem az eddigi legjobb.
Lassan nekem is aktuális lesz a csere 7-ről. Ma megtapoztam az Xs-t és a maxot. Valószínű, hogy max lesz. Nem éreztem nagynak. Nagyon tetszik a hatalmas kijelzője -
sethi
senior tag
válasz
freelanced #189925 üzenetére
Jól működnek. Igényesen meg vannk csinálva. Csak azokat használom az icloud helyett. Szinkronizálja automatikusan a képeket, tölti le a leveleket azonnal.
-
sethi
senior tag
válasz
Hegyirabló #189210 üzenetére
Már most is támogatja egyes okosóráknál, remélem az új iphoneokál is bevezeti
-
sethi
senior tag
válasz
hoffman_ #186852 üzenetére
https://www.blitzwolf.com/BlitzWolf-BW-S6-QC3.0+2.4A-30W-Dual-USB-Charger-EU-Adapter-for-iphone-8-8-Plus-iphone-X-Xiaomi-p-77.htmlA Blitzwolf kábeleit illetve töltőjét ajánlom. A lényeg, MFI-s legyen. Én ezt használom és nagyon bevált. A Google alkalmazások is szépen integrálódtak a rendszerbe. Nem is használok icoud drivot, helyette google photos, drive. A névjegyeket is simán szinkronizálja oda vissza címtárból
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest