- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
hszilard666 #186943 üzenetére
Majd megszokod ,nekem mióta x em van ,azóta nyomogatom a legkevesebbet a telefont...
Plus -okat meg a régi 5s t szerettem a legjobban ,x- el nem is érdekel az okos telefon ,kezdek leszokni róla... -
TechN7ne
nagyúr
Gondolom nem vagyok egyedül a messenger-nél ,hogy többször mikor megnyitnám ,sötét képernyő és kidob...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
norberto_th #185238 üzenetére
Amit kicserél az iStyle kb. másfél éve ,az mind független.
Szerk. Főleg ,ha telekomos...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
markknight #179770 üzenetére
Mire ,hogy kaptál egy keskenyebb telefont felső fekete csíkkal?
Grat! -
TechN7ne
nagyúr
Visszalehet rakni az IOS 6-ot őskövület i4s-ekre?
Mennyire bevállalható? ,veszem is elő van egy a fiókban...Mi lelte az Apple-t ,új telefonokra nem lehetne rá rakni a 10-et?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
access_denied #173544 üzenetére
11.1 még rosszabb lett a 11.03-nál ,de már tök mind1 mert egyik sem az igazi ,i6 od már sajnos soha nem lesz olyan mint ios 10 el volt...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
access_denied #173541 üzenetére
Már nem lehet visszarakni ,
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
djstavross #173516 üzenetére
"Illetve szeretném, hogy viszonylag hibamentes legyen a rendszer,"
Akkor várj még ,mivel a jelenlegi rendszer Apple történetében magasan a legrosszabb ,eddig még egy IOS sem volt ennyire tré...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
LordAxwell #173512 üzenetére
Teljes Apple támogatással bír a csaj ,ő szavaira ne adjon senki mivel ez csak reklám.
-
TechN7ne
nagyúr
Még mindig foss az akku idő IOS 11 alatt ,IOS 11 béta kiadások sokkal jobbak voltak ,legalábbis a 7-8-9 biztosan ,GM óta eszik az akksit.
Szeretnétek hogy stabil és megbízható legyen az iPhone?
Egyszerű ,hagyjátok rajta az IOS 10 et.Szerk. Megjegyzem ,IOS 11 már könnyen megeszi a 2gb ramot ,még a sima i8 is beröccen ,mit vártok csodát?
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #169784 üzenetére
Garage Band
-
TechN7ne
nagyúr
A kontaktokat alapból az iCloud is tartalmazza új iPhone ként beállítva ,vagy csak a biztonsági mentésben szerepel?
-
TechN7ne
nagyúr
Ha kiszeretnénk valamit kapcsoni jobban járunk a beállitásban tesszük....
A gyors menü csak kamu ,dísz. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
CharlieDrop #169024 üzenetére
Gyorsulni biztosan nem gyorsult ,
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Egyedi iPhone készítésére alkalmas bolt létezik?
Mindőségi átfestésre gondolok ,olyan színre amilyenre csak akarom ,van ilyen? -
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Nagy bajban vagyok ,vagy legalábbis nem találkoztam ilyennel. Ismeretlen Apple ID jelszavakat kér az Appstore tőlem ,ismeretlen felhasználó emailekre hivatkozva.
Meglévő iCloud mentéseimben szerepelnek ,újrahúztam a készüléket de akkor is ,különféle alkalmazásokra hivatkozva jelszavakat kér...
Valaki találkozott már ilyennel? -
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Asszony elfelejtette az apple id jelszavát...
Adott email címbe bele tudunk lépni ,hogyan lehetne megoldani hogy ne legyen kuka a készülék? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Zolom89 #162859 üzenetére
Sziasztok
Ugyan ez a problémám van IOS 11 beta telepítése után ,mint Zolom89-nek volt. Akárhogyan szeretném visszarakni a jelenleg aláírt IOS 10.3.2-t a telepítés végén mindig felugrik a probléma ablak. Próbáltam már DFU módban betallózva ,vagy akár ráhagyva az itunes-ra a frissítést ,több usb porton keresztül ,több PC-n is kipróbálva mindig frissen telepített aktuális iTunes-al.
Most ott tartok ,hogy szervizbe kell vinnem a készüléket mert nem tudom használni ,iTunes kijelző van csak rajta.Vlki találkozott már ilyennel és sikerült megoldania ,örök hálám lenne...
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Legújabb iTunes valóban a 12.5.5.?
Csak azért kérdezem ,mert sokszor volt már úgy ,hogy innen leszedtem ,feltelepíti a gépemre ,majd aztán jut eszébe hogy van újabb és frissítsek.... -
TechN7ne
nagyúr
Hali
Jegyzetekből véletlen kitöröltem egy szövegem ,kukára nyomtam....
Vissza lehet e nyerni vlhogy? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
DonThomasino #155418 üzenetére
Felmegy rá de nem érdemes frissiteni ,ios 9 el még nem rossz.
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
iTunes t tegnap óta nem tudom leszedni ,állandóan megszakad a letöltés.
Van vlmi más oldal is az apple n kívül ahonnan le tudom rántani? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
California1 #153510 üzenetére
+1
-
TechN7ne
nagyúr
Am ez a iCloud kulcskarika mi a bigyó?
Frissítésnél kérte ,megijedtem mert számomra ismeretlen kódott kért ,de aztán ki tudtam kerülni.... -
TechN7ne
nagyúr
válasz
-Ben- #153132 üzenetére
Beállitások/mobiltelefonok valoban lagos ,meg sok minden még a beallitasokban ,messenger meg az előbb felsoroltak közt semmi ,és lassabb biztosan nem lett ,viszont gyorsabb biztosan ,legalabbis az app ok még jobban ugranak.
De várjunk még ezzel ,most raktam fel ,lehet egy oramulva mar tobb mindent felfedezek.
-
TechN7ne
nagyúr
Felraktam én is az i7 re a frissítést ,eddig semmi lagot nem tapasztaltam ,nektek hol akad?
Az alkalmazások is jobban pörögnek egy picit... -
TechN7ne
nagyúr
Hali
Sogorom i6s teloját ki kéne tisztitani ,munkába használja és bele ment a pór szinte mindenhova ,hangszoro is gyengén szól ,van még rá hívatalos gari de ugye bár az ilyenre nem érvényes....
Hívatalos szervízben szeretnénk megcsináltatni ,melyik szervíz a rugalmasabb ilyen ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest