- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok javasolni aliexpressről működő lighting usb kábelt ?
-
V.Stryker
nagyúr
A gyari billentyuzet nem tud tanulni es javaslatokat adni, mint a swipe androidon?
-
V.Stryker
nagyúr
Háttérképletöltésre a Zedge jó?
Illetve csengőhangot lehet már letölteni vagy még mindig iTunes b.ziskodás van?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Pár év robotozás után visszatértem iphonera. Érdeklődnék,hogy navigálni mit javasoltok? Az apple féle Térképek mennyire alkalmas rá?
Waze-t az elmúlt fél évben leépítettem, mert teljesen behülyült, f@szul tervezte az útvonalakat, stb. Ekkor átáltam a Google Maps-ra és azzal úgy elégedett is vagyok/voltam. De ha az apple féle térképek is jó, akkor feleslegesen nem rakok fel másik progit.
-
V.Stryker
nagyúr
Csak én nem találom az apple.com -on az SE-t?
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm, akkor rá is beszéltetek. Asszonynak 5S volt, imádta. Most otthoni T előfizu mellé lehet rendelni... 91k az ára, kamatmentes részlet is van... megkérdeztem, független készüléket adnak.
De akkor rendelek magamnak is egyet. Igazábol iPhone 6-om volt, én szerettem. Azóta 5,5" alatti kijelzős nem volt, ettől kicsit fosok. Viszont valahogy eléggé tökéletesen eltalált készüléknek tűnik és az új X készülékek miatt szerintem lassan kivezetik őket és arra gondoltam,hogy most talán még kéne venni belőle.
Kérdés, hogy karácsonyra leviszik-e az árát és akkor nem-e fogok anyázni.
-
V.Stryker
nagyúr
SZiasztok,
Véleményetek szerint érdemes újonnan, 90k-ért, 32 gigás iPhone SE-t venni? 2-3 évig még jól támogatott és sebességű készülék lesz?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki segítsen légyszi!
Feleségem 5S készüléke valahogy fülhallgató módban ragadt, habár soha nem használja fülessel. Hangerő gombokra fülhallgató hangerőt állít. Csengőhang szól, telefonbeszélgetés, youtube videó nem. Csatik tiszták, nem koszosak.
Frissítettem 11.0-ról 11.1-re, de nem oldótta meg. Ekkor kikapcs, gomb nyomvatart, itunesra rádug, visszaállít és frissít. Erre kiírja, hogy ismeretlen hiba miatt nem lehet elvégezni a visszaállítást. (9).
Most itt ál fehért háttér, fekete alma, alatta a csík nem megy....
Valami tanács?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
BP-en tudtok javasolni valakit, aki akkut tud cserélni 5S-ben? Feleségemé már elég vacakul veszi a töltést.
-
V.Stryker
nagyúr
No, az lett,hogy felhívtam az apple támogatást és minden infót megadtak.
Függő és már nem garis. Továbbá az akkus szarakodása szoftveres gond lesz vagy valami app csinálja, mert a készülék akkuja, mintha új lenne a diagnosztika alapján. Alig 205 töltési ciklust kapott eddig.
Néha azt csinálja...havi pár alkalommal, hogy félig van az akksi, majd azt mondja,hogy ő lemerült és kikapcsol. Rádugod töltőre, bekapcsol és mutatja,hogy félig van.
Ugyanitt újszerűen karcmentes telekomos iPhone 6 eladó!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #152262 üzenetére
Nincs nano sim-ből csak T -s a családban. Egyébként kipróbáltam volna. A kérdés ugye azért merült fel, mert a gyári független szerviz adott mások készüléket és nem a T.
Mindezek mellett tök követhetetlen dolgokat ír ki az oldaluk a sorozatszámra is, sehol egy dátum, hogy garis-e, meddig vagy meddig volt az.
Ahogy látom minden téren igen erős lejtmenetben vannak, nem csak a készülékek és a szoftver minőségénél. Menekülni kell tőlük....
-
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt
Van valami *#-es kombó amivel meg lehet nézni, hogy függő vagy független a telefon?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy a legújabb szoftverrel ismertek-e merülési problémák? Asszony iPhone 6-os telóján a 10.0.2-es szoftver van. Olyat csinál, hogy félig van, majd egyszer csak kikapcsol...bekapcsolod...bekapcsolnád...mutatja,hogy tölteni kéne, le van merülve. Rádugod töltőre, bekapcsol és mutatja,hogy félig van.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Bocs, ha nem olvasok vissza plusz egy oldalt. Asszony iPhone 6-ja frissült a reggel. Azóta azzal b.sztat,hogy kéri vissza a régi szoftverét, mert ezt fel se tudja oldani. A szokásos módon való feloldás esetén a Voice control jön be.
Vissza lehet valahogy állítani ezt a vackot?
Már marhára nem sajnálom, hogy sok év alma után átpasszoltam neki és zöld robotra váltottam. Az elmúlt években a zöld robotos előnyére, az almás egyre inkább hátrányára változik. Bár ez egyéni vélemény.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tibee86 #121498 üzenetére
Jó, csak le kéne menteni róla a cuccokat, de basszus, ez az utóbbi két évben egy nagy rakás sz@r lett. Az iCloud-ba be van állítva, hogy mentse a névjegyeke, felmegyek rá böngészőből, nehogy azt hidd, hogy egy kib.szott névjegy is ott van. Hogy lehetne lementeni, vagy akár gmailes fiókkal összeszinkronizálni őket, hogy meglegyenek?
Igazából a többi nem lényeg... a képek dropboxolva. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az iPhone 6-osunkon nem működik a bekapcsoló gomb. Miként tudnám újraindítani, ilyen hard módban, hogy hátha megjavul? középső gomb + táppal csak soft restartot csinál, mert pin kódot sem kér.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Amikor böngészőn beléptem az iCloud-ba, akkor vettem észre,hogy egy-két kontaktnál nem volt a telszám leszinkronizálva. Kitöröltem mindet. A telón ki majd bekapcsoltam az iCloudnál a kontakt szinkronizálást, csináltam biztonsági mentést, de a böngészőn belépve egy nagy semmi fogad, hiába nyomkodom a frissítést?
Mi a fene lehet?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,Fent van a 9.0 beta, most visszatenném a 8.3 vagy 8.4 stabilt. Hogy is kéne ezt csinálni?- lehet megvan -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Újratelepítettem a rendszert és az itunes-t is így. Az alábbi hibaüzenetet kapom az iCloud zenét beállítva:
Hol kell törölnöm? Nem találom.... -
V.Stryker
nagyúr
Hol kell beállítani, hogy a hangerőgombokkal is lehessen fotót készíteni?
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy is kéne felrakni az iOS9 beta 3-at?
Van valami leírás hozzá?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
rayoliviero #113042 üzenetére
Csak én érzem, hogy 8.4 óta szarabb az akku i6-nál?
-
V.Stryker
nagyúr
Hogy lehet megnézni, hogy két ugyanarra kèszült alkalmazás közül melyik terheli kevésbé a telefont?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Úgye azt kommunikálta az apple, hogy az iOS9-el nagyrészt a stabilitást, sebességet növelik. Erre alapozva várható,hogy a 4S kicsit gyorsabb lesz, mint most iOS 8.3 alatt?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mit kell beállítani, hogy sms íráskor az ékezetes betűket ne vegye 70 karakternek vagy mennyinek?
-
V.Stryker
nagyúr
Hi
Most hogy van ez a lassítható videó, hogy ha átmásolom a gépre a .mov fájlt akkor nincs benne a lassítás?
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Valahogy beállítható, hogy este lefekvéskor spotify-n teszek zenét és mondjuk egy óra múlva kikapcsoljon?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van egy U2 album a telón, amit valamikor ingyen adtak az áruházban. Hogy a viharban lehet törölni a telefonról?- Megvan, zene kezelése kézzel. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #104350 üzenetére
Volt vékony tokom...nem jött át....nagyon karcolódik, egy két nap után is...és pl volt két fajta is...el kezdett repedni. Ezért gondoltam a matricára.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki használ iPhone 6-hoz ilyen matrica hátlapot? Úgynevezett SlickWraps-t... Mi a vélemény róla?
Van hátlapom, mert a munkám miatt elkerülhetetlen, de a szívem szakad meg,hogy olyan bumszli lesz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
barack1997 #98366 üzenetére
Nem tudom miért mondod. Az elején tényleg szar, lassú volt. De a 8.1.2-vel a feleségemén tök jól használható lett. Egy két dolgot meg be kéne állítani.... mozgás csökkentés, spotlight ki...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Pár hete vettem az i6-ot és a T-nél rögtön vettem hozzá egy Ozaki hátlapot. Most szólt az asszonypajti,hogy a sarkánál el van repedve. És tényleg. Nem esett le meg semmi. Szerintetek kicserélik a T-nél ha visszaviszem?
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki felhomályosítana egy kicsit a telefon zenekezeléséről, mert már szétb.sz az ideg.
Vegyünk egy rohadt filmzene albumot. Megnéztem mp3tag szerkesztővel, elvileg jól van szerkesztve. Az album név mindenhol ugyanaz. Az előadó és a számcím változik. Evidens...filmzene.
De mi a tetves k.r........szát állítsak be ennek a sz.rnak, hogy egy albumnak vegye? Természetesen szétbontja a telefonon előadok szerinti albumokra vagy a f.szom tudja, hogy mire. Nem lehetve valahogy megcsinálni, hogy egy cím alatt legyen, mint azoknál az albumoknál, amelyeket egy előadó ad elő végig?
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok,
Megjött a 490 forintért rendelt emag-os kábel. Tökéletes. Tölt, kommunikál, hibátlan.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
-secret- #96472 üzenetére
Ne parázz, amit te küldtél, onnan két kábelt is rendeltem. Plusz egy Belkin félét. Sose lehet elég...egy itthon, egy a kocsiba, egy a melóban, egy a tatyimban.... amennyit ezeket tölteni kell, állandóan ott kell legyen egy kábel kéznél.
Ma megvolt az első "elhagytam az új iphone-om" para.... cirka 5 évet öregedtem, asszony kilátásba helyezte a válást is... miközben a kocsi autós tartójában volt.
-
V.Stryker
nagyúr
Na, 490-ért rendeltem egy ilyen lightning kábelt az emag-ról. Kiváncsi vagyok milyen lesz.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Próbálgatom ezt az ajánlott iTools-t, de az alábbi hibát kapom ha zenét tennék a telóra (i6). Mi a gond?
-
V.Stryker
nagyúr
Be lehet valahogy állítani, hogy ne kérje állandóan az újlenyomatot lezárás után, hanem mondjuk 5 percig fel lehessen oldani csak oldalra húzással?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
b4zsi- #96323 üzenetére
Igen, de az 30 tűs. De ne aggódj, nekem van a régi 4S-hez egy JBL dokkolóm, ami nem gagyi cucc szerintem és néha ... na jó, nagyon nagyon ritkán ... még annál is kiírja, hogy nem támogatott kiegészítő.
A lightning kábelnél ráadásul össze is zavarnak, mert írják hogy 5/5S-hez való. A 6-os iphonehoz már miért ne lenne jó?
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt,
Tudtok arról nyilatkozni, hogy mennyire jók ezek az utángyártott kínai lightning kábelek? Melyiket érdemes venni? Kéne vagy kettő...tölteni, autóba az autós töltőhöz...nem feltétlenül vennék 6k-ért eredetit.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szekra #96232 üzenetére
Nem tudom mi volt, frissítettem a bankkártya adataimat és utána jó lett. No, ma vettem meg az i6-ot....hát 4S után rendesen odab.sz.
Kellene egy kis segítség is. Csináltam iCloud mentést a régi telóról, de most ahogy az újjat elindítottam, direkt nem kértem a visszaállítást, hogy tiszta lappal induljunk a telóval.
De van olyan alkalmazásom, amiről külön backup-om nincs csaz az a total icloud-os. Van rá valamilyen mód, hogy az icloud mentésből adatostúl csak azt a két hiányzó progimat, a bennük lévő régi adatokkal együtt visszaállítsam?
Illetve még egy kérdés: Vettem rá ilyen vékony Ozaki tokot, de még ezen is túlnyúlik a kamera. Nem fog megkarcolódni a kamera lencséje előbb utóbb?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Ti tudtok csatlakozni az appstorehoz?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
pszichiater #96050 üzenetére
Áhh... most már meggyőztem magam, hogy 6 Plus -lesz. Részletre veszem a T-nél és 1500 forinttal több, mint az 5S...hosszabb távon jobb lesz az.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
nederlanden #96040 üzenetére
Hát igazából annyira nem izgat ha meghajlik.
Már ha jó fele hajlik.
A kijelző fele homorítva, az nem is rossz.
Hogy érted,hogy törik zsebben?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
radi8tor #96037 üzenetére
Nem gondolkodom még semmiben.
Pont ez az,hogy képtelen vagyok eldönteni. Árban egyértelműen az 5S a befutó. A 6Plus ára is kinyöghető, csak a tök tudja érdemes-e kétszer annyit kinyögni. Mint mondtam, 2 évre venném minimum.
Igazából a 6 plus majdnem biztos volt, de most el vagyok bizonytalanodva, hogy a T lentebb vitte az 5S árát. Arra nem kéne kötnöm biztosítást, a 6 Plus már árban az a kategória, hogy kötni kéne rá, az is havi plusz 3k...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Én szombaton váltok egy 4S-ről. Annyi biztos,hogy iPhone-ra. Segítsetek eldönteni, hogy melyiket érdemes. Igazából játékra nem lenne, de minimum 2 évre venném. Telefonálni, mailezni, navigáció, kicsit netezni lenne.
Szívem szerint a 6 Plus lenne befutó, de az árilag kicsit húzós igy kari előtt. Árban optimális az 5S lenne, de egy kicsit nagyobb kijelző jól esne. Ott a sima 6, de akkor meg már miért ne 6 Plus.
Szóval ilyen vívódásaim vannak.
Szóval 5S vagy 6 Plus. Megéri kinyögni a majd dupla árat a 6 Plus-ért?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Telefonkészülére normális áron hol lehetne biztosítást kötni? A T-nél, ahol a készülék lesz véve, vagyonokba kerül. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az iPhone 6 Plus tulajokat kérdezném, hogy a napi használatban mennyire okoz gondot a telefon hordozása?
Ma elmentem megnézni, megfogdosni őket és racionális szempontból a sima 6 jobb választás a mérete miatt. Viszont az i6 Plus -ba meg azonnal szerelmes lettem. Viszont hogy fogom hordozni, mekkora zsebben?
Könnyű fizikai melót végzek esetenként...akkor egy övtáska is kéne. Az autóba ,hogy fogom navigációra használni? A mostani tartóba talán bele se fér.... Igazából csak ez a két dolog, ami eszembe jutott.
Ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Eljött az idő, hogy vegyek egy új készüléket a 4s helyett. Eddig biztosnak tünt,hogy 5S-t veszek, de most kicsit elkezdett izgatni a sima 6-os. Mi a mostani szóbeszéd? Megéri az árkülönbséget a 6-os?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Összességében milyen vélemények vannak az 5C-vel kapcsolatban? Decemberben vennénk még egy telefont. Igazából elég lenne egy 4S-is, de árban nem nagy a diferencia az 5C-hez, így még az is belefér. Erősebbnek erősebb, csak "kicsit érdekesebben" néz ki.
Minősége jó?
-
V.Stryker
nagyúr
Tisztelettel megjegyezném, hogy mi is a hivatalos álláspont a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság részéről:
Bármilyen okból a hibás készülék helyett egy új készüléket adnak, újra indul-e a garanciaidő?
A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Ilyen esetekben a kötelező jótállási idő egy éves időtartama, illetőleg a szavatossági jogok gyakorlására nyitvaálló két (adott esetben három) éves határideje a kicserélés (az új termék átadásának) napjától újraindul a teljes termék vonatkozásában.
Javaslom, hogy érvényesítsétek.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudom kinek hogy sikerült feltenni a 8-st egy 4S-re, de nekem elsőre eldobta... már ott tartottam,hogy újraindult és az alma alatt ment a csík és úgy a felénél inkább bekapcsolt és minden maradt a régiben.
-
V.Stryker
nagyúr
sziasztok
A lehető legritkábban használom az idióta itunes-t, ezért van is amit nem értek. Történt,hogy az egyik gépen tettem zenét a telefonra, majd azt a gépet legyalultuk és egy másik lépett a helyére. iTunes fel, telefon rácsatlakoz, zene kezelése kézzel bepipál.... erre letöröl mindent a telefonról. Hogy a véreresbe kéne ezt csinálni, hogy ne törölje le a már rajta lévő cuccokat?
Van valami másik progi iTunes helyett.... mi is a neve?
-
V.Stryker
nagyúr
Használ valaki Nike+iPod alkalmazást vagy Nike Run -t?
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Valaki használ ilyen Nike+ érzékelőt? Az esetleg működik simán egy iPhone 4S-el vagy csak iPod -al?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mostanában nektek is szarakodik a dropboxra a fénykép feltöltés? Olyan lassú egy-két hete, mint a dög, van hogy többször neki is fut.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mit kell beállítani ahhoz, hogy a hívás közben jött emailt ne dobja fel. Ugye az van, hogy beszelek, jön egy email, majd amikor letenném a hívást, azt addig nem tudom megtenni, amig az emailnél a bezárásra nem megyek.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Olyan kèrdèsem lenne, hogy milyen lehetőségem van arra, hogy egy apple ID-hoz tartozó vàsárlásaim egy másikhoz társítsam? Emailcim modositas nem jo, mert mindket cimhez tartozik apple id.
-
V.Stryker
nagyúr
sziasztok
A dropbox foglal egy rakat helyet az eszközön. Gondolom, amiket onnan nyitottam meg, azok letöltődtek. Hogy tudom törölni ezeket, hogy ne foglaljanak helyet?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vadászcsiga #66869 üzenetére
Hát ez ilyen rádiós, kihangosítós dokkoló. Nem nagyon kihuzgálni való.
-
V.Stryker
nagyúr
sziasztok
Kaptam egy dokkolót. Mennyire gond ha sokat van benne a telefon? Teszem azt este ráteszem, tölti, reggel le. De pl hétvégén sokkal többet áll(na) benne. Nem vágja tönkre az aksit?
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest