- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
XBMC-t melyik repobol tudok feltenni iPhonera?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sirszevenap #28705 üzenetére
i4-et már én is vittem kádba 1-2x, de az előző telómat szinte mindig. Azt nem féltettem annyira.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #28347 üzenetére
Kétlem, hogy bármit megoldana. Nekem már megy vissza iCloudról a backupom, reggelre működőképes telefont szeretnék úgyhogy nem próbálkozok most vele.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #28332 üzenetére
Twitteren úgy látom elég sokakat érint ez a dolog...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #28332 üzenetére
Egyszer nekem is. Próbáld meg újraindítani, szerintem nem fog menni rendesen...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #28328 üzenetére
Azóta is rossz, vagy megoldódott?
-
r3dsnake
nagyúr
Öcsémnek és nekem is i4 van, neki 6.0.1 nálam 6.1 Gond nélkül felment a jailbreak nála, teló újraindítás után is bekapcsol szépen.
Nálam felment a jailbreak, de amikor kikapcsoltam és vissza megakadt az alma logonál. Hard resettel betöltött, de a második hard resetnél már az sem. Most megy vissza a gyári OS DFU módból.
Mi lehetett a gond nálam? Ugyanarról a PC-cről ment a jailbreak mindkét esetben.
-
r3dsnake
nagyúr
Ezt a backup nélküli visszaállítást sosem értettem miért jó. Inkább legyen pár perc usage a semmiért, de maradjanak meg a cuccaim, meg használjam rendesen a telefonom.
Én ha váltok 4S-re, akkor is vinni fogom tovább az iCloud mentésem, az tuti.
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam 6.1 óta reggelre dobja wifit, és marad edgén.... Másnál is csinál ilyet?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #26959 üzenetére
Az teljesen normalis, nekem is atlag annyi orankent.
-
r3dsnake
nagyúr
Mitől lehet az, hogyha safari könyvjelzőknél megváltoztatom a sorrendet, azonnal visszaugrik az előtte lévő állapotra? Eléggé zavaró.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
iTunesban a podcastekre való feliratkozás nincs az apple id-hoz rendelve? Pl. ha leszedek pár podcastet, de újrarakom az itunes-t, akkor ugyanúgy fel kell iratkoznom mindenre. Valamint ha gépen iTunesban feliratkozok egy podcastre, attól függetlenül iPhone-on tök üres a podcast. Csak szinkronizálásnál kerül rá, ha külön bepipálom. (Az iPhone-on a beállításoknál be van kapcsolva a Sync subscriptions)
-
r3dsnake
nagyúr
A photostream még mindig nem tud feltölteni képeket visszamenőleg?
-
r3dsnake
nagyúr
EZT hogy tudnám eltüntetni innen? Elhúzással nincs delete, iTunesban nem látszik, ha lejátszanám azt írja Cannot connect, ha letöltöm store-ból, akkor meg duplán van ott...
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
DanielK #24672 üzenetére
Én is ritkán vagyok olyan helyen, ahol nincs wifi, de nem értem, hogy aki okostelót vesz (pláne magasabb árban), az miért nem tud legalább egy kis netcsomagra előfizetni? Nekem 30megás van, túlforgalmazás nélkül már nagyon régóta. Ez havi 600ft, de mindig, mindenhol van nálam net, ha épp szükség lenne rá. Ráadásul ezzel megspórolom az sms és hívásdíjakat is. Így havi ezresnél többet nem költök telefonra.
-
r3dsnake
nagyúr
Furcsa, csináltam egy iCloud backupot, majd töröltem mindent, és visszaállítottam felhőből. És letöltötte az Appshoppert meg az Apptrailerst ugyanúgy, ahogy előtte fent volt, attól függetlenül, hogy a store-ban már nincsenek fent.
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam sincs közte az egyedi csengőhang, csak a hívásnál.
-
r3dsnake
nagyúr
Nah most nagyon elgondolkoztam a JB-n. Amúgy cydia-ból ingyenes ez a tweak?
Ha ios6.0.1-re felteszem a 6.0 semi tethered jb-t, akkor minden megvásárolt appomat tudom használni, csak a plusz tweakeket nem, ha nem PC-vel bootoltatom a telót? Meg ha iCloudra backupolok folyton, nem rontja el a felhős backupomat ez a pár tweak? Tehát ha egy tiszta restore után visszatöltöm a felhős (jb-s) mentésemet, abból lehet-e gond?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Ha csinálok iTunes-szal egy backupot, de nem vittem át a vásárlásaim gépre, akkor a restore hogy megy? Feltolja a backupot telóra, majd a az appokat leszedi felhőből, mint iCloudnál? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Stanchore #23013 üzenetére
Kár volt megvenned: Újabb átverések az App Store-ban
Jailbreak nélkül nem fogsz tudni ilyen programot rátenni vagy vásárolni, amivel ezeket a funkciókat eléred.
Bár nem értem, miért kéne kapcsolgatni a bt-t, wifit, stb,-t? Nem fogsz jelentősen jobb üzemidőt elérni, ha kikapcsolod.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tibee86 #22854 üzenetére
Nem logikus, mert androidon is ugyanaz a menete ha mondjuk felteszel egy ingyenes homebrew APK-t vagy egy warezt. PC-n is ugyanúgy elindítasz egy exe-t, akár eredeti, akár warez. Az már más dolog, hogy iOS-en, ehhez külön tweaket kell telepíteni, androidon meg csak egy pipa. De azt a tweaket is lehet legálisan használni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bandigno #22792 üzenetére
Pár napja próbáltam belőni exchange-t az előző telómon gmail-lel, és már nem ment. Szerintem már az új felhasználók nem tudják beállítani, mert a google ezt is szépen el...rontotta.
Szerk: Igen, én is jan 30-ról tudok, de az előző telómon már egyáltalán nem megy. Előtte 2 évig használtam folyamatosan.
-
r3dsnake
nagyúr
Jailbreak nélkül biztos nincs. Viszont ha használod a beállításokban állítható telefonzárat, akkor bekapcsolás után kérni fogja a kódot.
Viszont ami nagyon nagy hülyeség, és nem értem hogyan nem figyeltek oda erre: ha kóddal van lezárva a billentyűzeted, ugyanúgy ki lehet kapcsolni a telefont, a kód ismerete nélkül is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
samgar #22070 üzenetére
Restore-nál leszedi a képedit iCloudból, ahhoz nem kell photostream. Viszont ha csinálsz 50 fotót, amiből 40 szar, azok ugyanúgy ott lesznek a photostreamben, hiába törlöd a camera rollból. De amúgy attól, hogy új telefonként állítod be, még miért jó, ha ott vannak a ROSSZ képeid is? Oké, hogy a kedvenceid ott vannak, de mindent feltölt a streambe, épp ez a baj.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Blaise #22068 üzenetére
Feltéve, ha be van kapcsolva neki a photo stream. De ha nincs, akkor visszamenőleg nem tölti fel. (Ekkora hülyeséget...
). Ráadásul az is elképesztő, hogy ha törölsz egy képet a camera rollból, nem törli a photo streamből.
Amúgy a legkényelmesebb megoldás sztem az alap dropbox kliens, az feltolja a teljes camera rollt felhőbe, amit gépre leszed automatikusan. Esetleg nincs valami hasonló megoldás skydrive-hoz is? Ott jobban elférnék a tárhellyel.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tibee86 #22049 üzenetére
Nálam meg azt szokta csinálni, ha mailben jön egy link, hiába nyitom meg szafariban, valami mindig másképp van a megnyitott linknél. Pl jön egy vaterás értesítő, megnyitom, és rossz oldal jön be. De a link a mailben biztos jó, csak a szafari alakítja át, vagy nemtom... Nálatok is ilyen?
-
r3dsnake
nagyúr
Az új google maps nálam gyalogos navinál miért nem mond semmit? Valamint nyelvet hol tudok állítani? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Lassan bele kene irni az elso hszbe a 2G/3G-re felteheto legnagyobb ios verioszamat, mert szinte minden nap megkerdezi valaki...
-
r3dsnake
nagyúr
A battery doctorra ne alapozz, mivel úgyse férhet hozzá a rendszerhez ilyen szinten, nem is fog neked rendes adatokat kiírni. Nálam viszont úgy ette az akksit, meg tolta az usage-t, amíg fent volt, hogy repült is a kukába egyből. Szerintem többet ér, ha nem használjátok.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ZooLee #21209 üzenetére
Nálam ilyen: [link]
Tisztán emlékszek, hogy iTunes 10-ben itt az Apps felirat fölött vagy alatt volt egy gomb, amivel ki/bekapcsolhattam a szinkronizálást. Most ha egyszer rámegyek jobb klikkel a szifonra, hogy vigye át a vásárlásokat, onnantól csak iTunes reinstallal tudom "kikapcsolni".
Kommy: Köszi szépen, kipróbálom! Bár ha nincs benyomva app sync, akkor a frissítéseket sem fogom tudni áttölteni gépről telóra, gondolom én. Mondjuk ez már részletkérdés.
-
r3dsnake
nagyúr
Az normális, hogy ha leszedek egy appot iPhoneon, után a szinkronizálásnál nem másolja fel a gépre? Amik első szinkronizálásnál felmentek, azok vannak csak ott. Az utána telepített progik nem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #21061 üzenetére
Vicces, nekem is pont ma tűnt fel, hogy a 2 napja nem csatlakoztatott telót megtalálta egyből. Eddig folyton szarakodott, most már nem bánnám, ha így is maradna.
Más: Ha jön egy app update, és frissítek iPhone-on, az új verziót nem másolja fel iTunes-ba? Nálam gépen ugyanúgy felkínálja hogy töltsem le ott is a frissítést.
-
r3dsnake
nagyúr
Raktam fel invsible shield-et körbe, egész jónak tűnik. Szeretnék majd bumpert rá, így legalább nem fogja kifényesíteni a keretet.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
icecave #20841 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Blaise: Lehet, hogy az lesz...
Eddig én is úgy csináltam, mint te, de múltkor le lettem szólva, hogy mennyivel jobb appsync-kel géppel. Hát nemigazán. Amúgy nem is lenne baj vele, hogyha nem szarna be ÁLLANDÓAN a wifi sync. Gondolom ez is macen működik mint az álom elsőre, winre meg bugos. (Biztos véletlenül...)
-
r3dsnake
nagyúr
Ha bekapcsolom, hogy automatikusan szinkronizálja az új appokat, akkor annak úgy kéne működnie, ha iTunesban letöltök egy appot egyből rá is kerül szifonra? Mert nálam csak akkor másolja rá, ha manuálisan megnyomom a sync gombot... Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Csak nálam csinálja az új iTunes óta azt a totál idegesítő dolgot, hogyha megnyitom a szifont, és visszalépnék mondjuk az iTunes Store-ra, akkor megkérdezi, hogy alkalmazza-e a módosításokat? Mindig apply-ozni kell, akkor is ha az égvilágon semmit se állítottam.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #20817 üzenetére
3G-re.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ittakary #20801 üzenetére
Már megoldottam, de nem volt egyszerű...
Hiába vettem ki a csengőhang szinkronizálása elől a pipát, ugyanott maradt. Most eltűnt hirtelen...
ápdét: Ez komoly, hogyha beállítom, hogy manuálisan kezeljem a zenéket, akkor a csengőhang sync elől kiveszi a pipát? Ha pedig ott bepipálom, akkor meg nem lehet manuálisan kezelni a zenéket? WTF
-
r3dsnake
nagyúr
Sikerült feltenni csengőhangot az iPhone-ra, iTunes-szal. Viszont levakarni sehogy sem tudom... Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a nagyobb feladat. Ötletek esetleg? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
DanielK #20783 üzenetére
Köszi szépen a részletes választ! Akkor ha jól értelmezem, van mondjuk pl. egy rosszul tagelt album, és azt matcheli, attól még ugyanúgy matchelés után is rosszul tagelve jön le felhőből? Ha mondjuk iPhone-on elkezdem letölteni.
Az iCloudos dolog meg elég gáz, hogy csak restore után backupol onnan, az appok mentéseit nem lehet egyesével leszedni onnan.
Köszi a válaszokat!
-
r3dsnake
nagyúr
Ha egy appról van mentésem iCloudban, törlöm az appot majd újra felteszem, akkor miért nem ajánlja fel, hogy leszedi a mentést? Nekem úgy rémlik, hogy volt már, aminél felkínálta, de most direkt letöröltem egy appot, letöltöttem újra, és semmi... Nálatok hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest