- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #27990 üzenetére
Ha nincs gond a telóval, akkor természetes,h viszi az ember tovább a backupot, de ha van valami bug, akkor megér egy próbát, hogy nem rakja vissza a bakcupot és így csak a játék/alkalmazásmentései + SMS-ei vesznek el, de cserébe ha a backup tárolta a bugot, akkor az is eltűnik
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
Én meg pont a backup-al történő visszaállítást nem értem. Ha már oda eljut az ember, hogy restore kell, akkor azt leginkább azért teszi, mert valami nem úgy működik, ahogy kellene. Így értelemszerűen (lehet csak nekem) nem rakja vissza a backup-ot, mivel akkor ugyanott van kb, ugyanúgy visszakerül a "hiba" is a backup-al.
Persze aki játszik, annak kellemetlen lehet, hogy kezdheti előlről.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Mondjuk azért az ne gondold, hogy pár perc miatt teszi valaki meg ezt, nekem 4.3 óta volt ugyan az a backupom, megélte az összes beta verziót + fejlesztek rajta. 8 óra alatt ne zavarjanak módban 1:20 - 1:40 óra közötti használat jött össze abból ha hozzá sem nyúltam.
Most újként beállítva minden ugyan úgy lecsökken 15 percre, azért ez rengeteg idő. Tegnap éjjel konkrétan 11 óra alatt volt 18 perc használat, ami így is 6%-os aksihasználatot eredményezett, persze elég szar itt a térerő közben ezért sem zavar annyira ez a merülés.
Én még 3GS-ről hozom a mentésemet, az ment az iPad 2-re is és most a 4S-en is az volt, mégsem volt jó. És iOS 5 óta iCloud mentés, azóta nem mentek gépre, hacsak nem kell valamiért gyorsan megcsinálnom a restore-t, mert azért úgy jóval gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...