- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vadászcsiga
félisten
Appstore másnak sem hozza be az Appshopperes progikat? Melyik a hunyó? Reggel még jó volt.
Totheground
2 kézzelappstore
Ezzel csak az a baj hogy konkrétan rákeresni sem tudok arra a bizonyos appra mert 100 másik olyan van, a kártya nézetben meg keresni...tűkön űlve várom a frissítést, vagy a 4S downgradet. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #11853 üzenetére
Már már micro usb?
-
vadászcsiga
félisten
Icecave
Gratulálok az i5-hözNekem is zörög.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #11736 üzenetére
Az mire jó?
Sunfleur
Csak hogy te is értsd, a tethered jb az azt jelenti hogy minden egyes bekapcsolashoz asztali gép kell, márpedig sok cydias cucc kér újraindítást. -
vadászcsiga
félisten
válasz
pixelblondie #11733 üzenetére
Na jó elarulom, 6-ra még nincs jb.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
pixelblondie #11727 üzenetére
Ne haragudj de nem is vagy szőke.
Nem is kell neked segítség. -
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave #11494 üzenetére
A futár elott csak akkor bonthatod ki ha ki is fizetted, utána ha meg neadjisten hibás lenne azt a T-vel kell lebeszelned és bevinni egy T pontba ahol átveszik, 2 hetet ülnek rajta, eldöntik mi az ami sérült rajta, százalékosan levonják belőle és annyit teritenek vissza.
Ja ezt az utóbbit nem tudtam, ez a tökéletes biztonság.
-
vadászcsiga
félisten
Safariban iCloud-lapokba hogy kerül bele a könyvjelző? Most is ott csücsül ez a topik de fogalmam sincs hogy került oda.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #11375 üzenetére
Hmmm ez a variacio eszembe sem jutott
-
vadászcsiga
félisten
Nem zársz be programot? Pedig jelentősen gyorsul tőle a rendszer.
Valamelyik nap azzal hívott fel melóhelymen a feleségem hogy 10 hónap után teljesen belassúlt a telefon, nem nyílik meg ez és ez a program, erre elmagyaráztam neki hogyan zárja be az appokat. Azóta nem volt ilyen.Más.
Megjelent egy új kategória a háttérképek közt, az iPhone 5 Wallpapers -
vadászcsiga
félisten
válasz
HUNPSP #11182 üzenetére
Én ha lehetne visszamennék 511-re de sajnos ez jelenleg nem lehetséges. Ezzel elmondtam mindent. Remélem hamarosan jön a hibátlan 6.0.1, bár Tim Cookból semmi jót nem nézek ki
Fekete vagy fehér a 4S-sed?
Kommy
A 3GS-sed 511-hez képest milyen lett a 6-ossal? Gyorsabb, lassabb? Csak azért kérdezem mert a nejem telóján még nincs piros egyes a beálltásokon, de sztem előbb utóbb felbukkan. Vagy addig nem amíg nem bökünk a szoftfrissítés gombra? -
vadászcsiga
félisten
válasz
sunahunter #11042 üzenetére
Kijelololod, és delete
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Tudom hogy nincs még magyar Apple ár i5-re de valaki mintha valamilyen forrásból mégis írta volna. Nem tudja valaki ezeket?
bigdady
Az ertesitesek alatt tudod konfigurálni.Ittakary
Te kis humor harold -
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #10737 üzenetére
Igaz, és ha külső appban zene van, az is.
szekfizsolt
Nálam ilyen még nem volt, pedig minden egyes este töltőre dugom.jozsi252
Képet lehet, de zenét nem. Tölts le store-ból egy filekezelő appot, abba töltsétek fel havernál ami kell, otthon meg töltsd le belőle iTunesen keresztül. -
vadászcsiga
félisten
Igen, iCloudban 3GS-sen csinálsz egy backupot, i5-ön meg bejelentkezel azzal az apple ID-vel és kiválasztod mint létező mentést. Fotókon, zenén, és csengőhangon kívül minden átkerül.
Mondjuk ha engem kérdezel nem ajánlom a GS backupját rátenni az 5-re mert lehetnek benne hibák amik előjönnek, és majd nem tudod mitől vannak, de másrészről Handrás állítólag 2G óta viszi magával a mentéseit.
-
vadászcsiga
félisten
Marha jó ez a panoráma funkció, eddig azt hittem nyomkodni kell a gombot képről képre
-
vadászcsiga
félisten
Augusztus elején már bőven készen volt az i5. Az itt található fotók akkor tájt készültek.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #10538 üzenetére
Pedig csak 30 grammal könnyebb.
-
vadászcsiga
félisten
3GS, 511-en mikor jelenik meg a piros egyes a beállításoknál?
-
-
vadászcsiga
félisten
Itt egy újabb i5 hands on teszt az appleblogról: [link]
-
vadászcsiga
félisten
Áá megérkeztél?
Nekem egy ilyen szilikon tokom van (az majdnem gumi), feketében, munkában ezt használom de semmi karcolást nem okoz rajta. Ne féltsd annyira azt a telefont, tegyél rá 2 fóliát és használd. Érezd a fém és üveg harmóniáját
-
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest