- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #147465 üzenetére
Router tápját húzd ki, várj 10 másodpercet, és dugd vissza, ha újra feláll, mehet a próba.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #147460 üzenetére
Wifin vagy? Jó az internet kapcsolatod? Webes oldalak szépen betöltenek telefonon?
Routerednek nem ártana adni egy újraindítást.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #147455 üzenetére
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás -> Összes tartalom, beállítás törlése
Majd ha újra aktiválod beállítod újként. Bár ezt tegnap is elmondtam szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HUTCHDB #147419 üzenetére
Én nem vagyok elfogult ha iOS-ről beszélek, azaz ha sz@r ugyan úgy elmondom, mivel nem szponzorálnom kell itt, hanem egyszerűen önszántamból mondom el a véleményemet róla. Ezt azért írtam csak le, mert én tényleg nem tudom fikázni, mivel abszolút nem tapasztalom azt amit Te. Ráadásul sokkal jobb használni mint az iOS 9-et, vagy 8-at, pedig jelenleg most csak egy 2 éves szériás i6-ot használok mint írtam, azaz még közel sem a legújabbat. Ha csak a telefont nézzük meg szerintem se ér pl egy 6S-nél ~100 ezerrel többet egy i7, pont ezért nem cserélek egyből most, majd ha lesz használtan reálisabb áron.
Szóval ha téged nem hoz lázba, videók se győznek meg, nincs ezzel semmi gond váltani kell és kész, hátha találsz megfelelőbbet számodra ennél. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
HUTCHDB #147414 üzenetére
Mint írtam én nem tudom miről beszélsz, mivel én nem tapasztalom ezeket +-om meg nincs, és nem is nyomkodtam mostanában, de mástól se hallottam hogy iszonyat rossz lenne.
(#147417) HUTCHDB: iOS10-zel még jobbak a vélemények mint 9-cel, szóval én nem győzködni akarlak, ha több készüléken is full gáznak érzed, menni kell akkor androidra vagy nem tudom hová. Azt tudom én még mindig imádom az iOS-t, a 10-zel meg abszolút nincs semmi bajom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #147398 üzenetére
Igen, várd inkább meg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #147396 üzenetére
Nem, mint írtam valószínű rosszalkodik a szerverük.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #147393 üzenetére
Akkor az lehet hogy szerver hülyéskedik amin az ID-d van, várj kicsit vele akkor, addig állítsd be szűzként.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #147391 üzenetére
Akkor a mentésed hülyülhette be (nem találkoztam még ilyennel), próbálj meg egy régebbit visszarakni ha feldobja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
urbanjozsi #147386 üzenetére
Állítsd vissza a telefonod csontra, és tölts vissza a mentésed (ne iTunesből, csak simán visszaállítás után állítsd be mentésedből).
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Black Dragon #147240 üzenetére
Én magam miatt, mert idegesítene, az hogy majd mennyiért adom el emiatt nem nagyon érdekel, hiszen nem a következő tulajnak veszem a telefont, hanem magamnak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Black Dragon #147237 üzenetére
Első karcig/sérülésig én is így vagyok vele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Urban Terror #146801 üzenetére
Home + power gombos újra indítás kell neki valószínű, addig kell ezt a kettőt nyomva tartani míg nem látod az alma logót. Ha ez se oldja meg, akkor passz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
br4adam #146668 üzenetére
5S-ről persze hogy jó váltás, főleg hogy ~200 ezerrel többe kerül most mint egy használt 5S, így nem kérdés hogy jobbnak is kell lenni. Viszont aki 6S-ről vált annak nem nagy durranás még úgy sem hogy sok mindent fejlesztettek rajta.
Magyarosi Csaba ezt szépen fel is vázolja 7 +szal..
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem már 7:15 kör kopogtatott a futár, meg is örültem, átvettem, átnéztem, aktiváltam, már imádom ezt a telefont!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #146123 üzenetére
Azt hittem az, de ahogy látom valami fejlesztőknek szánt dolog.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #145916 üzenetére
De ez egy használati tárgy, azért van hogy használd, ha karcoktól valaki meg akarja védeni a telefont az oké, de nehogy már az aksit is babusgatni kelljen, meg figyelni ne menjen 20% alá. Én tök spontán rakom rá töltőre mindig, több mint 400 ciklus van már a jelenlegi i6-omban, és 93% az aksi. Lehet te oda figyelsz rá fullra és még is jobban tönkre megy még is. Amúgy meg ha baja lesz garanciába megcsinálják/kicserélik, ha gari idő lejárta után megy tönkre, akkor meg nem egy nagy összeg már cseréltetni egyik típusban sem. Így nekem az a véleményem ezzel a töltéssel felesleges foglalkozni, de persze mindenki úgy használja a telefonját ahogy akarja.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
monroe8609 #145845 üzenetére
Nem tudom mit mentetsz el vele, de nekem fotókkal ~3GB-t.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Peterzon94 #145840 üzenetére
Ha jó áron van persze, én is most i6-ot használok, és teljesen jól használható telefon, és lesz is még.
-
B-L-A-C-K
titán
"Ijesztő hangot ad ki töltéskor a telefon"
Samsung fanok kitalációja, vagy tényleg ilyen lehet?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
galaxys80 #145701 üzenetére
Ezt én már eljátszottam múlt héten.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
marcell2015 #145616 üzenetére
Az lehet, viszont az aktív brúútúsz kapcsolat meg meríti a telefont is azért...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #145614 üzenetére
Miért valahol volt róla szó kellene? Azért kérdezem mert nem szoktam olvasni órákkal kapcsolatban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
choco01 #145604 üzenetére
iStyle-ba igaz eredetit raknak bele, de 28 ezerért elég vicces. Máshol meg nem eredetit kapsz, de az utángyártottal is jó lesz, iSamu azt hiszem fél év garit ad rá utána, és 5 ezerért cserélik helyben, megvárható. Vagy ha olcsóbban kell keresd hardveraprón fagyalllot.
radi8tor: Ugyan azt rakja bele szerintem amit ebay-en megvehetsz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #145573 üzenetére
Én iStyle-be szoktam. Az a baj onnan nem kellene kijönni semminek, így nem tudom elfogadják e, illetve azt se tudom hogy bizonyítod be hogy nem te basztad el ha esetleg nem fogadják el. De mint írtam egy próbát megér.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #145547 üzenetére
Egy próbát megér...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Potrien #145487 üzenetére
iCloudba elsőnek a keresést kapcsold ki ha be van:
Beállítások -> iCloud -> iPhone keresés -> ki
(ez azért kell mert ha nem kapcsolod ki visszaállítás után csak úgy tudod újra használni ha megadod az előtte használt Apple ID-t, és jelszót)Majd teljes visszaállítás:
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás (legalul) -> Összes tartalom, beállítás törlése
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest