- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #17385 üzenetére
Hát a villogó led smafu?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #17381 üzenetére
kiegészítés:...ugyanazok a bugok stb voltak, vagy nem voltak...
6.1-en mintha érezném hogy javulgatott valamit de az istenszerelmére egy csomó dolog már működött 1-2 éve, minek elkúrni. Egy ekkora cégnél szerintem hót ciki az ilyen. Mintha nem a legjobb szakemberek dolgoznának ott dollármilliókért.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
erdoke #17378 üzenetére
ios 5-höz képest semmi újat nem produkált, erre gondoltam
Ne idegesítsetek már. Volt egy jól működő google térkép, egy yt app, minden eszközön ugyanazok a bugok stb volt, most meg van egy szar térkép, yt nuku, és minden modellen más és más hiba jön elő. Mi ez ha nem visszalépés?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bandigno #17376 üzenetére
Először csinálj egy mentést, utána nyomj egy teljes visszaállítást, majd tedd vissza a backupot.
Mondjuk előbb utóbb azon is leszedi majd az új fw-t. Nincs menekvés, vagy nézed a piros 1-est vagy frissítesz. Az elején örültem ennek az OTA-nak de most inkább azt mondom kreténség. Nem elég hogy az apple nem engedi downgradelni a telóit, már a frissítéstől sem menekülhet az ember. Utálom a mai viágban hogy a jót még jobbá akarják nekünk tenni, ennek legtöbb esetben nem lesz jó vége, lásd ios 6.
Én alig várom hogy 4S-re kijöjjön valami downgrade lehetőség, azonnal megyek vissza 511-re és még a jb-t is bevállalom hogy a piros egyest eltüntethessem. Biztos van rá valami okosság cydiában.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
mondomén #17306 üzenetére
A mobilarénás fórumozás megjavult, nem dobál ki safariból, purchased fül is többé kevésbé bejön végre, nálam a noticenterben a törölt email nem frissítődik továbbra sem, tehát ott létező emailnek mutatja azt a levelet is amit valójában már töröltem. Csak kézzel lehet onnan eltávolítani.
Akksit mintha jobban szívná dehát ez még csak egy béta.
-
vadászcsiga
félisten
Ma újra nekiálltam feltenni a 6.0.1-et de most új telefonként állítottam be. Fb nem lépked ki, úgy néz ki a backupomban volt valami gebasz vagy egyszerűen csak le kellett volna töltenem újra az appot.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave #17065 üzenetére
Nekem biztos hogy valami hardveres probléma lehet a telefonommal mert olyan egyedi hibáim vannak a különböző iOS verziókkal ami másoknak egyáltalán nincs.
Kiváncsi lennék mit szólnának a T-ben ha egy ilyen hibával beallitanék hozzájuk. Végül is akadályozza a használatot nem? Gondolom benttartanák és elkuldenék bevizsgálásra.
-
vadászcsiga
félisten
Nem mondtam hogy bug. Egyébként nálam lepkedett ki először a fórum MA alól még béta 6-ban amirol azt hittem bug aztán később sok mindenkinek. Még ma is jönnek ilyen hibával. Lehet hogy ennél az esetnél is valami fb hirdetés miatt van ami csak nálam van, bár most 6.0 alatt teljesen jó.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #16995 üzenetére
Semmi nincs benne, sőt rosszabb lett. Fb kilépked rögtön megnyitás után.
Köszi, este csekkolom
-
vadászcsiga
félisten
Fb 601 alatt másnak is kilép? Kva jó!
6.0-át akkor aláírja még az Apple? -
vadászcsiga
félisten
Ez volt már?
Safarival kell megnyitni!
PassHackJb nélkül el lehet tüntetni a gyári alkalmazásokat a springboardról egy kikapcsolás erejéig. Passbook, Newsstand stb.
Videót nézzétek végig mielőtt használnátok, de röviden: rá kell bökni a fenti oldalon a kívánt appra, hibaüzit elfogadni majd sima törléssel eltávolítani az appot.
Visszaállítás: ki-bekapcs után újra ott lesz de kicsit összezavarja az elrendezést. -
vadászcsiga
félisten
Na meg volt a 15 perc hírnév is. Ez is kipipálva
-
vadászcsiga
félisten
válasz
snooze #16836 üzenetére
Cuppanós mint gyerekkorunk kedvenc játékában a nyíl.
Ragnar95
Furán néz ki de nem oldalról kell nézni hanem szemből, YT nézésére reggeli közben ideális.Kommy
És ha vennék egy appot azt is a hátuljára tudnám cuppantani?
Egyébként nem billenős, viszonylag stabil főleg fekvő helyzetben. -
vadászcsiga
félisten
válasz
szekfizsolt #16473 üzenetére
Aprón a legolcsóbb független 4S, 110 ezer.
-
vadászcsiga
félisten
Ázsia centerben javában árulják az i5 tokokat. Színes kis műanyag cuccok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
B.Ricsike #16176 üzenetére
Jb témában nem vagyok otthon, kb 3 hónapig volt ilyen a telómon még tavaly. Aki otthon van az Kommy.
Egyébként nem sok lehetőséged van csak a dfu.Egyébként ha 4S-sed van ahogy az aláírásodban olvasom akkor gyakorlatilag egy lehetőséged van, 6-ra frissíteni itunesben, még dfu-ra sincs szükség. Ezt a típust jelenleg nem lehet downgradelni, így jb sincs úgyhogy buktad.
-
vadászcsiga
félisten
Kommy mester frissitette az iPHUpper 2-t
-
vadászcsiga
félisten
Letöltöttétek már a virtuális jegyeteket a mai eventre a passbookba?
Ja és azt az animációt láttátok már amikor töröltök egyet? Nem mondom el, aki még nem látta próbálja ki
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szentkuti11 #15631 üzenetére
Semmi
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #15588 üzenetére
Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #15584 üzenetére
Nem értem. Mindegy.
Én: ajánlom a sztakit
Te: időnként rettenet
Én: melyik nem az időnként?
Te: a sztaki -
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #15584 üzenetére
Arra írtad hogy időnként rettenet. Vagy most mi?
Gugli tényleg egy fosch. -
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #15580 üzenetére
Melyik nem az időnként?
ittakary
A kép csalóka, csatlakozó nélkül kapható. Kábelt sajátot kell bele rakni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
peugeotmate #15573 üzenetére
Minek ide szótár app? Nyisd meg ezt a linket telón, mentsd el könyvjelzőnek. Nincs ennél jobb:
http://szotar.sztaki.hu/ittakary
Ugye?! Na jó tévedtem, 3,99.
Ha van rá igény hozok ha arra járok aki kér. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #15529 üzenetére
Ez az, 2,50 euro a vösendorfi MM-ben.
-
vadászcsiga
félisten
Tegnap óta idegesítő új szokása lett a telómnak, amikor felebresztem előugrik egy ablak hogy nincs aktív netkapcsolat holott be van kapcsolva a wifi vagy a mobilnet. Várok hogy kapcsolódjon ujra de semmi, safaribol kilep, beallitasok megnyit, rittig kapcsolódik, de csak akkor. Grrr. Rohadtul idegesít, ennyire még egyik verzióra sem haragudtam mint erre a 6-osra.
-
vadászcsiga
félisten
Az ingyenes verziót teszteltem tavaly télen de amikor bejött a minusz és dobott egy pusht, akkor jöttem rá hogy minusz jelet nem tud a badge "technologia", akkor kicsit komolytalanná vált és töröltem
icecave
Ja klassz de mivel a yahoo weather szolgáltatás egy kalap kaki így egy kezemen meg tudom számolni hányszor nyitottam meg, úgyhogy meghagyom nektek ezt a prémium grafikát -
-
vadászcsiga
félisten
Kinek hanyadszorra sikerül eltalálni az updates alatt a what's new nyilat? Mert nekem nem megy, agyamat viszont már felbszta
-
vadászcsiga
félisten
Marha jó kis cuccot találtam. Ha van otthon 2 ieszköz és mindkettőre le van töltve ez: WiFi Camera, akkor a saját telefonunk kijelzőjén látjuk a másik teló képét, és mint egy távirányító, exponálhatunk is. Állat, töltsétek
-
vadászcsiga
félisten
Ha nem működik a touchscreen az egyértelműen garis probléma. E71-en is lehet ilyen probléma, sőt.
Ilyeneket az enyém nem produkál. Még sohasem volt olyan hogy ne tudnék felvenni egy hívást, szerintem azonnal cseréltesd.
kali
De miért kéne törölni? Amíg nem olvastam erről nem tudtam hogy elmenti, hónapok óta használom az ios6-ot de semmi kár nem ért emiatt. Talán a tárhelyet csökkenti de nekem fele sincs kihasználva így emiatt sem aggódom. -
vadászcsiga
félisten
Ennek vajon mekkora lehet a belső mérete nincs valakinek ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest