- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #43372 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy Magyarországon, de főleg a T-nél.
-
-
Xero
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #43339 üzenetére
Valóban. Mondjuk az elmulasztotta valószínűleg figyelem felkeltés miatt szedi külön.
Ettől függetlenül 5 éve használom így és semmi kínom vele. Működik.
Szóval kissé erőltetett a dolog, de kinek mi.
Arra pedig továbbra is kíváncsi vagyok, hogy mi a gond a szinkronizálással?
"Bocs, hogy nem vagyok iZombie."
Ezt viszont nem kéne.
(#43337) hatesz: Semmi gáz. A fém ház ilyen. Egy MBP is ilyen, vagy egy Apple alu keyboard.
-
Xero
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #43324 üzenetére
Semmi gond nincs a szinkronizációval. Két géppel is szinkronizálok wifin bármikor. User error lesz.
Ezt a tárcsázó dolgot értem, de ott vannak a kedvencek, vagy springboardon egy balra lapozás és már keresheted is a contactot. Nyilván nem ugyan az, de még mindig nem Android, hogy tárcsázókat pakolj fel.
A hívások számomra teljesen átláthatóak. Van akivel beszéltem és van amit elmulasztottam. Ennyi.
-
Xero
nagyúr
válasz
Miamiquake #43307 üzenetére
Igen.
-
Xero
nagyúr
válasz
Miamiquake #43305 üzenetére
Az eredeti előfizető bemegy a készülékkel, vagy ad egy meghatalmazást és 10-20e Ft-ért függetlenítik, amennyiben nincsen rajta tartozás vagy hűség.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #43244 üzenetére
Hangerő. Én is ennyire jutottam eddig. Fel kell tüntetni a magas hangerőt és figyelmeztetni kell rá a felhasználót. Talán még kapcsoló is van a Music Settingsben.
(#43246) kenny123: Csak i5-ön és friss i4/i4S-en színes.
(#43247) vadászcsiga: Logikát keresel EU szabályokban?
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #43242 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem. Ez inkább hw verzió frissítés lesz az EU szabályozás miatt.
-
Xero
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #43213 üzenetére
Mit akarsz külön szinkronizálni? 4 magán és 2 céges email aliasom is aktív iOS-en. Köszönik jól vannak.
Vagy iCloud-on szeretnél több accountot? Annak mi értelme lenne?
(#43214) Jimanszky: Ott a screenshotom. Egyébként iTunes - iPhone - Apps - alul app-et kiválasztod és jobb oldalon Add.
(#43217) DjBlero: Csak a rule-ok hiányoznak belőle mocskosul, de ez az én nyomorom.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mr. Erikszon #43177 üzenetére
Már i5-t sem éri meg venni szerintem.
De a legjobb ha 6 éves 3GS-t veszel szigorúan húzva!
(#43181) eriklambing: Te ontod magadból a marhaságot. Meglep, hogy így is kezelünk? A válasz pedig ott van az ON szakaszban.
-
Xero
nagyúr
válasz
bigdady #43137 üzenetére
Azt is használom. Semmi gondom vele.
(#43140) Blaise: Az ki van zárva. Az Apple megoldását még a .mac-es korszak óta használom. Manapság teljesen jó, de ha ősszel egy készülékváltásnál bukom a gmail push-t akkor teljesen átállok. Jelenleg fut két gmail fiókom két-két aliassal és ugyan ennyi iCloud. Ugyan annyira megbízhatóak.
Nyilván csak az a macera, hogy rettentő sok helyen használom, a teljes magán vonalam legalább 75%-ában így nehézkes lesz. Egyszer már eljátszottam ezt amikor átálltam magán serverről gmail-re. Nem hiányzik megint a púp a hátamra. -
Xero
nagyúr
válasz
manchester85 #43094 üzenetére
A space cake már landolt a postán.
-
Xero
nagyúr
válasz
buvartacsko #43038 üzenetére
Olyan mindegy.
-
Xero
nagyúr
válasz
buvartacsko #43036 üzenetére
Én nem fárasztom ilyennel magamat, ha nem muszáj.
-
Xero
nagyúr
válasz
buvartacsko #43026 üzenetére
Én csak a méret miatt.
-
Xero
nagyúr
válasz
buvartacsko #43024 üzenetére
Ezért félek az ősztől.
-
Xero
nagyúr
válasz
buvartacsko #43018 üzenetére
Lezárt kijelzőnél először fel kell húzni a csúszkát és csak utána van elutasítás. Ez pl vezetés közben lényegesen macerásabb mint a dupla nyomás.
(#43019) madgie: Sőt az autós tartóban is csak dupla nyomás a tetején és kész. Le sem kell venni a szemedet az útról.
-
Xero
nagyúr
válasz
buvartacsko #43001 üzenetére
És ez mennyiben egyszerűbb mint kétszer rányomni a sleep/wake gombra? A büdös életben nem utasítottam el így hívást, csakis a sleep/wake-el.
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #42527 üzenetére
Na akkor megint jönnek, a miért nem megy az iOS7 rendesen szövegezésű commentek.
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #42250 üzenetére
Erre normálisat már nem is tudok írni...
-
Xero
nagyúr
válasz
Onderon #42248 üzenetére
Ettől függetlenül ugyan úgy garanciázzák. Azt pedig r3dsnake kiválóan leírta, hogy restore nélkül elvből nem vinnék be semmit már. A 3G-vel is csak beestem a T-hez, mert arra volt éppen dolgom. Semmit nem mondtak rá, csak megkértem, hogy nyomjon ott előttem egy restore-t én meg tíz perc múlva jövök a szükséges cuccokkal még.
A lényeg amiből elindult a téma: Semmi illegális nincsen a jailbreak-en. Ez egyszerűen marhaság.
-
Xero
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #42217 üzenetére
Fogalomzavar van.
A jailbreak-nek semmi köze az illegalitáshoz.
(#42221) overclockerr: A 3G megjelenése hetétől ikon400 a magán előfizetésem. Nekem teljesen jó, de ezt mindenkinek a saját igényei szerint kell eldöntenie. Ha lenne Vodafone Red szintű előfizetés a T-nél én arra váltanék.
-
Xero
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #42215 üzenetére
Mi tart vissza a JB-től? Inkább egy új szám? Ez azért számomra érthetetlen.
Az én életemben sokkal nagyobb galiba lenne megváltoztatni valamelyik számomat.
-
Xero
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #42213 üzenetére
Mindent letilt. Ha nem akarod, akkor nincs megoldás.
-
Xero
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #42211 üzenetére
Jailbreak - iBlacklist
-
Xero
nagyúr
válasz
mSchumi87 #41212 üzenetére
Egy 3G már nem ér többet mint egy tálca sör, szóval olyan mindegy. A kutya sem fogja megvenni. A 3.1.3, de még a 4.1.2 is kevés már a friss programok 90%-ának, így lassacskán csak whited00r-al használható plusz dolgokra a készülék, de azzal is tetű lassú.
Én inkább szépen betenném a fiókba és kész.
-
-
Xero
nagyúr
válasz
matyi19 #41080 üzenetére
Ha előfizetés mellé veszi az ember a megjelenés környékén a készüléket, akkor nem is fog lelassulni és nem is lesz drága. A 4S-nek semmi baja iOS 6-al, ősszel jön a következő készülék, amire cserélem és annak nyilván megint nem lesz gondja a tempóval. Szóval lehet ezt okosan is csinálni, ha az ember nem váltogat fél évente.
-
Xero
nagyúr
válasz
ittakary #40047 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy a megjelenéskor megveszem az újat kb 100e-ért a szerződésemben és jónapot.
Anno a 3G-vel nagyon megjártam. Ott átugrottam a 4-et, lévén sokat csúszott a hűségidőm lejártához képest és akkor már úgy voltam vele, hogy megvárom a 4S-t. Nem bántam meg, de a végére már nagyon gyatra volt a dolog. Soha többé nem akarok így járni és ezért ragaszkodom a megjelenés napján/hetében vásárláshoz. Így tuti biztos, hogy arra a két évre jó lesz.
-
Xero
nagyúr
válasz
Totheground #39786 üzenetére
Mavericks-el sincs még iTunes Radio Mac-en.
-
Xero
nagyúr
"It’s also clear from what we’ve seen and heard that what we’re seeing of iOS 7 right now is a ‘mid stride’ snapshot. The work on design and development is still going full tilt, and what was presented this week is firmly a ‘work in progress’. We’re told, for instance, that some builds of iOS used onstage at the conference by presenters are already newer than the ones pushed out on Monday."
-
-
Xero
nagyúr
válasz
Jackie_Chan #38485 üzenetére
Marhára nem legális, de minimum etikátlan.
-
Xero
nagyúr
1bites.
Ha az emberek vennék tisztában lennének azzal, hogy hülyék valamihez és vennék a fáradtságot a használati útmutató elolvasásához, akkor tized ennyi gond lenne.
(#38406) Compaku: Ikont-t tudtommal csak iPhone vásárláskor lehet kötni. Én a megjelenés napjától használok ikon400-at. Magán célokra tökéletes.
-
Xero
nagyúr
válasz
buvartacsko #38281 üzenetére
Nem használom, szóval ezzel nem vagyok tisztában. Szerencsére a gyerkőcök tudják, hogy az összes telefonon az utolsó vagy az utolsó két oldalon megtalálják a játékokat és pont.
-
Xero
nagyúr
válasz
buvartacsko #38277 üzenetére
Gyári Camera app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest