- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
customer114 #164290 üzenetére
"Szeretném minél jobban a saját igényeim szerint pakolgatni, módosítani a dolgokat, ahogy én szeretném, mint androidon."
Pontosan nem tudom mire gondolsz, de nagyjából a válasz egy határozott nem. JB-vel rengeteg minden változtatható, de mivel nincs a jelenlegi ios verzióra (és sajnos valószínűleg nem is lesz többet) így ezt felesleges taglalni."Mi ennek a haszna? Meg úgy alapból, mivel kapok többet az ios-al, mint az androiddal? "
Huhh, lehet kicsit tájékozódni kellett volna a vásárlás előtt, vagy legalább olvasgatni a neten (google mindenkinek nagyon jó barátja tud lenni)
3D touch-ra a google első pár találatából: [link], [link] -
Tibee86
nagyúr
válasz
bnorci71 #164190 üzenetére
Úgy érted a "kipattant"-at, hogy kitört belőle, vagy feljött idővel?
5S-sen én sima egyszerű ebay-eset használtam, konkrétan ezt csak már nem kapható. Nem volt vele semmi gond, kivéve mikor már kicsit elengedett a jobb felső sarkánál a ragasztása a kijelzőnek, akkor ott levegős lett idővel. 6-tól a lekerekített kijelző miatt már más a helyzet, ezeknél már az olcsók sokszor nem tapadnak rendesen. -
Tibee86
nagyúr
Hibátlan. Ez ugye teljesen üveg, nem csak a kijelző része mint a legtöbbnél. Sok olcsóbbal próbálkoztam már, de azok nem voltak az igaziak.
Csak ezek a fajta fóliák sajnos nem minden tokkal kompatibilisek. Azt a spigen tokot kipróbálnám amit linkeltek a többiek, de szerintem az felnyomná. -
Tibee86
nagyúr
2. Régóta nincsen jb már, és nem is valószínű, hogy lesz egyáltalán még publikus belőle. Volt nemrég valamelyik oldalon egy cikk egy fejlesztővel, hogy nem éri meg nekik, mivel az emberek többsége warezolásra használja és még a tweakekért se hajlandó fizetne. Az Apple viszont fizet rendesen ha találnak rést a rendszerben.
3. Nem hiszem, hogy lenne ilyen. Max az értesítősávból elolvasod, már amennyi látszik belőle.
5. Jól tudod, jb kell hozzá, de a warez része tiltott a fórumon, de a második pont miatt úgy is lényegtelen. Appstore-ból kell megvásárolni a programokat.
-
Tibee86
nagyúr
Ha bontatlan, aktiválatlan akkor mindegyikre él az 1 év világgarancia. Legegyszerűbb ha vásárlásnál megnézed a serial számot az apple honlapján, de akár az ügyfélszolgálatot is felhívhatod és készségesen segítenek.
Partnerogsm-nél pl. csak 170 ezer. Ha már az ember nem hivatalos viszonteladótól veszi, akkor én nem adnék 220 ezret azért amit máshol 50 ezerrel olcsóbban is meg lehet venni. Vagy ha 220-at rászánsz akkor már azt a +20 ezret (+1 év szavatosság és cserénél a jótállás is újraindul) bőven megéri a hivatalos viszonteladói telefon. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Clemi #163418 üzenetére
A telefont tiltják az adott szolgáltató hálózatáról.
A te elméleted lenne igaz, akkor mindenki megvenné a legdrágább előfizetés mellé olcsón a telefont, kidobja a sim kártyát belőle (mert ugye csak azt tiltják le) és boldogan használja tovább a sajátjával.B-L-A-C-K: Hülyeséget írtam először de már javítottam.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Clemi #163414 üzenetére
"Zárolás nem hinném mivel egy összegben lett kifizetve a telefon."
Az nem jelent semmit, számlatartozás miatt is tilthatják. Ha nem saját előfizetésedhez vetted hanem valakitől akkor én arra gyanakodnék első körben.
Bár 1 hónap után nem szokták még, inkább 3.-4.-ben a jellemző. -
Tibee86
nagyúr
válasz
ph2012 #162582 üzenetére
2 év alatt azért igencsak veszít az akku teljesítménye az újkori állapotához képest.
Nem a készenlétre gondolt, hanem ha használod rendesen. De ez teljesen egyénfüggő, játékkal pár óra alatt is le tudod meríteni, ha nem függsz egész nap a telefonon akkor akár 2-3 napot is kibírhat. -
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #162511 üzenetére
Egy hátlapi fólia és mehet rá bármilyen tok.
-
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Hegyirabló #161821 üzenetére
Ugyanott vannak a gépen a csengőhangok, mint ahonnan betallóztad őket korábban az iTunes-ba?
Bár gondolom ha nincs bepipálva a hangok szinkronizálása akkor nem kéne bántania őket zenék szinkorinizálásánál. -
Tibee86
nagyúr
válasz
radi8tor #161728 üzenetére
Igen azért ez így kicsit érdekes. Kideríteni úgy sem lehet, hogy kinek fűződik hozzá érdeke. Mert ennyi erővel cimborával felrakatom a telefonom hardverapróra és belinkelem az összes topikba, hogy ez milyen jó vétel, vagy megkérek valakit a topikból, hogy legyen már szíves belinkelni a hirdetésemet.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mucsiattila #160675 üzenetére
Röviden, sehogy.
ios 5-6 fele még bizakodóan azt hittem a 10 fele már megoldható lesz egy ilyen bonyolult dolog, de nem jött be.
Szerkessz egy emelkedő hangot és azt állítsd be ébresztőnek, a rezgés viszont kikapcsolható. -
Tibee86
nagyúr
válasz
access_denied #160575 üzenetére
Nem lehet.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Balázs1621 #160444 üzenetére
Nem lesz független bármelyik szolgáltatótól is veszed.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
-Ben- #160186 üzenetére
Persze, bármit olvasol a fórumon vagy bárhol azt utána tényként közlöd a szakmai topikba.
Ennek valóban nem sok értelme van.Olvastam, de akkor nyilván nem tudod, hogy milyen típusú fólia a dbrand fólia. Ha gondolod adok neked szívesen több féle olyan fóliát ami nem szedi le a feliratot. De persze hazudok, mert tényként írtad, hogy leszedi a feliratot.
Ami inkább érdekelne, hogy kinek szedte le a komplett festéket? Mert ugye azt is írtad a kommentedbe.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
-Ben- #160183 üzenetére
"A fólia leszedi a telefon hátáról a feliratokat."
Ez így ebben a formában nem helyes, mivel max bizonyos fólia (3M) szedi fel a feliratot ahogy az abban az egy cikkben szerepelt. Nekem pl eszembe nem jutna olyan fóliát rátenni, amit komoly izomerővel kell utána letépni a telefonról."egyes esetekben még a komplett festéket is leszedheti."
Ilyenről én még nem nagyon hallottam eddig. -
Tibee86
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #160145 üzenetére
A válasz egy erős passz.
Szerintem aki ilyen tokba fut bele az hamar kukázza is azt. -
Tibee86
nagyúr
A kerete nem szép. Viszont 8.4+ jb fut rajta, emiatt aztán lehet, hogy vagyonokat ér.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
baal-amiga #159540 üzenetére
Gyári naptárat átnevezték Agenda-ra?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
takacs tamas #159324 üzenetére
Véleményem szerint manapság már aki telefont lop/talál egyből kiveszi a sim-et és dobja el.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
tomcsi23 #159218 üzenetére
Úgy nagy általánosságban semmi, azt leszámítva, hogy a telepítés után pár órával teljesen meghülyült egyszer a kijelző mint ahogy sokan másoknál is, de az egyelőre egyszeri eset volt.
A fő ok inkább a beígért JB 10.2-re, ami totál kiment a fejemből.
Csak jó lenne tudni melyik verzió kell nekem a 'global' vagy a 'gsm', de emlékeim szerint a gsm. Nem mostanság raktam vissza korábbi verziót, i4-en utoljára talán. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Diokhan #158710 üzenetére
Nekem 5 rémlik, de ha azt mondod 5S-t váltott elhiszem.
Igaza van, de szerintem csak részben. Az 5S és a 7 között 3 generáció van, vajon a samsungnál, lg-nél vagy akármelyik gyártónál úgy hasít a legújabb android a 3 generációval korábbi készülékeken mint a legújabbon? Kizártnak tartom, mégis ez nem probléma senkinek és csak az Apple a szemét.
Én most cseréltem le az 5S-t, ios8-cal teljesen jól használható készülék a mai napig. Senki nem kötelezett rá, hogy frissítsem. -
Tibee86
nagyúr
válasz
CustomerJr #157334 üzenetére
Nekem még a 0,1-es is zavaró a home gombnál, de annál vékonyabb már úgy se lesz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #157144 üzenetére
Beállítható az emelés az ébresztéshez funkció, így ha felemeled a telefont bekapcsol a kijelző és utána már csak hozzá kell érni a gombhoz, hogy feloldja.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #157140 üzenetére
Egyik iPhone-ban sincsen force touch, valamivel kevered. A force touch a macbook-nál az érintőpad.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Tuhajohn #156966 üzenetére
Én mar nem javasolnám nagyon senkinek újonnan az 5S-t max használtan jó áron. Nem annyival drágább egy SE és ég és föld a kettő, akár sebességben, akár kamerában, akár üzemidőben. Mondom mindezt úgy, hogy jelenleg is egy 5S-t használok. Egyszer volt fehér iPhone-om, az is csak azért mert az 5 kopott ha már csak ránéztél, de nem tudtam vele megbarátkozni, engem nagyon zavart, hogy fehér az előlap, de ez teljesen emberfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Lightyear - befektetési app
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest