- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
Asphalt 7 free szedjetek
-
Scoobyka
addikt
válasz Tenken #19389 üzenetére
Ha telo ki van fizetve akkor mar nem tiltjak le,kivetel ha husegszerzodesben meg benne van,azzal a telefonnal kapcsolatosan...szoval tegyuk fel ha faterod 2 eve vette 1 eves huseggel akkor mar nem tiltjak le...garanciapapirjat ad oda es letiltas ellen irjatok szerzodest...amugy meg mutasd meg,h ki volt fizetve a telefon es a huseeg lejart ez eleg kell lenni.
mas: ha felteszem az ios 6.0.1et akkor van ra mod h full kepernyon nezem a youtubot mint ios 5.1.1ben vagy mindig lesz fekete csik alul felul?
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
egyik ismerosom kerdezi akinek i4 van,hogy most 5.1.1-en van nincs lementett shsh-e...jbelt a keszulek,mi tortenik ha nyom egy teljes torlest a telefonra? En csak annyit tudok amikor meg Jbeltem,hogy ilyet nem lehetett,de nem tudom mi tortenik,szoval mi lesz a telefonnal?
Blaise: de mi tortenik a keszulekkel? Nem lesz kavics ez egyertelmu mivel akkor felrakja az ios 6-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz manchester85 #19575 üzenetére
koszi...ugylatszik kicsit kesett a dolog es nem olvastam...
En amugy mar Jb mentes vagyok lassan 3 honapja...eleg buszke is vagyok magamra
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Hello!
Van koztettek olyan aki 4S-rol valtott Samsung galaxy s3-ra majd utana vissza? Pmben jelezze mar felem miert nem jott be...koszonom.
Csak mert elgondolkodtam,hogy lehet belekostolok az androidba...
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz Hooper #19799 üzenetére
Ilyen volt nekem is...csere lett a vegeredmenye a t-nel,mivel hibasan lett osszerakva a telo...tudom mire gondolsz...de nem csak a rezgomotor rezonaltat,hanem telefonhivasnal a hang is az egesz hazat eleg felhivni az ugyfelszolgalatott max hangeron es rezeg az egesz hatulja...majd csekold. Azota kicsereltettem es ez atom stabil max hangeron se rezonal.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz zolikaDB #19916 üzenetére
a szerencse es a technika...rengetegen irtunk mar rola,de a lenyeg,hogy a felhejezes elott a kijelzot alaposan letakaritod...lehetoleg olyan alkalmatosaggal ami nem elektrosztatikus...a por igy kevesbe marad fent...a legolcsobb 200ft-os foliat is siman fel elhet rakni mint ahogy az 5000-est is...a buborekokat meg szepen egyenletesen el lehet nyomkodni egy bankartyaval is akar...
-
Scoobyka
addikt
Sztettek meger egy t-fuggo i4s white 32gigas meg 2013novemberig garis+20k egy s3at vagy az sok erte? Csak mert szivesen kiprobalnam az s3at mindenhol csak jot hallok rola...
En valtanek i4srol...a keszuleken mar nincs huseg. A masik isvaci uj 0perces 2ev samsung garis.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz Scoobyka #21650 üzenetére
Megneztem az s3mat magamnak,haaaaaaat azok a kijelzo szinek a 4profil ellenere is inkabb felejtosek,gyakorlatilag a feher szurke...i4s szebb kijelzoben...gyorsasagban forma forma....a htc one x ami talan meg szep kijelzovel bir,de ott sajna nincs profilok es a zold neon szinu... Egyenlore marad sztem i4s...oke h okostelo,de a kijelzoje a lelke ezeknek a teloknak...meg az oprendszer azt viszont el kell ismerni android nagyon rament az ios nyakara....
-
Scoobyka
addikt
válasz Magnum_ #21681 üzenetére
ha a kontakt listad osszevan fesulve vagy a google accountoddal vagy esetleg mas mail cimes accouddal akkor menthetoek a telszamok...sms-eknek van kampec az az egy biztos...mail fiokoddnal nem volt bekapcsolva hogy oda is mentse a telszamot? Mert ha igen abbol visszatudod rakni.
erdoke Mind a 6 ugyanahoz az apple accounthoz van rendelve? Mert ha nem, igenis felulirhato.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Kaptam karácsonyra egy ipad3-at...igaz,hogy kicserélik 4re ha vissza viszem az Apple storeba?
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
válasz vadászcsiga #22825 üzenetére
Édesanyámtol kaptam,mivel nem lesz velünk szenteste.... szóval,ha nem cserélik én így is orulok neki...mert tudom h örömet akart okozni és ezt elérte
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Az ipadet lehet az iPhone toltojevel tölteni illetve forditva az ipadet el az iphonet?
-
Scoobyka
addikt
Koszi a valaszokat
-
Scoobyka
addikt
Tudtok olyan modszert amivel wifin tudok iphonerol kuldeni mkwt ipadre ifileban csak jbset talaltam...
Minden modszer erdekel....
-
Scoobyka
addikt
Amugy ha odaporkolok ipad toltovel iphonnak megoli az akksijat vagy eleg okos h tudja mi a palya?
-
Scoobyka
addikt
Tud vki olyan appot ami a telefonra rakott avit vagy mkv-t ki tudja streamelni egy samsung b650es tvre dlnan valahogy? Tehat szamitogep nelkul akarok a telon levo filmet a tvn lehatszani...
Koszi a segitseget elore!
-
Scoobyka
addikt
Real racing 3 a magyar storeban.
-
Scoobyka
addikt
A t-mobile meg mindig szoros szivu ha a tokban hordott iphone kerete kicsit kifenyesedett gyari bumper altal? Ertem ez alatt h garanciat megszuntetik? Csak mert ismerosom 1honap utan levette es egy ket apro kifenyesedes van...o t-s...majd nyaron akarja eladni es tudni akarja gari el-e meg vagy ez milyatt megszuntetik?
-
Scoobyka
addikt
válasz Ragnar95 #31942 üzenetére
Es a gyorsulaserzekelos dolgot honnan tudjak megnezni de most komolyan? Amugy nem esett le semmi...csak kifenyesedett par apro potyben a toktol...en nezegettem sztem nem veszes csak regen voltak ilyen remhirek,h ezert ugrik a gari ezert megkerdeztem neki gondoltam egy hozzaerto forumon.
Amugy egyertelmuen ott kopott ahol a bumper kicsit csuszkalhatott hangeroszabalyozo,meg az aljan toltocsatinal...
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Na amugy ilyesmit csinalt az o bumperja is...akkor ezert nincs kukacoskodas ugye? Ezt a kepet kulfoldi bumperes topikba talaltam.
-
Scoobyka
addikt
válasz sunahunter #31964 üzenetére
Esetleg ebayen van ilyen fekete matrica ami hasonlo a foliahoz...en mar lattam parat eleg patent egy ketto ha nem gagyit valasztasz.
-
Scoobyka
addikt
http://www.razorianfly.com/wp-content/uploads/razorianfly-watermark.jpg
Haveren ilyen van,de kevesebb potty illetve egy ket vekonyka karcocska a kereten...pedig az vigyazva van...porvedo alul felul...folia elol hatul es bumper! Valamint a keret osszes reszen ahol lehet(hangero gomboknal es alul celuxal lefedve a bumper alatt)
Sunahunter: nem tudom hogy mennyifele van,de alternativa.
Ragnar95: epp ezert keresnek sokan beazott de megis esztirikailag rendben levo telot alkatresz miatt,bar ez ketes dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
http://www.filmkatalogus.hu/ oldalt ha megnezitek telon akkor ahol a jovoheti filmeket sorolha fel sotetkek alapon feher betu,ha gyorsan scrolloztok,nektek is csovat huzz a feher? Remelem erthetoen irtam le...bocs mobilrol vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
Ugy nezz ki a fejlesztok kezdik befejezni a 3gs modellre a fejlesztest... Elso pelda Dungeon Hunter 4...majd letoltom 4s-re es kiprobalom,ha egyszer lesz idom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest