- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
W1
senior tag
Hát az üveg értelem szerűen törött, de már előtte is meg volt repedve.
Igazából már annyira nem látszik, kicsit visszanyomogattma, csak pont ott, ahol ugye van a fekete vágás, és ha a csíkot nézem, akkor látni.
Amúgy mekkora T kulcs kell hozzá szétszedni?
Szerk: Amúgy működik gond nélkül.
-
W1
senior tag
Ma pofára estem a lépcsőn, i4 a kezembe.. Sikerült úgy odacsapnom az alját a lépcső sarkához, hogy a KÖZÉPKERET ELHAJLOTT..
-
W1
senior tag
Csak tudnám, mi a bánatra ment el 40mb a 100mb netemből 4óra facebook messenger után..
-
W1
senior tag
Ültem az ágyon, annyit láttam, hogy hívnak, de csak annyit írt ki, hogy "Blokkolva" és el is tűnt, rejtettről hívtak. Ez mitől lehet?
-
W1
senior tag
Hol tudom megnézni, hogy melyik alkalmazás fér hozzá a 3G-hez?
-
W1
senior tag
Sziasztok.
Ingyenes adatforgalom számláló app-t ajánlotok nekem? -
W1
senior tag
válasz
HarryPotter #37262 üzenetére
Nyilván nem rázkódik, hanem finoman mozog, de az egész hétvége kemény volt.
Jó minőségű átlátszó jó fogású szilikon tokot ebayról linkeltek?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
A Semi-Tethered JB az, amikor bebootol gép nélkül is a telefon, de nem tudom használni a JB-t? Szóval ha újraindítom gép nélkül, nem JB-s appok, stb mennek igaz? i4, 6.1.3-al működik?Szerk, utána olvastma, ahogy gondoltam, így van.
Mi a menete?
-
W1
senior tag
Hogy tudok a legegyszerűbben csengőhangot csinálni Mac alól? Próbáltam már két változatot is, de valamiért nem oké.
-
W1
senior tag
Sziasztok.
I4et lehet 6.1.2 downgradelni? -
W1
senior tag
sziasztok.
hogy tudom beállítani, hogy a névjegyzékeket ne családnéz szerint rendezze?
6.1.3 -
W1
senior tag
válasz
vadászcsiga #36533 üzenetére
Ja hát igen, bár még a hátulja sem annyira vészes.
-
W1
senior tag
válasz
vadászcsiga #36531 üzenetére
Mindenképpen szeretnék rá venni új hátlapot, cska gondoltam kipróbálom, de így már nem biztos, esetleg valami fehérrel?!
-
W1
senior tag
válasz
vadászcsiga #36509 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy a törésre gondolsz, próbáltam direkt törésnek beállítani a dolgot.
rbence: Köszönöm!
-
W1
senior tag
válasz
vadászcsiga #36507 üzenetére
Igen, sajnos voltam akkora barom, hogy mielőtt részletesen utána járok a dolognak, nekiestem, de az első lépés után el is akadtam.
Előző: A szövegkiemelővel simán besatírozom csak a törést?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Erre a megoldásra van ötletetek, hogy a festéket hogy jutassam oda be?
Bocsi, ha túl nagy a kép. -
W1
senior tag
Sziasztok!
Honnan lehet olcsón rendelni i4 hátlapot? Ma sikerült... -
W1
senior tag
Ezt a Semi Untethered JB-t amúgy el lehet olyan szinten b'ni, hogy baja legyen a telefonnak?
-
W1
senior tag
válasz
skidrowkill #36410 üzenetére
Na, ez tetszik, köszi!
-
W1
senior tag
Sziasztok!
6.1.3-as iOS-t lehet már jailbreakelni? iPhone 4. Köszi! -
W1
senior tag
Sziasztok!
Gyors help kéne. Ismerősöm kapott egy i4-et, de nem tudunk AppleID-t csinálni neki, azt írja, hogy:
"Your payment method was declined. Please enter valid payment method information"
Ötlet? -
W1
senior tag
Valahogy nem lehet beállítani, hogy az időjárás infókat előre megjegyezze, és ha nincs internet akkor aszerint frissítse?
-
W1
senior tag
A FaceTimehoz telefonba kell, hogy legyen kártya, vagy miért írja azt, hogy "Várakozás aktiválásra..."?
-
W1
senior tag
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Valami puha, jó fogású, de letisztult tokot keresek i4-re.Barátnőmnek ilyet vettünk az S2-re, valami hasonló kéne nekem is, nagyon bejön az anyaga.
-
W1
senior tag
Valahogy át lehet állítani, hogy ha beállítok egy képet a főképernyőre, akkor azt illessze rá, és ne az eredeti méretbe állítsa be?
-
W1
senior tag
Ehhez hasonló tokot nem tudtok nekem mondani? Nagyon puha, finom az érintése, barátnőmnek vettünk S2-re már, de nem tetszik, hogy az alma ki van rajt vágva.
-
W1
senior tag
válasz
szentkuti11 #35749 üzenetére
Hát nem értem.
szerk: Nagyon jó tokot, bumbert ajánlotok? Eddig ami esélyes, az eBay-ról TD Blade, 1.5k-t még bőven megér, ha nem eredeti is.
-
-
W1
senior tag
Sziasztok. Az miért lehet, hogy automatikus fenyerore van rakva de épp hogy az adott fényerohoz képest vesz csak lejjebb egy picit?
-
W1
senior tag
válasz
peugeotmate #35703 üzenetére
i4, iOS 6.1.3
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Jailbreakba kérhetek segítséget? Első iPhone-m, milyen adatok kellenek? -
W1
senior tag
A home gomb amúgy miként van elhelyezve? Összefügg az érintővel, vagy külön van? Ebay-en találtam 8k-ért eredeti (?!) érintő+kijelzőt angliából.
Bár a valós hely adatlap szerint China, eg másikat találtam 10.500Ft-ért.
-
W1
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #35673 üzenetére
Itt vettem egy fórumtárstól, 3:0 a piros-fekete aránya, nem sok, de seniorként azért csak nem vág át.
Holnap remélhetőleg meg is jön.Aki apródon volt nekem, kértem tőle az email címemmel képet a telefonról és küldött, aztán azt beszéltük meg, hogy elküldi és megérkezéskor utalok, azóta nem ért ide..
-
W1
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #35668 üzenetére
Úgy alapjába. Igazából engem nem zavar, sőt, ha leejtem legalább nem lesz bennem, hogy szegény tőlem kapta az első pofont, rezgő motort ebayról kb 1000ftből kicserélem, szint úgy az előlap meglenne 7k-ból ha én csinálom, de nem hiszem, hogy sort kerítek rá mostanában. Plusz egy fólia rá, és már nem is látszik.
De ha megcsináltatnám nála minden baját, 64k még azért mindig reális lenne, nem?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
50-ért egy i4 16GB rossz rezgőmotorral, és az előlapon egy kis repedéssel a kameránál az reális? dobozos, minden tartozék. -
W1
senior tag
Előző kettő embernek, bár ezt lehet, hogy rosszul tudom, de elméletileg bármelyik hivatalos Apple szervízbe lehet vinni a gépet garanciális ügyből.
-
W1
senior tag
sziasztok!
i4-en mennyire bonyolult helyen van a rezgőmotor? -
W1
senior tag
Sziasztok!
A lopott iPhoneok körözési listáját hol találom? Mármint, ahova a sértettek felírják az iPhonejuk IMEI-jét. Holnap-holnapután megjön az enyém, használtan, fő a biztonság, átnézem. -
W1
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #35319 üzenetére
Köszi a képet, látni igen a különbséget. Alapjában nem vagyok nagy játékos, főleg telefonon, inkább ez az "unalmas az óra, csináljunk valamit" dolog szokott előjönni, GTA 3, Vice City, Most Wantedet játszottam a Galaxy S-en, olyan minőségben, mint a Galaxy-n (ugye haosnló hardver), futnak?
-
W1
senior tag
válasz
Onderon #35309 üzenetére
Na akkor újra.
Vannak olyan játékok, amik egyáltalán nem mennek rajta, még csúnyán sem, vagy tudják annyira jól optimalizálni, hogy elmenjenek rajta?A másik, ehhez hasonló matricát találtam rá, több színben, de nem emlékszem a márkájára, (az oldalára annál nem volt matrica csak elő+hátlap) valakinek esetleg ötlete?
És akkor még egy harmadik kérdés, valaki megcsinálta már a telefonjára a világítós alma mod-ot?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Jövő héten veszek egy iPhone 4 16GB-t, játékok van, ami játszhatatlan szinten megfogja?Találtam rá eBay-on egy márkás színes fóliát, amin az alma logó van kivágva a fólián, így az a telefonsaját logója marad, de nem emlékszem a márkára. Volt zöld, piros, sárga, kék.
-
W1
senior tag
Sziasztok!
iPhone 3G wifi gondot hogyan lehetne megjavítani házilag? -
W1
senior tag
Sziasztok!
iPhone 3G, wifi hibájánál kell forrasztani, csak a wifi modul csak szalagkábellel van megoldva?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest