- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
erdoke #72373 üzenetére
Induljunk ki abból, hogy egy olyan felületrol es irányvonalrol beszelünk, ami részese volt az Apple 0-ról induló sikertörténetének. A noticenter tátong az ürességtől, az időjárás mutató egy kisnovella, ahelyett hogy widget formájában látnám, napos vagy esős idő lesz.
Nézd meg, itt mennyi minden látszik, egyben, rendezetten. iOS 7 alatt meg a képernyő fele csak a dátum, amit lockscreen-en is látok... az árfolyam is sokkal jobb vízszintesen. Azt meg, hogy mire volt jo 3 oldalra kulon szedni, a mai napig nem ertem.
-
manchester85
veterán
válasz
erdoke #72370 üzenetére
Az a te bajod. Amíg nincs egy objektív indok, mitől ósdibb az iOS 6 a 7-től, addig kár is róla beszelni. Mesélj, mitől? Az elméd teszi azzá, mert úgy asszociál, hogy ez az újabb, ergo modernebb. Egyszerűen más koncepciót képvisel, de itt nem lehet lineáris fejlődésről beszelni. 20 éve ósdi volt a tornacipo, ma meg menő. Na ugyanennyire mondanám menőnek az iOS 7-et is. Ive így döntött, de ha Jobs élne (az a Jobs, aki naggyá tette a céget, aki miatt ma van iPhone) akkor Jony a mai napig csak a karosszériát csiszolná, es maradt volna a szkeumorf dizájn.
Ez az egész csak manipuláció, majd akkor beszélhetünk modernizálásról, ha innováció is történik, nem csak egy új skin innováció címen...
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #72362 üzenetére
Jaja.
Na maradok en iOS 6.1.4-en, iPhone 5-tel, ez a telefon így tökéletes ahogy van.
Remelem ki tudok még húzni vele (mármint ezzel a rendszerrel) egy fel-1 evet, így ebben a formában nagyon szerethető.
-
manchester85
veterán
Érdekes cikk az iOS-ről: when will iOS evolve beyond the static homescreen
-
manchester85
veterán
válasz
erdoke #71612 üzenetére
Éreztem én hogy egy hosszabb lélegzetvételű magyarázkodás fog következni, de nem volt kedvem elolvasni, bocsika.
En csak a failure szóból, es a cikkíró témához kapcsolódó hozzáállásából indultam ki. Az meg csak hab a tortán, hogy minden kalkuláció feltételes mód, hisz nincsenek Apple által közölt számadatok. Egy biztos, nem úgy sikerült, ahogy tervezték: hadd legyen bennem egy kis rosszindulat, hívjuk csak nyugodtan bukásnak.
-
manchester85
veterán
Nord, madgie!
Mindig tanul az ember, köszi.
Mondjuk 2 órás mixeknél annyira nem az igazi, de persze jo tudni.
-
manchester85
veterán
válasz
Bogyooka #71293 üzenetére
"Végülis mivel a garancia így ugrott elzavarhatnak annyival is, hogy ők ebben az esetben már nem tartoznak a készülékért felelőséggel és vigyem hivatalos szervízbe"
Ez nem igaz. Szerintem kötelesek garancián túli szervizelesre is, a hivatalos szerviz meg maga a szolgáltató. Max az nincs ingyen, de ettől még ez a munkakörük része.
-
manchester85
veterán
válasz
B-L-A-C-K #71288 üzenetére
Kapsz egy új telefont, újrainduló garival 60-70 körül. Szerintem ez jobban megéri, mint egy totál káros telefonnal kísérletezgetni.
Régen biztos, hogy így volt, de elég sok a félreinformalas, mindenképp szervizes T-ben kell érdeklődni, nekem még ügyfélszolgálaton is mondtak faszsagokat.
Gondolkozzunk logikusan: nem csak garanciális szervizre köteles egy cég, hanem garancián kívülire is, es mivel nem javítanak, így egységes ár van mindenre, persze a régit le kell adni.
Bogyooka!
Mindenképp szervizes T-be vidd,
-
manchester85
veterán
válasz
Bogyooka #71283 üzenetére
T-s? Mert akkor mi lenne, ha megfogadnad a tanácsomat, es bevinned szépen, es megkerdezned, mennyiért cserélik ki. Van garanciális, es garancian kívüli szervizeles is. Mindket esetben uj telefont kapsz annyi különbséggel, hogy utóbbi nem ingyen van, nagyjából 60-70k volt régebben. Ennyi alatt úgyse uszod meg a javítást se. De ezt mar leírtam egyszer.
-
manchester85
veterán
válasz
ScouserHUN #71250 üzenetére
privát
Ragnar95!
Kivéve, ha nem indul el a teló, és nem tudják megnézni a sorozatszámot. Ebben az esetben csak Apple Store számla.
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #71118 üzenetére
De mi baja van? Nem tudod recovery-ből kiugrasztani, ugyhogy marad igy?
En se értem, de komolyan szinte percenként esik egy százalékot, éjszaka is többet merül, mint a korábbi telojaim. Oké, használom sokat, legjobb haverral egesz nap telefonálás, szerintem a 3G lehet a ludas, mert azt eddig ugyebár ki tudtam kapcsolni, de ezt nem is folytatom, még mielőtt erdoke megérkezne.
Mondjuk most mar nem is nagyon kapcsolnam, mert a 3G FaceTime nagyon jol jon.
Tigercat!
Úgyis kicserélik, ha a restore nem oldotta meg, akkor meg újat fogsz kapni.
-
manchester85
veterán
Tibee86! (vagy akit érdekel)
Ezek szerint elég jól állok, ennek ellenére siralmasnak érzem az akksit, na mind1.
CycleCount: 60
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1341
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 32
BatteryIsCharging: true
ExternalChargeCapable: true
ExternalConnected: true
FullyCharged: false -
manchester85
veterán
Nekem katasztrofális az üzemidőm, mondjuk pontosan nem mértem még le, de pillanatok alatt lemerül az 5-öm. Soha ilyen rossz telefonom nem volt még korabban üzemidő tekintetében, ráadásul csak par hónapos. Egy refurb telot kaptam, tehát arra gyanakszom, hogy valami akksi gond lesz, viszont csak 1%-nal merül le. Ezt ugy kell venni, hogy még jó az akksi, tehát ahogy romlik az akksi, törvényszerű, hogy hamarabb is kapcsol ki? Vagy szar akksi is merülhet le rendesen 1% utan? Ki mit tud erről, vagy mit tapasztal? Ja, nem feltétlenül neked szól a kérdés, csak ide kapcsolódik. Egyszerűen botrányosan szarnak erzem az akksit, pedig sose voltam kényes az akksi kérdésre, de par óra alatt is simán bedobja az unalmast... Hogy is lehet lemérni a kapacitását?
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #70513 üzenetére
4S-ből se volt 8 giga az első 2 évben. Ettől még igazad lehet, csak a példa nem konzekvens.
Mondjuk ha bukás volt az 5C (ami elég sanszos) akkor nem biztos, hogy 550$-ért megéri majd műanyagba csomagolva adni.
Én arra tippelek, hogy visszacsúszik a 3. helyre az 5S (a logikus 2-ról) műanyag házba, olcsóbban, és jön két prémium nagyobb kijelzős. Az úgy korrekt lenne, de 550-ért nem lesz jó biznisz, ahogy az 5C se megy.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #70509 üzenetére
Viszont évről évre jön egy újabb 8GB-os modell.
Vajon mikor jön el az az idő, amikor már szoftvert se lehet rajta frissíteni?
Vadászcsiga!
Gondolom ja.
-
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95 #70310 üzenetére
"többen is írták, h a magyar szolgáltatós telójuk az Apple rendszerében már nem volt garis"
Szerintem itt két félreértés lehet:
1. amint kézhez kapták az újat, egyből lecsekkolták az oldalon, és még nem volt fenn a rendszerben Tudom, mert én is lecsekkoltam mindig. (3 cserélt telefonom volt már, abból 2 szolgáltatós.)
2. az új készülék garancialevelét vették alapul, és mondjuk fél évvel később (amikor a szolgáltató szerint ugye még bőven garanciális volt a telefon) már nem látták garanciálisnak a telefont, mert az eredetié mondjuk már lejárt.
-
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95 #70310 üzenetére
De most ezzel mit akarsz mondani? Ha lejárt az eredeti vásárlástól számított garancia, akkor az Apple rendszerében már nem lesz garis, ez nyilvánvaló. De ha van egy garis telefonod, és azt cserélik, akkor az új is garis marad addig, ameddig az eredeti garija tart...az Apple rendszerében is, tök mindegy, független, vagy szolgáltatós a telefon.
Az Apple nem nézi, hogy magyar szolgáltatós a telefonod, vagy nem. Az ő rendszerükben minden telefonra ugyanaz a feltétel vonatkozik. De komolyan nem értem, pontosan mit akarsz mondani. Hogy egy cserélt iPhone-ra az Apple rendszerében egyáltalán nincs gari? Miért ne lenne, 1 évig az ő rendszerükben is él a gari, ha 5-ször cserélik, akkor is.
Az egyedüli különbség, hogy a magyar szolgáltatós telefonra van egy másik gari is, ami a szervizlap, és ezzel indult újra az egész, de az Apple rendszerében minden telefon egységesen van kezelve.
-
manchester85
veterán
válasz
manchester85 #70307 üzenetére
Úgy értem, június 6-án, csak már nem tudtam szerkeszteni. Lényeg a lényeg, az Apple-nél se a szolgáltatós se a független nem indul újra, persze miért vinnéd Apple Store-ba a szolgáltatósat, merül fel a költői kérdés.
Lehet egy olyan extrém eset, hogy a T elutasítja, mert szanaszét van ütve, az Apple-nél meg le*szarják, durván leharcoltnak kell lennie ahhoz, hogy elutasítsák a garit.
-
manchester85
veterán
De átmegy...az Apple rendszerében. Mutass egyetlen esetet, ahol cserélték a telefonodat, és azzal a dátummal került bele az Apple rendszerébe az új telefon, amikor megkaptad az újat.
Magyarul: a szolgáltatós telefonra is 365 nap garancia van, ha az Apple-höz viszed, nem a szolgáltatóhoz. Pl. mondjuk külföldre mész, ahol van Apple Store. Tehát ha kicseréli a szolgáltató június 5-én, amit július 6-án vettél egy éve, arra már az Apple-nél nem lesz garancia, ha esetleg nem a szolgáltatóhoz vinnéd be: capisce?
-
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95 #70304 üzenetére
Bazz, miről beszélsz? A régi telefon garija hogy a fenébe ne menne át az új készülékre? Vettél egy telefont, ami mondjuk február 29-ig garis (csak a poén kedvéért.
) cserélik január 2-án, és az új telefon is február 29-ig lesz garis az Apple rendszerében, hisz akkor jár le az 1 év. A szolgáltatónál meg indul elölről a 365 nap.
Függetlennél meg ugye nincs szolgáltatós garilevél, de a szolgáltatósra is összesen 1 év lesz, akárhányszor cserélik. A cserélt telefon viszi tovább a legelső, megvásárolt készülék dátumait az Apple rendszerében.
-
manchester85
veterán
válasz
szekfizsolt #70249 üzenetére
A melegtol hal meg, nem a hidegtol. Hidegben jobban merül, de kinyirni a forróság fogja.
-
manchester85
veterán
válasz
Tutivesztes #70142 üzenetére
Valszeg akku, de az en kezemben is megfordult mar vagy 3-4 ilyen i5. Sajnos ugy néz ki, hogy az i5 akksija gyorsan megadja magat, en csereltetnem, mást úgysem tehetsz.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #70088 üzenetére
Kár az iróniáért, a kezdettől fogva elbeszéltél amellett, amiről szó volt. Tibee86 teloja mar másodszor hal meg, és ad hibaüzenetet restore-kor. Szerintem van ra esély, hogy egy 7.1-es relatíve izmosabb frissítés megoldja a bugot.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #70079 üzenetére
Arra gondoltam, hogy esetleg nem fog Tibee iPhone-ja folyton elszállni, elvégre erről beszéltünk, nem a funkciók fontosságáról.
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #70069 üzenetére
Nyilván nem a jelenlegi állapotra értettem, hanem arra, hogy nem tudod megoldani. Mindenesetre sanszos, hogy a backupodban van valami, amit nem szeret.
Próbáld meg helyrehozni, es uj iPhone-ként beállítani, backup nélkül. Már ha kap még egy esélyt.
Szerk:
Akkor az ujjlenyomatoddal lesz valami. Priuszod van?
-
manchester85
veterán
Kérdés, hogy szekrényalátéten kívül mire lehet még használni egy 3G-t.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #69582 üzenetére
A 3 gyerek a 3 iPad-del a feleség 2 iPhone-nal, vagy 2 feleség 3 iPhone-nal? Ezt mindig eltévesztem.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #69576 üzenetére
És nem cserélnéd el rá a G2-t?
-
manchester85
veterán
válasz
gyuromoj #69523 üzenetére
igen, de ezzel nem stimmel valami. Újonnan bruttó 920 dollár még az USA-ból is, tehát lehetetlenség ennyiért adni. A Verizon mondjuk függetlenül adja, így kihozhatta előfizuval 400$-ért elméletben, de ez nem megy csak úgy puszira, kell hozzá társadalombiztosítási szám, kredit ellenőrzés, tehát külföldi nem tudja úgy megvenni. Túl olcsó.
-
manchester85
veterán
válasz
erdoke #69271 üzenetére
De megölni a tavalyi innovációt, az milyen? Felégetni, mesterségesen visszatartani a tavalyi terméket. Ki ne találja már az Apple, hogy az 1 éves iPhone 5, ami a kasznit leszámítva mindenben tavalyi hardver, ráadásul a vas nem is annyira erős, mint általában a csúcsandroidokban, az 2 éves koráig egyetlen egy centtel se ér kevesebbet, mint új korában. Csak a házért fizetjük ezt a 200 ezret? Azért a lepattogzós, kopós fosért.
"Biztosan láttál már durván kopott i5-öket, ehhez képest hol a gagyizás az 5C-vel?"
Kicsit paradox hatása van ennek a kijelentésnek. Szar volt a régi is, így nem tűnik akkora visszafejlődésnek.
-
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95 #69267 üzenetére
Mégha csak az lenne... De visszafejlődni? Ez pont olyan, mint mikor egy pizzériában, vagy bármilyen kajáldában lespórolják a feltétet. Egy komoly cég nem folyamodik ilyen eszközökhöz. Alapanyaggal növelni a hasznot. Mert mindenki jól tudja, hogy az 5C nem egy új kategória, ahol ezt megtehetnék hanem az 5 lebutítása.
insight!
Nem az a gond, hogy mi a legfontosabb, hanem, hogy a minőség rovására teszik ezt. Egy csúcskategóriás céghez nem illik a pitiáner üzletpolitika. A saját termékeiket degradálják le. Azért fejlesztettek ennyit, hogy aztán kifejlesszék, hogy lehetne mostantól a névből élni, és műanyagot árulni?
-
manchester85
veterán
válasz
erdoke #69264 üzenetére
Évekig jol működött ez a szisztéma (tavalyi olcsósítása, már amennyiben 100 dollár csökkentést 1-2 éves hardverért annak lehet nevezni). A műszaki termékek a világ minden pontján a világ minden szegmensében csökkenek idővel. Egy 650 dolláros termék árát 1 évvel a bemutatást követően 15 százalékkal csökkenteni, es egészen két éves koráig ennyiért adni (magyarul mikor már a 3. lesz a sorban) nem egy nagy kedvezmény. De még ettől is megfosztani a vásárlókat, és áttervezni az egeszet egy rosszabb minőségű házra a picivel nagyobb profit reményében, az egészen felháborító. Erre mondhatnánk, hogy az Apple szó szerint elkurvult, hisz nem előremutató, hanem egy destruktív fejlesztés az 5C. Hogyan tegyünk olcsóbbá valamit, ami túl jó. Természetesen a nagyobb haszon reményében, mert abban semmi nincs, hogy a tavalyi terméknek olcsóbbnak kell lennie. Bmeg, úgy, hogy egy tavalyi hardvert árultok, és ha a következő eleget fejlődik, akkor evidens, hogy máris kevesebbet ér a tavalyi.
-
manchester85
veterán
válasz
Scholes9 #69239 üzenetére
Kb. semmivel, de mivel most komolyabb generáció érkezik majd (iPhone 6 valszeg) igy en mindenkepp megvárnám az uj modellt. Egy 2 éves telefon kb 100 ezret fog érni, ha a megjelenéskor veszed, de ha februárban veszel egy 5S-t, az két ev mulva lehet, hogy mar csak 80-at fog. Szerintem ütni fog az uj iPhone, én megvárnám most mar.
Valóban ezek tartják legjobban az árukat, persze kétélű a dolog, mert az uj ara is tartja magát, igy mondhatni áron felül is veheted, ha mondjuk a megjelenés utan 7-12 hónapig veszed.
-
manchester85
veterán
Apropó, nekem Verizonos iPhone 5-öm van (ezek amúgy függetlenek) és az LTE is megy a T-nél, tegnap aktivaltam magamnak egy LTE netcsomagot.
-
manchester85
veterán
válasz
insight #69110 üzenetére
Az fasza, egyébként igen. Én hasonló helyzetben vagyok, egy amerikai szolgáltatótól vettem kártyafüggetlenül egy refurbished (gyárilag felújított) 5-öt, igaz, én doboz nélkül vettem, fóliásan egy műanyag zacskóban érkezett, és fél évvel korábban lett hivatalosan aktiválva az a szériaszám. Nekem az Apple Store-ban azt mondták, ezt a szolgáltatóval kell megbeszélnem, ők át tudják írni a vásárlás dátumát, de az Apple nem. (Ezt egyébként nem értem
.) Végül annyiban hagytam, és úgy döntöttem, majd akkor foglalkozom a kérdéssel, ha gondja lesz a telónak.
Mindenképp a Médiamarktnál verd ki a balhét, náluk kell megtalálni a hiba forrását.
Sanszos, hogy lupusnál a pont.
madgie!
És? Kit érdekel? Nem Kiss Lászlónénak szólna az "anyázás", hanem egy médiamarkt képviselőnek a céggel kapcsolatosan. Egy cégnél mindenki felel mindenkiért, majd ők házon belül elintézik, ki felel érte, addig az egész cég.
-
manchester85
veterán
válasz
szekfizsolt #69100 üzenetére
Szerencsére az Apple is a vásárlókból él, így pénzt csak abból lehet csinálni, amire igény van. Majd ha nem veszik, megszüntetik a forgalmazást.
Nyilván senki ne várjon kártyafüggetlenül 400$-ért csúcsmodellt, vagy tavalyit, de az árban és a minőségben legyenek következetesek. Amit nem vesz a nép, az úgyse marad a kínálatban.
-
manchester85
veterán
válasz
szekfizsolt #69098 üzenetére
"hanem ha olcsóbb kategóriát szeretnének, legyártani egy készüléket olcsóbb előállítási költséggel és adott esetben kevesebb haszonnal,"
Ez már félig meg is valósult: legyártottak egy készüléket olcsóbb előállítási költséggel, ugyanazzal vagy még nagyobb haszonnal.
Már ha meg is vennék.
-
manchester85
veterán
válasz
szekfizsolt #69091 üzenetére
Azt hiszem, ez mindent elárul az Apple jelenlegi üzletpolitikájáról, lássuk csak a tényeket!
- iPad Air mellett iPad 2
- iPhone 5S mellett 5C (nem 5, mert az túl jó lenne)
Most pedig jöjjön az iPhone 4, kezdjünk hozzá egy 4 éves modell újbóli forgalmazásához. Nagyon agresszív politika ez, és nem egy termékpalettánál látszik, hogy az Apple olcsóbban csak a jelentősen szarabbat hajlandó adni. 1-2 éves ciklusban még 100 dollárt sem hajlandóak ugyanazon termék árából engedni. Pofátlan, de remélem, cserébe legalább a csúcsmodelleknél lesz jelentős előrelépés.
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #68762 üzenetére
Vagy hülyeség?
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #68753 üzenetére
Miért nem mondtad, ha szoftveres, akkor itt a telefon, indítsa el anélkül, hogy bármire dugná, és kifizeted a szervizköltséget, amennyiben bebootol.. De ha nem jön össze, akkor nyilvánosan letérdel előtted az iStyle közepén, és elnézést kér.
Handrás nője valami minimálbéres beosztott lenne?
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #68748 üzenetére
Amúgy nem értem a logikáját. Nem garanciálisan is leadhatsz egy telefont, és ha te vállalod, hogy később csak az derülhet ki, hogy garis a telefon, az miért nem jó? Valszeg úgyis életre tudják kelteni. Nem lenne rossz egy téglásított, nem garis telót más garijával cseréltetni.
B-L-A-C-K!
Így bizony.
Bár azt a telefont be lehetett kapcsolni, sőt, lényegében semmi baja nem volt.
-
manchester85
veterán
válasz
bigdady #68585 üzenetére
Úgy váltam el a patkányoktól, hogy cserélik, a telót leadták, kaptak róla papírt, hogy majd hívják őket, ha megjött az új. Ugye eleve ők rángattak oda, fenyegetőzések meg zaklatások árán.
Aztán élőben a srácnak már nem volt akkora szája, a nője mondjuk fújta a mentegetőző dumát. A srác elnézést kért, én meg közöltem vele, hogy na húzzatok a francba, többet hallani nem akarok rólatok.
Gondolom cserélték, de nem érdeklődtem felőlük, valahogy nem tudott érdekelni azután a műsor után, amit leművelt az a két proletár.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest