- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Downgrade-elt már valaki iPhone 4-et iOS7-ről iOS6-ra SHSH nélkül? Létezik tethered megoldás, csak a szükséges szoftverek nagy része már nem elérhető.
-
r3dsnake
nagyúr
Bekapcsolgattam a system location cuccokat iPhone-on. Ezek folyamatosan mennek, ott a kék ikon mellettük:
Compass calibration, Location-based aleerts, Location-based suggestions, Motion calibration & distance, Wi-Fi Networking, Frequent locations.
Ez valami tanuló-fázis vagy folyamatosan mennek ezek? iPaden csak néha villan fel a location ikon és ugyanezek vannak bekapcsolva. Nem értem.
Másnál is folyamatosan mennek ezek?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
idntknow666 #146984 üzenetére
Én még nem találkoztam olyan iPhone-nal, ami ne melegedett volna érezhetően. Pláne vonaton, ahol percenként vált tornyot a telefon.
-
r3dsnake
nagyúr
Használja valaki közületek az alkalmazások háttérben való frissítését? Bekapcsoltam pár napra de semmi előnyét nem éreztem. Ugyanez csomó hekymeghatározással kapcsolatos rendszerbeállításnál. Eléggé eltérőek a vélemények hogy melyik opció segít vagy épp ront az üzemidőn. Nem tudom mit lenne érdemes be/kikapcsolni, hogy kimaxoljam az akkut.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
jani_gy_22 #142852 üzenetére
Én max 30-at mondanék.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
jani_gy_22 #142848 üzenetére
iPhone? Kicsit konkrétabban?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
n000rbi #142780 üzenetére
Ettől olcsóbb kétlem, hogy lenne, az 5s alá lett beárazva, amikor kijött. Az iPhone 7-nek meg pláne nincs köze az SE árazásához, teljesen más termékvonal. Mivel az ára mindenhol ugyanannyi (hivatalos viszonteladóknál), ezért közülük mindegy kinél veszed. MediaMarkt pl. sok helyen van.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
myself45850 #142532 üzenetére
Nincs semmi, a függőségen kívül. a szolgáltató nem nyúlhat bele a telefonba, még egy háttérkép erejéig sem. Ennek köszönhetően a frissítések is központiak, nem függ régiótól vagy szolgáltatótól. Ha kijön egy új verzió, egyből megkapod.
-
r3dsnake
nagyúr
Másnak is feltűnt a mostani bétáknál, hogy kirántjátok a fülest szól tovább a zene a hangszórón? Nagyon zavaró.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Masterboy84 #142195 üzenetére
A szenzor is ilyen arányú, kb. minden fényképezőgépben. Ha akarod, 16:9-re vághatod, de legalább nem veszik el részlet feleslegesen fotózásnál alapból. Pont jó így.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Barcode_Rec #142157 üzenetére
iPhone 4s-t lehet downgrade-elni 6.1.3-ra.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SpongyaBob #141874 üzenetére
Lesz rá lehetőség, de gyárilag nem. Tehát ha egy külső fejlesztő ír rá appot, akkor ki tud nyerni nyers adatokat a szenzorból, de nem fogsz ilyen opciót találni alapból.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
WhiteAngel89 #141837 üzenetére
A kameralencse. Normális, ne foglalkozz vele.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam a weather underground vált be.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
California1 #141494 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
GhettoChild #141202 üzenetére
i6s/i6s+/SE
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
GhettoChild #141200 üzenetére
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest