- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
manchester85
veterán
Na ezt magyarázza el nekem Zack vagy akárki:
Operátor
Üdvözlöm! Miben Segíthetek?
Ön
Tisztelt T-mobile! Igaz-e az, hogy amennyiben 24 hónapra aláírok iPhone készülékre, ikon vagy médiamánia díjcsomaggal, akkor 18 hónap után újból aláírhatok újabb készülékre legalább ugyanazzal a csomaggal? Korábban olyan információkat kaptam, hogy drágább lesz a készülék, ha nem várom meg a 24 hónap leteltét, de több ismerősöm is állítja, hogy 18 hónap után a hagyományos áron tudták megvenni a készüléket és hosszabbítani.
Balázs
Máris utánanézek.
Balázs
18 hónap letelte után készülékváltással vásárolhat új készüléket hűségnyilatkozat vállalásával, de így drágábban fogja tudni megvenni az új készüléket, mintha megvárta volna a 24 hónap leteltét.
Ön
De ez teljesen biztos, hogy iPhone készülékekre is igaz?
Balázs
Igen az iPhone-ra is igaz.
Balázs
Segíthetek még valamiben?Utóirat: senki szavát nem kérdőjelezem meg, de elegem van az ilyen következetlen faszságokból. Úgyhogy amíg zack, illetve a másik delikvens nem tud magyarázatot adni arra, hogy miért annyiért kapták meg a készüléket 18 hónap után, mintha új előfizetők lennének, vagy miért mondják egyöntetűen rendre mindenhol ugyanazt nekem, addig én ezt a verziót tartom hitelesnek. Az, hogy én ennyiért kaptam meg, higgyétek már el, az nekem kevés, addig amíg az egyik feketét állít, a másik meg fehéret. (És nem arról van szó, hogy a magam igazát akarom bizonygatni, egyszerűen szeretnék a végére járni a dolognak...)
Aktív témák
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Külpolitika
- Milyen routert?
- OLED monitor topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest