Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amivel meg tudnám nézni, miből mennyit használtam az utolsó töltés óta, tehát olyasmit, mint az android beépített akkustatisztijáka. App Store és Installous nem segített...
Tehát valami ilyesmire lenne szükségem:
Kijelző bekapcsolva: x perc
Wifi, BT: x perc...Kismillió üzemidő-jós alkalmazást találtam, de nekem éppen az ellenkezőjére lenne szükségem...
Hogyan tudnám ezeket megvalósítani?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest