Hirdetés
- Android szakmai topik
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Criton
veterán
Na, mint ha most megjavult volna a telefon, nem laggzik
406
Akksinál eddig az van, hogy :Használat: 5óra 15perc
Készenlét : 1nap 8 óra.Ez jónak számít?
Teljes töltés után viszont nekem sem 100%, hagyjam most teljesen lemerülni míg ki nem kapcsol a telefon, majd rendesen töltsem fel? Szóval ne pcn keresztül?Ez a Home+Power kombó pontosan mit csinál?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
samgar #35095 üzenetére
Nekem is általában, de Tompo92 pont arra panaszkodott, hogy gyorsan merül az akksija és így kiderül, hogy csak túl intenzíven használja, vagy valóban gond van, mert ugye akinek gond van vele, annak 40-50%-ot is képes merülni használat nélkül egy éjszaka alatt a teló...
-
manchester85
veterán
Igazából azért mentem a restore-ra, mert csak check for update volt, illetve restore. Azt hittem, hogy azzal csak azt hozza ki, hogy up to date a szoftver. Tehát önmagában update pont nincs ilyenkor, csak a tallózás után. De most már minden oké, vagyis megy az update, thx még egyszer.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tompo92 #35089 üzenetére
Akkor próbáld ki, hogy feltöltöd 100%-ra és éjszakára nem kapcsolod ki, majd reggel megnézed, hogy mennyire merült le úgy, hogy hozzá se nyúltál
__H4X0R__: ha a 4.2.1-et szeretnék visszarakni, akkor nem kell külön letölteni az ipsw-t, letölti magától az iTunes[ Szerkesztve ]
-
válasz
DanielK #35087 üzenetére
Bocsánat, az "időtartamon" átsiklott a szemem. Hát, akkor továbbra sem tudom mitévő legyek, mert a fóliám elfogyott, és az újfajta full body-s SGP-vel nem vagyok megelégedve. Viszont, ahogy nézem az SGP oldalán, lettek "új generációs" screen protectorok, csak épp ugyanannyi pénzért már csak 1-et adnak 2 helyett.
A végén fogom magam, és bevásárolok gagyi fóliából nyolcat azon az áron, aztán cserélgetem, ahogy jólesik
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #35078 üzenetére
Ahogy írtam fentebb is, kb. 2 hónap és lejön az a réteg. Utána viszont sokkal rosszabb, mint az UltraClear. Még spéci folyadékkal sem tudtam leszedni az ujjlenyomatokat rendesen, és így eléggé rontott a kijelző minőségén.
Én Brando Ultra Cleart használok most. Sokkal jobb és van egy spéci tisztítóm, amivel egy ideig nem lesz zsíros annyira, és teljesen megvagyok elégedve ezzel. Legalább a kijelző minősége nem rosszabb. -
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #35055 üzenetére
Nem tudom sikerült e a beta3-mat shifttel felraknod én a 2-est találkoztam be majd OTA-n a 3-mat. Csak azért említem meg mert ugye a 2-es az titkositatlan ezért lehet aktivalas nelkul feltenni és nem tudom hogy a 3 hogy áll eszel.Tárgytalan, Kommy már megvalaszolta.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tompo92 #35082 üzenetére
Attól, hogy Apple termék, nem fér el bele 2x akkora akksi, mint a konkurens modellekbe
Amúgy a beállítások>általános>használat alatt nézd meg, hogy mennyi a készenlét és a használat, ha a kettő megegyezik, akkor valami beragadt a háttérbe, ezt valószínűleg egy power+home gomb kombó megoldja.
Amúgy ha folyamatosan használod az fb-t, akkor nem sok az óránkénti 5-10%, csak akkor,ha lezárt képernyővel használat nélkül merül ennyit.
Amúgy a legegyszerűbb megoldás egy külső akksi beszerzése, 5-10$-ért árulnak eBay-en, én is ezt tettem és tökéletesen működik, bár a mindennapokra nekem elég a belső akksi is, csak néha kell az a +kraft -
TonTomika
aktív tag
válasz
Tompo92 #35079 üzenetére
Tudtommal ez csak arra van, hogy naplózni tudjad a töltéseidet, valamint ad bizonyos tippeket, hogy mivel tudod csökkenteni a telefon energiaéhségét. Továbbá jelzi, hogy mennyi idő van még hátra a teljes feltöltésig...én a naplózás része és az időkijelzés miatt használom, egyébként nem fut a háttérben csak a töltés alatt.
-
Tompo92
senior tag
válasz
Ragnar95 #35080 üzenetére
Hát azt figyelembe véve ,hogy közép néha max fényerő mellett üzemel és ugye facebook fut rajta a legtöbbet ami wifit is igényel, amit használat után ki is kapcsolok, hát merülget elég gyorsan óránként megvan az 5-10%. Azért többet várok egy apple-től.
Szerintem ez nem egy nagy igénybe vétel. (max fényerőt csak kint napsütésbe nyomok rá hogy ne csak az ujj lenyomatomat bámuljam a kijelzőn hanem lássam is mit írok)[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Akkor a megjelenésekor gondolom csak amiatt kellett b2-t felrakni, mert a b3-mat a fejlesztők is csak OTA-n tudták felrakni.
Tompo92: szerintem parasztvakítás csak. Amúgy emnnyire gyorsan merül? Mert akkor van csak gond, ha használat nélkül is 5-10%-ot merül óránként.[ Szerkesztve ]
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Ez a "Battery doctor" nevezetű app ez ér valamit egyáltalán?
Vagy csak parasztvakítás?
Mert elég gyorsan merül az iPod-om és kéne valami amitől tovább bírja.[ Szerkesztve ]
-
válasz
DanielK #35076 üzenetére
Olvastam, de nem találtam meg, ahol kifejted, csak amit linkeltél, hogy "oleophobic volt rajta, azt mondták, hogy szinte olyan mint az ultra clear... hát mégsem..." A kifejtést nem találtam meg. Akkor nem tudom mitévő legyek, az UC meg izomból gyűjti az ujjlenyomatokat. Bár, nem 1 db-ot szándékoztam venni az Oleo-ból sem, neked meddig bírta? Csak hogy tudjam, hogy mennyi időközönként kell cserélgetni.
-
DanielK
addikt
válasz
icecave #35064 üzenetére
Keress a topicban, egy ideig jó volt, de aztán ez a végeredmény: [link].
Szóval az elején jó volt, de 2 hónap után meggyűlt vele a bajom. Csúnyán zsírosodott (és nagyon nehezen jött le róla) és már rontott a kijelző mivoltán. Gondolom lejött az a felület, ami taszította a zsírt.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
manchester85 #35073 üzenetére
Úgy hogy nem azt csináltad amit mondtam, direkt kiemeltem az update-et mivel csak úgy megy fel, mert ekkor,nem kell aktiválni.
Shift + update és betallózod a letöltött iOS5.1 beta 3-at, de ekkor fenn kell lennie egy működőképes rendszernek ami aktiválva van.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
"We are unable to complete your activation.
This device is not registered as part of the iPhone developer program."
Hogy is van ez akkor?
szerk:
Igaz, de hol van ilyenkor update, ha az iTunes nem hoz ki frissítést?
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
RogerRF #35068 üzenetére
Restorolnotok kell, a 3G-n a 4.2.1 amit aláír az Apple, de én a 3.1.3 at ajánlom, mert azzal lesz a telefon elfogadható gyorsaságú teljesítményű, bár igaz, h nem fog futni rajta minden olyan alkalmazás, aminek a rendszer követleménye iOS 4+
Szóval a teendő az, hogy töltsétek le bármely oldalról a 3.1.3-at (Google) Majd utána indítsátok el az iTunes-t. Menjetek bal oldalt a Devices fülre, katt rá, kijön az iphone, lesz két lehetősg, Update meg Restore. Nyomd meg a Shift gombot, és közben kattints a Restore gombra. Tallózd be a korábban letöltött 3.1.3-at, és elindul a Visszatöltés.
(Tudtommal ahhoz nem kell SHSH) Ha nem indulna el, akkor marad a 4.2.1. Ugyanazt kell csinálni, csak a 4.2.1-et tallózod be. -
-
RogerRF
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett 1 3g-t mult héten csak rengeteg kacat volt rajta valószinüleg jailbreakelt a telefon.Na már most elvitte 1 ismerőséhez hogy töröljön le mindent meg frissitse a szoftvert.
Amikor visszakapta a telefont mondta hogy csak az itunes jön be a telefonon a gépen is felismeri az itunes de a szoftververzióhoz,kapacitáshoz azt irja nincs adat.Hogyan lehetne orvosolni a problémát? -
Kommy
veterán
válasz
Mela Kehes #35066 üzenetére
mkv nem jó, válaszd ki az mp4-et az m4v kiterjesztésű fájlt hoz létre. Gondolom iTunes-hoz kell ahhoz az való.
-
válasz
__H4X0R__ #35062 üzenetére
Kiugrik, és jó is, amíg le nem nyitom SBSettings-et, és nem csinálok egy BG törlést az ikonra bökéssel.
Más: valaki használ oleophobic fóliát a screenre? Jobb vagy rosszabb, mint az ultra crystal? Most akarok épp rendelni, de mivel csak utóbbival van tapasztalatom, gondban vagyok, a youtube-os videók meg nem sokat mondanak ebben a témában.
-
Lmh
őstag
Na sajnos még mindig csinálja az újraindulgatást :S nem volt jó a restore? restoreoljam egy régebbi back upra?
tuti szoftveres hiba?[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
-
Kommy
veterán
válasz
Mela Kehes #35059 üzenetére
-
Mela Kehes
addikt
Olyan programot tud ajánlani valaki PC-re, ami avi-t m4v-re konvertál?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
wrathchild #35041 üzenetére
Köszi!
-
Kommy
veterán
válasz
manchester85 #35055 üzenetére
shift + update és nem kell dfu mód.
-
manchester85
veterán
Na most már kezd elegem lenni ebből a "nem megy a net, de wifin fenn van" állapotból. Ma már harmadjára csinálja... Akkor a beta 3-at simán betallózom DFU-ból? Nincs dev. accountom meg semmi. Köszi a válaszokat.
Kommy!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Pedig nálam a hajszálkarcok eltűntek egy alapos restore-tól!
-
-
Ragnar95
félisten
Nem tartom valószínűnek, hogy összefüggne a kettő, mivel ahhoz, hogy valami belső alkatrész megsérüljön, elég nagy ütés szükséges, ez inkább szoftveres hibának tűnik.
Akár a Battery Doctor is okozhatja, ha nagyon durván összeakadt egy másik alkalmazással.
Én mindenképpen nyomnék egy restore-t a helyedben -
Keksz
senior tag
Usage 25 minutes = - 10%
franc se erti ezt a szart
-
wrathchild
tag
válasz
Mela Kehes #35036 üzenetére
Üdv!
expense manager rákeresésre felbukkan. Magyarban is. -
vadászcsiga
félisten
Jött új effekt az Action Movie apphoz nagyon állat, én a feleségemet már el is intéztem vele mosogatas közben
-
Mela Kehes
addikt
válasz
wrathchild #35013 üzenetére
Engem viszont az Ex.Manager érdekelne, de nem találom a store-ban. Ez a neve és a magyarban is benne van?
-
Lmh
őstag
Annyit pontosítanék, hogy tök spontán, magától is újraindul. Ahogy nézem óránként 3-4szer minimum. Amúgy most az utóbbi pár órában lett a legbrutálszarabb :S Nemtom számít-e, de pont ma délután csináltam a telefon életében először ezzel a BatteryDoctor alkalmazással egy 6-7%-ról való full töltéses "ápolást".
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Múlt hét szerdán vettem észre, hogy elég csúnyán elrepedt, eltört a jobb felső sarokban iphone 3GS-em üvege. Sajnos valószínűleg valaminek odareccsent :S A használatot ez nem zavarta, pont a képernyőfelület széléig tartanak "csak" a repedések.
Az üvegcserét be is terveztem pár napon belül, de ma új hibajelenségre lettem figyelmes ( 4 nap telt el ugye a sérülés óta ) ami sokkal jobban aggaszt: Random újraindul mostanság, elég sűrű időközönként. Kb minden 2. alkalommal amikor lenyomom a home gombot hogy visszahozzam "alvóból" úgy indul újra, hogy amikor betölt, sim kódot nem kér. Valami tipp, hogy mi baja lehet? Mi sérülhetett, mire számíthatok majd a szervizben? Az is lehet, hogy az üvegtörés és az újraindulásnak nincs köze egymáshoz?Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
DanielK
addikt
válasz
Pocket expense, van belőle lite, ha előbb ki szeretnéd próbálni. Több accountot kezel, de nem tudom pontosan, hogy jó lesz-e neked.
-
Keksz
senior tag
válasz
__H4X0R__ #34963 üzenetére
Arra azt írják hogy az iOS azt nagyon jól kezeli, viszont az Ipadnál megszoktam hogy mindig mindent bezárok és így teszek az iPhone-nál is
Nem tart semeddig újból elindítani és akkor legalább tudom h nem futnak.Kellene erre is vmi jó kis xsysinfo
És üríteni vele a memóriát, de ahogy láttam már az iPad verziót is levették a store-ból. -
jozsi252
veterán
Köszi mindkettőtöknek, holnap kipróbálom őket hogy mennyire működik jól
-
jozsi252
veterán
Olyan programra lenne szükségem. ha lehet akkor free legyen hogy a telefon kameráját webcameraként tudjam használni. van ilyen esetleg? olyasmire gondolok mint androidra van a DROIDCAMX.
-
TheMarci
addikt
válasz
Én excel-el csinálnám.
-
wrathchild
tag
Üdv!
Tudna valaki ajánlani nekem egy bevételeket-kiadásokat kezelő programot a következők alapján?
Nem tippekre gondolok, hanem konkrét tapasztalatból, hátha van, aki pont ilyen tartalmút használ!!
TÖBB felhasználó bevétel-kiadás oldalát kezelje úgy, hogy minden felhasználó esetén kategóriákat szabhatok, a bevitelnél ezeket és a dátumot megválaszthatom.
Majd egy adott időszak végén, pl hó végén mail-ben el tudom küldeni a kategória összesítést.
Egyébként pedig felhasználónként folyamatosan közölje az egyenleget.Rengeteget próbáltam de nem találtam, nekem pedig fontos, hogy a hazai és céges bevétel/kiadás oldalt is tartalmazza.
A Kashbook frankó elvileg, de nincsenek kategóriák és mail-küldés.
Az Ex.Manager kiváló, de csak egy felhasználót kezel és csak kiadást.
E kettő ötvözete kéne!Köszönöm!!!!!!
Ha rossz helyen keresek, bocs, akkor útbaigazítást kérek!
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
samgar #35008 üzenetére
leírom még1 szer... de csak a parancsokat egymas utan...
su
alpine
passwd
(megadod az új jelszavad)
(még1 szer add meg az új jelszavad mert kéri)
(és készvagy.)
passwd mobile
(Add meg annak is az új jelszót)
írd be még h: killall SpringBoard
(ekkora ujra indul a springboardod, lépj be ujra a terminálba, és probálj meg belépni, beirod h su, utána kéri a jelszót, és add meg az újat, utána sikeresnek kell lennie a belépésnek)[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
Az imessage csak szövegre vagy képre videóra is vonatkozik?válaszotokat előre is köszi.
-
persil
nagyúr
válasz
manchester85 #35001 üzenetére
A próféta szóljon belőled, komolyan én lennék a legboldogabb
Mindenképp leírom, hogy mi lesz.
-
czanga
őstag
válasz
Misi1979 #34993 üzenetére
Nem hiszem, hogy tévednél, mivel ez a látásmódom nekem is. Az Apple is csak rendeli valahonnan (plusz rá van írva, hogy from kina) és amíg garit vállalnak rá, tök8, hogy melyik púposodik fel, és nyírja ki az alaplapom, hogy a legdúrvább eshetőséget mondjam.
Akkor maradok a duino-nál, és már csak az ár és gari-idő idő lesz szempont.
Esetleg ha ebben tud valaki jó tippet (más lelőhelyre), megköszönném, mert a speedshopnál csak fél év, de vaterán hirdet pl egy csomo telefonos cég duino aksikat, 1 év garival. Bár az is lehet , a garinak túl nagy jelentőséget tulajdonítok.[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
persil #35000 üzenetére
Én azért kíváncsi lennék a tényleges okokra, ugyanis eddig még nem hallottam olyat, hogy az iMessage ne iMessage legyen, max ha vki szarul állította be, és elment sms-ben. Szóval te lehetsz az első ilyen, és van egy sanda gyanúm, hogy végül megint egyszerűbb magyarázata lesz a dolognak.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA