Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
viharhozo #31738 üzenetére
A gyakran hívott számok - értelemszerűen, mivel gyakran hívottak - benne vannak a "recent" listben, a phone fülön. Nekem a phone alapból ezen van, mivel én mellette külön kiraktam a kontaktlistát is.
Szóval csak nyomok egy phone-t, majd a recent listben látok 8 számot, ezek között 99%-ban ott vannak a gyakran hívottak is, szóval 2 kattintás az egész művelet.
Nem tudom ennél hova kell egyszerűbb, ez már nálam a lustaság legalja.Mondjuk 4s-nél még azt szoktam, ennél is egyszerűbb, hogy zenehallgatás közben nincs kedvem elővenni a telefont és egy hosszú home nyomás után benyögöm, hogy "call xy" és hívja.
2. Háttérnek nem, bár szerintem amúgy sem lenne túl okos ötlet. Én azt mondom, hogy elég jól konfigurálható(mi, hol és mikor jelenlen meg rajta)
Ez a beállításokon belül notification névre hallgat, szóval nem is kellett volna sokat keresned a konfigurálásához. Arra jó, hogy amikor nem vagy teló közelben, akkor jön xy esemény és ezeket egy ideig kiírkálja lockscreen-re, de ha nem látod, vagy mit tudom én, akkor amikor legközelebb feloldod a készüléket, csak lehúzod a notif centert és ott van minden történés.3. Nem kell jailbreak. Csinálsz belőle egy 30 másodperces részletet(én iRingert[ezt a gépre kell letöltened] használok, kb 2 kattintás és egy perc az életemből és kész a ringtone, de van ezer másik alternatíva is) A kész fájlodat behúzod itunsba és kipipálod a ringtone-t. Aztán legközelebbi szinkronizálásnál azt is felteszi neked.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest