Hirdetés

Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz viharhozo #31738 üzenetére

    A gyakran hívott számok - értelemszerűen, mivel gyakran hívottak - benne vannak a "recent" listben, a phone fülön. Nekem a phone alapból ezen van, mivel én mellette külön kiraktam a kontaktlistát is.

    Szóval csak nyomok egy phone-t, majd a recent listben látok 8 számot, ezek között 99%-ban ott vannak a gyakran hívottak is, szóval 2 kattintás az egész művelet.
    Nem tudom ennél hova kell egyszerűbb, ez már nálam a lustaság legalja.

    Mondjuk 4s-nél még azt szoktam, ennél is egyszerűbb, hogy zenehallgatás közben nincs kedvem elővenni a telefont és egy hosszú home nyomás után benyögöm, hogy "call xy" és hívja.

    2. Háttérnek nem, bár szerintem amúgy sem lenne túl okos ötlet. Én azt mondom, hogy elég jól konfigurálható(mi, hol és mikor jelenlen meg rajta)
    Ez a beállításokon belül notification névre hallgat, szóval nem is kellett volna sokat keresned a konfigurálásához. Arra jó, hogy amikor nem vagy teló közelben, akkor jön xy esemény és ezeket egy ideig kiírkálja lockscreen-re, de ha nem látod, vagy mit tudom én, akkor amikor legközelebb feloldod a készüléket, csak lehúzod a notif centert és ott van minden történés.

    3. Nem kell jailbreak. Csinálsz belőle egy 30 másodperces részletet(én iRingert[ezt a gépre kell letöltened] használok, kb 2 kattintás és egy perc az életemből és kész a ringtone, de van ezer másik alternatíva is) A kész fájlodat behúzod itunsba és kipipálod a ringtone-t. Aztán legközelebbi szinkronizálásnál azt is felteszi neked.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Aktív témák