- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MVM-Next
kezdő
válasz
#48138511 #39735 üzenetére
Én 22 évre (amikor megnősültem) visszamenőleg napra pontosan meg tudom mondani a kiadásokat és a bevételeket.
15 évig Excelben vezettem. 7 éve egy droidos appra váltottam (Expense IQ), tavaly mikor iPhone-om lett, és váltanom kellett a WalletApp-ot vettem meg. Ennyi idő alatt kb. 10-12 banki számlát, kp-t, megtakarítást, a gyerek zsebpénzét, iskolai osztálypénzt ezekben az appokban könyvelek. -
noorbertt
őstag
válasz
#48138511 #39735 üzenetére
Nagyobb csoportok kellenek pl minden ami kaja vagy háztartásra kell az szupermarket.
Minden olyan ami a házba eszköz az ház stb…Kis mini költések megszűntek ami pozitív, de persze beírjuk ha van. Csoki az automatából extra kategóriába…
Persze így is vannak olyan hónapok, hogy hol van az a 10-20ezer és akkor írok be valami kamu utalást egyenlítés címen.
nah de nem offolok tovább plusz semmi közöm az apphoz se. -
-
SharpSA
veterán
-
Cyberbeni
addikt
válasz
#48138511 #39569 üzenetére
helyes = magyar régió és bármelyik angol nyelv mellett iOS16 és előtte így nézett ki
Windowson a dátum formátumban nem a windows nyelve alapján írja a szöveges dolgokat, hanem a régió alapján, tehát ott magyar régió és bármilyen angol nyelv mellett így néz ki a dátum: "november 1., szerda"
Ezek szerint nálad Windowson a régió is UK.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
#48138511 #39566 üzenetére
A dátum formátumot a régió alapján kellene, de iOS 17-ben elrontották és most a nyelv alapján van.
Magyar régió mellett a nelyv
- magyar, akkor "november 1., szerda"
- english (us), akkor "Wednesday, November 1"
- english (uk), akkor "Wednesday, 1 November"
Ez lenne a helyes mindkét fajta angol nyelvnél: "November 1., Wednesday"
Persze ha nálad UK a régió, akkor nem szóltam, akkor az egy másik bug. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
#48138511 #39529 üzenetére
Jah.
Nálam az ütötte ki a ToDo-t, amit korábban már Androidon is sokáig használtam. Teljesen jók az emlékeztetők (by Apple
), csomó kis apróság miatt kedveltem meg (hely alapú emlékeztetés lehetősége, link mellékelése, a most érkezett “korai emlékeztetés”, ha beírok egy tekefonszámot, akkor koppintásra egyből hívható is stb).
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
#48138511 #39398 üzenetére
Az utolsó mondatodban lehet igazság.
Ahogy látom, itt a fórumon mi vagyunk kisebbségben, akik (lehetőség szerint) mindenre Apple alkalmazást használunk. Ha tőlük nem megy valamiért, akkor először azt nézem meg, hogy a Microsoft kínál-e hasonlót, azután 3rd party app, utolsó utáni opció a Google.Jelenleg nincs is Google cuccom, sikeres volt a tőlük való leválásom…
-
kuntics
aktív tag
válasz
#48138511 #39393 üzenetére
Háttérben való frissítés be van kapcsolva, meg is csinálja és működik szépen. De mint írtam, néhanapján (1-2 havonta) bezárok minden appot, vagy újraindítom a telefont/ipadet és nem mindig indítom el újra. Olyankor ugye nem működik. Ezért írtam, hogy nem egy teljesen elfelejtős téma.
A bezárós téma meg nem tudom miért van, megszokás. Egészen tavalyig 1st gen se-t használtam, az azért már nem volt a legfürgébb, ott jól szokott jönni.
-
kuntics
aktív tag
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
#48138511 #39185 üzenetére
Az Apple Zenét és a többi stock App-ot direkt nem írtam.
A Zene pl nekem nagyon jó, számomra simán megéri a pénzét. Androidon Spotiztam, az se volt rossz, de az almás világban ez kiütötte nálam a zöld logós streamet.
A Shazam most nincs fenn nálam, de ha jól rémlik, talán nem is kell, mert a CC-ben van zene felismerő kapcsoló. Ez egy bizonytalan “talán” részemről.
A Kulcskarika egyszerűen tökéletes, végre nem kell 3rd party app (se ceruza/papír).
A DuoLingo nem tetszik? Nekem bevált, bár azt tényleg hiányoltam, hogy csak US angol van benne. A brit jobban érthető nekem, pl SIRI is brit hölgy nálam. Igaz, már nem female a gomb, hanem 1 vagy 2 hang… -
noorbertt
őstag
válasz
#48138511 #39093 üzenetére
Hat en lehet maradnek a chrome/ safari megoldasanal. Azert megis csak kenyes dolgok mennek egy egy bongeszoben.
Foleg h sok frissites nem tortent mostanaban : https://github.com/oblador/hushWipr: https://github.com/mipstian?tab=repositories nem talalom a forrast.
En spec Cloudclare warp-ot hasznalok, zero trust accounttal (ingyenes ) es ott frissul a block listam.
https://github.com/mrrfv/cloudflare-gateway-pihole-scripts/blob/main/get_recommended_filters.sh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest