Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Kérdés: Felismeri az egeremet, de egérrel hogyan lehet bezárni az alkalmazásokat?
-
törölt tag
A tegnapi nap (technikai margójára). .. Szóval korlátlan Facebookom van, meg havi 12 GB Internetem. Na most a Facebooknál sűrűn esik meg, hogy Live-ban tolom, és be van kapcsolva a HD feltöltés. Xiami MI A2-nél 360p-ben jelenik meg mégis. Mondom ez lehet a Facebook app, de akár hardver specifikus is, de az utóbbi meglepne. Tegnap a Xiaomi mellett ott volt az iPad 2018 is, és hát mondom megnézem így is a dolgot. A végeredmény ugyanaz, tehát a hardver specifikus dolog nemcsak papíron van kizárva - ezek az eszközök röhögve tudnak 1080p-t hátsó kamerával 60 FPS mellett - tehát maradt a Facebook applikáció, és a sávszélesség, lefedettség. Megjegyezném, hogy a Xiaomi közli is velem rendszeren, hogy HD-ben rögízett, és jó nagy méretű a fájl, ilyenkor kiválasztom, hogy tolja fel, amit elvileg meg is tesz, de mégis 360p-ben marad a végeredmény. A Következő a Youtube Live Stream lesz
-
törölt tag
Mikor előjön az alkalmazás törlése, elég sokat kell várni, hogy a törlést befejezvén, eltűnjön az ikonok felől az x jel? Van erre valami speciális kézmozdulat?
-
törölt tag
A Wifi Adatforgalmat hol lehet megnézni? Tehát, hogy melyik applikációval mennyi forgalmaztam WiFi-n keresztül. Például HBO GO adatra lennék kíváncsi.
-
törölt tag
Üdv. Azt hol tudom megnézni, hogy hány órája kapcsoltam be a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest