- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Igen 9éves és elképesztően gyors. Egy 5.generációs ipad-em van és azon nézek netflixet ha megyek valahova. És az ehhez képest szőrnyű. Egy iphone 12 ma már lassú és nehézkes és akadozik és ha ahhoz hasonlítom ami kb 6 éves akkor ég és föld.
50k tokkal billentyűzettel. -
atirag
őstag
Vettem egy ipad pro 2nd gen verziót. 12.9 méretben mert filmet nézni jó lesz rajta. Milyen sebességre lehet számítani manapság ennél?
Köszönöm. -
atirag
őstag
Sziasztok. van egy air 2-öm ami hirtelen kikapcsolt 86százalékos töltöttségnél. ÉS azóta sehogyan sem tudtam bekapcsolni. Próbáltam dfu módba rakni,de semmi.
Tudom szervíz,de hátha valakinek csinált ilyet. Éppen minap találkoztam egy iphone se készülékkel ami pont ugyan ezt csinálta. Mindkettő nemsokkal az új szoft felrakása után. -
atirag
őstag
Ahogy nézegettem a 9.7-es pro-hoz való tok jó air 2-höz igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest