Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Ipad 9 genhez tudtok ajánlani üvegfóliát? Lényeg hogy minél jobban hozza a gyári üveg érzetet.
(legyen rajta rendes oleofób bevonat) Spigennel szemeztem, telefonoknál jó velük a tapasztalatom, viszont elég drága esetleg van más olcsóbb alternatíva? Ha nagyon nincs, maradok náluk. -
Meridius11
aktív tag
Sziasztok! iPad 9th genhez tudtok javasolni olcsó USB-C-Lightning kábelt amivel biztosan megy a 20W töltés és az adatátvitel? Gyanús, hogy a pár hónapos iPadhez amit használtan vettem hamis kábelt adtak, mert kb. 10 óra mire feltölt.. (ez a videó is ezt erősíti meg)
-
Meridius11
aktív tag
iPad 9-hez tudtok esetleg ehhez hasonló, farmer/szövet borítású tokot? Az ESR Rebound Hybrid mágnesként gyűjti az ujjlenyomatokat, ennyi pénzért nagy csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(legyen rajta rendes oleofób bevonat) Spigennel szemeztem, telefonoknál jó velük a tapasztalatom, viszont elég drága esetleg van más olcsóbb alternatíva? Ha nagyon nincs, maradok náluk.