Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balee_
aktív tag
válasz
HardRic
üzenetére
[Vélemény erről a fóliáról?] Érdemes ilyen drága fóliát venni? Vagy elég az 'occsó fólia is?
-
_Balee_
aktív tag
Sziasztok!
Átlagos tartalomfogyasztásra, filmnézésre, néha egy kis játékra elegendő az iPad 9 vagy érdemesebb inkább iPad Pro-ra beruházni? Tudom elég hülye kérdés, elég nagy köztük az árkülönbség.

-
_Balee_
aktív tag
UPS-sel mik a tapasztalatok?
Az Apple Store-ból rendeltem egy iPad Pro-t. UPS-sel küldik, elvileg a mai napon kellett volna megjönnie. Az UPS rendszerében továbbra is az látható, hogy a mai napon kiszállítják. Elvileg 7-ig szállítanak. Hát gondolom nem sok esély van arra, hogy ma megjön. Szerintem az a legnagyobb gond, hogy munkahelyre kértem a kiszállítást, a kaputelefonon értelemszerűen nincs kint a nevem. Persze megadtam, hogy hivatali épületről van szó. Elvileg az UPS-ses futár nem hívja az embert, és ha nem tudja azonosítani a címet, simán visszaviszi a csomagot. Ha ez tényleg így van, kurva szar egy cég.
-
_Balee_
aktív tag
Az Apple Store-ban írt szállítási határidők mennyire pontosak? Azt írják, hogy mai rendelés esetén szerdán megjön a megrendelt termék. Szerintetek tényleg megjön szerdára?
-
_Balee_
aktív tag
Tudtok olyan magyar üzletet, ahol lehet kapni második generációs Apple Pencil-t?
-
_Balee_
aktív tag
A 2018-as iPad előlapi kamerája nem gyenge facetime-ozásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs