Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi a választ!
U.K.ban élek, az itteni használtpiacot néztem.... itt tele van a kínálat mindenféle szolgáltatóssal.. ill, a wifiseknél van olyan is hogy wifi B meg C
...ahogy nézem nincs bennük gps, de tulképp nem is olyan fontos..
..nagy a dilemma, hogy mi legyen, mert nagyrészt tényleg szinte csak a store ban vásárolt filmjeim mobil nézésére venném, ill YT. szal a szuper gyorsaság annyira nem lényeg... viszont ha mondjuk jövőre v. azután nem tudnám használni erre, az nagy szivacs lenne... a mini5, ahogy látom nem lenne itt használtan lényegesen olcsóbban, mint egy új normál ipad, de akkor meg inkább az..... viszont az meg vszinű túl nagy lenne nekem....
...vmi régebbi iphonera is gondoltam erre a célra 7-X. a lényeg, hogy meg szeretném ezt úszni max 40e körül... -
eeXaa
addikt
Hali!
2nd gen ipad mini vásárlásán gondolkozok leginkább a store-ban vásárolt filmjeim hozzáféréséhez "on the go", meg airplay, ill. általános használat web böngészés, YT. 99% wifin.
..ha jól tudom nincs már szoftver frissítés rá, ezért azon tűnődök vajon meddig tudnám az appletv appot ill. a filmjeimet nézni ezen... lenne mondjuk 1-2 éven belül vmi szoftver ban, és nem tudnám használni erre tovább?
ill. a legolcsóbbak amiket látok használtan, úgy vannak feltüntetve, hogy vmelyk szolgáltatóhoz vannak "láncolva". mit jelent ez? rakhatok bele sim-et mobil forgalomra? De gondolom, ha wifi-n használom, ill megosztom az androidos telom netjét, teljesen független ettől és használhatom ugyanúgy mint egy rendes androidos tabletet?
...gondolom prime app, netflix, YT app van rá filmnézésre. ill. vannak olyan modellek amit kerüljek?
...gps navigálásra mennyire jó?
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Energiaital topic
- ZEN.com
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest