Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
megoldottam külső gépen.
mentségére legyen mondva, hogy ez valami ritka vacak jelszavas zip volt, csak 7zip tudta gond nélkül szétszedni, még a Win 10 gyárija is lehalt.
ettől persze a probléma megmarad, laptop kiváltásnak nem lesz tökéletes, pedig arra lenne. fene gondolta volna, hogy ilyen triviálisnak tűnő dolgok nem mennek. -
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. adott egy 2021-es iPad Air 4, még A14, nem M1.
banki anyagokat kaptam zip-ben, lekaptam Files-ba és az istenért sem tudom kibontani, azt írja, hogy inappropriate file or format. utána olvastam, apple discussion oldalán van pár 2021-es hasonló ügy, egyikre sincs épkézláb apple válasz.komolyan nem lehet iPad-en kicsomagolni egy jelszavas zip-et 2022-ben? ezt nem akarom elhinni. OS a legújabb, most frissítettem emiatt, reboot is volt, semmi eredmény. external appot nem akarok emiatt. esetleg tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest