- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
katokacaj #30566 üzenetére
Leírtam, hogy: exFAT, FAT32 és APFS (HFS) format esetén biztos. Windows NTFS nem hiszem, hogy játszik. Apple gépeken ez csak “read only”. Az exFat egy jó választás. Látják az Apple és Windows gépek is (csak az okostévék nem). Ha nem használsz 4Gb-nál nagyobb fájlokat, akkor elég a FAT32 is.
@Noxy: 64Gb iPad Pro, jó sokmindent használok mi?
Mondjuk amit igen, azt sokat. Teló 16Gb iPhone SE1, úgy, hogy offline Tidal-ozok. Most lesz leváltva 12-re.
-
wm2
őstag
válasz
katokacaj #30563 üzenetére
A NAS felhőmegoldás egyszerű adatkezeléshez. Jó cucc. Aki évek óta használ Apple cuccokat, annak biztosan van otthon.
Kevesebb dolgokra elég egy router is. Még kevesebbre meg az iXpand. A többit csak azért írtam, mert vélhetően windows alatt formázott vinyód van. Kezdhetnéd azzal a dolgot, hogy mindent lementesz gépre, exFat-ra formázod, vissza, hogy az iPad is tudja kezelni.
-
wm2
őstag
válasz
katokacaj #30557 üzenetére
Igen. Ha ennyire fontos akkor nem éri meg szívni vele és venni kell egy type-C cuccot, mert csak egy Lightning to USB 3 Camera Adapter 15ezer kb. Ha meg is oldod külső táppal a tárolót, akkor Fat32 és exFat only formátumban gondolkodhatsz (meg Apple apfs). Nekem szerencsére elég az iXpand és az otthoni routerre kötött külső tároló.
Azt nézem, hogy a beragadt 2017-es 10,5 és 12,9 Pro-k kicsit túl vannak árazva. De hát ez Magyarország. Egy 2015-ös Intel Iris 5200 MBP is státuszszimbólum még itt (450 haha hogyne). Én még 180-ért vettem 10,5 Pro-t amikor porondon volt. 200-at sztem nem adnék érte, úgy, hogy az új AIR kari után kb. szintén ennyi lesz. Ez persze rohadt jó forintnak is köszönhető, de a 10,5-el csak lehúzás megy, mert ők tuti jó áron szerezték be anno.
-
wm2
őstag
válasz
katokacaj #30555 üzenetére
Mennyi tárhelyre van szükséged? Én iXpand Driveot használok. Nem azt mondom, hogy ez a tuti megoldás, de célnak tökéletesen megfelel. Nekem innen-onnan letöltött hangfájlok tárolására szolgál. Filmekhez is megteszi, ám nagyobb álományoknál célszerűbb más megoldás után nézni. Azok viszont drágábbak lesznek ettől.
-
ROBOTER
addikt
válasz
katokacaj #30515 üzenetére
Nekem a zöld tetszik a legjobban, baromira illik ahhoz a formához. Csak nem biztos, hogy belevágok, mert ha egyszer el kell adni, félek hátrányt jelent a használt árban (a rozéarany cuccokat is olcsóbban lehet megvenni). A kék olyan precíz érzetet kelt, azt vinni fogják, a zöld pedig (a képek alapján) számomra a legesztétikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest