Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
hallerlaller #16925 üzenetére
Csak a GSM változatban van GPS.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
hallerlaller #16925 üzenetére
Folytassuk privátban.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
hallerlaller #16922 üzenetére
Ment PÜ.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
hallerlaller #16909 üzenetére
Ha drónhoz kell ( talán DJI-hoz? ), akkor "cellular" verziót vegyen, mert csak azokban van gps vevő. A wifi-s változatból az Apple kihagyta. Nekem Mini4 van, számomra az tökéletes méret.
-
Süvi
őstag
válasz
hallerlaller #16916 üzenetére
Magánszemélyként vagy cég nevére veszi a készüléket?
Ha magánszemélyként, akkor jó ha Apple Premium Reseller Boltból (apple.hu, istlye, icentre, MM, ED (eddig azt hittem, hogy hivatalos)), mert akkor jár +1 év szavatosság.
Ha cégként, akkor meg lehet venni a legolcsóbb helyen is, ahol adnak 27-es számlát, mert 1 év fog járni.
Korábban már én is linkeltem ezt az oldalt, de azóta kicsit megváltozott. -
D4ni
őstag
válasz
hallerlaller #16916 üzenetére
Én az edigitalnál azért nem venném meg mert ők sem hivatalos apple foralmazók, bármennyire is nagy cég. Ahol venném: media, istyle,icetre, szolgáltató. Főként a 2. év szavatosság miatt. Nemrég kaptunk telefon cserét 21 hónapos iphone 6s-re alaplaphiba miatt, és újraindult a 2 év gari+szavatosság.
-
D4ni
őstag
válasz
hallerlaller #16911 üzenetére
Ha 27%-számla kell róla szerintem az áru kereső háromnegyede kiesik, mert 0 perces használtként árulják 0%-os számlával max, amit meg csak költségnek lehet elszámolni . Nem is olyan régen végigjártam ezt az utat. Már csak az a kérdés hogy jó-e a nullás számla .
-
D4ni
őstag
válasz
Attól az oldaltól ami egy konkrét típust árul abszolút nem azonos névvel én elfelejteném őket. Profi cég lehet 😀
-
Süvi
őstag
válasz
Milyen Ipad-ok vannak.
Az linkelt oldalon megjelenő Air3 az Air2-t leváltó Ipad 9,7 2017, tévesen szerepel a névben az Air, az Apple már nem hívja úgy hivatalosan. -
Ragnar95
félisten
válasz
hallerlaller #16909 üzenetére
Ez nem Air, ez a legújabb sima iPad (tehát nem Pro), ami csak simán iPad néven fut.
Hardveraprón van pár megbízható eladó, én karsaitomasztól vettem már jópár terméket és tökéletesen megbízható, illetve elég jó áron adja az Apple termékeket.
Jelenegl iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad 9.7" és iPad Mini 7.9" a 4 iPad modell, amit újonnan árul az Apple.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Home server / házi szerver építése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest