Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
hallerlaller #16925 üzenetére
Csak a GSM változatban van GPS.
-
d.tiborz
aktív tag
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
hallerlaller #16922 üzenetére
Ment PÜ.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
hallerlaller #16909 üzenetére
Ha drónhoz kell ( talán DJI-hoz? ), akkor "cellular" verziót vegyen, mert csak azokban van gps vevő. A wifi-s változatból az Apple kihagyta. Nekem Mini4 van, számomra az tökéletes méret.
-
Süvi
őstag
válasz
hallerlaller #16916 üzenetére
Magánszemélyként vagy cég nevére veszi a készüléket?
Ha magánszemélyként, akkor jó ha Apple Premium Reseller Boltból (apple.hu, istlye, icentre, MM, ED (eddig azt hittem, hogy hivatalos)), mert akkor jár +1 év szavatosság.
Ha cégként, akkor meg lehet venni a legolcsóbb helyen is, ahol adnak 27-es számlát, mert 1 év fog járni.
Korábban már én is linkeltem ezt az oldalt, de azóta kicsit megváltozott.[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz
hallerlaller #16916 üzenetére
Én az edigitalnál azért nem venném meg mert ők sem hivatalos apple foralmazók, bármennyire is nagy cég. Ahol venném: media, istyle,icetre, szolgáltató. Főként a 2. év szavatosság miatt. Nemrég kaptunk telefon cserét 21 hónapos iphone 6s-re alaplaphiba miatt, és újraindult a 2 év gari+szavatosság.
-
D4ni
őstag
válasz
hallerlaller #16911 üzenetére
Ha 27%-számla kell róla szerintem az áru kereső háromnegyede kiesik, mert 0 perces használtként árulják 0%-os számlával max, amit meg csak költségnek lehet elszámolni . Nem is olyan régen végigjártam ezt az utat. Már csak az a kérdés hogy jó-e a nullás számla .
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz
Attól az oldaltól ami egy konkrét típust árul abszolút nem azonos névvel én elfelejteném őket. Profi cég lehet 😀
-
Süvi
őstag
válasz
Milyen Ipad-ok vannak.
Az linkelt oldalon megjelenő Air3 az Air2-t leváltó Ipad 9,7 2017, tévesen szerepel a névben az Air, az Apple már nem hívja úgy hivatalosan. -
Ragnar95
félisten
válasz
hallerlaller #16909 üzenetére
Ez nem Air, ez a legújabb sima iPad (tehát nem Pro), ami csak simán iPad néven fut.
Hardveraprón van pár megbízható eladó, én karsaitomasztól vettem már jópár terméket és tökéletesen megbízható, illetve elég jó áron adja az Apple termékeket.
Jelenegl iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad 9.7" és iPad Mini 7.9" a 4 iPad modell, amit újonnan árul az Apple.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Mini 6 Wi-Fi + Cellular 64GB Fekete + Smart Folio
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával