-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
greenbelt21 #37519 üzenetére
Ahogy DGery is írja. Telekomot figyeltem folyamatosan és sikerült elkapni egyet.
-
DGery
aktív tag
válasz
greenbelt21 #37515 üzenetére
Karácsony előtt nagy volt rá a kereslet, amint felkerült valahová pár óra múlva már nem volt elérhető az alap iPad. Folyamatosan kellett nézni a hivatalos reseller oldalakat, és sikerrel lehetett járni. Főként a telekomnál tűnt fel újra és újra, így nem lepne meg, ha az új évben is ott lenne először. Mivel ilyen nagy volt a kereslet, szerintem akcióra várni felesleges....
-
stickermajom
addikt
válasz
greenbelt21 #37517 üzenetére
Kell hozzá egy adag szerencse, de nem esélytelen a dolog. Egy nap alatt lett például nekem is.
-
bostone
addikt
válasz
greenbelt21 #37515 üzenetére
Sőt, egyes vásárlók némi haszonnal továbbadták a cuccot és így is volt rá kereslet.
-
Alex91
félisten
válasz
greenbelt21 #37513 üzenetére
iPad-rol se tudunk, nem hogy akciorol
! Mondjuk USA-ban az alapot mar akcioztak…
-
sumi4623
tag
válasz
greenbelt21 #37433 üzenetére
Igen ez a kp-i szam.. 15perc utan meguntam 🙈 kaposvari szam meg nem csong ki .
-
sumi4623
tag
válasz
greenbelt21 #37431 üzenetére
Esetleg kaposvari euronics szamat tudja valaki? 🤷🏼♂️
-
zoli62
addikt
válasz
greenbelt21 #37336 üzenetére
Nincs mit. Viszont a készlet és a gyors kiszállítás a Telekom mellett szól, és persze a kamatmentes részlet. Gyakorlatilag most úgy van, hogy amennyi kedvezményt kapsz, az a visszafizetendő kötbér lemondáskor. Erre szokták mondani, hogy valamit valamiért. Én egy digitális vezetékes telefonelőfizetésre írtam alá majd kétéves hűséget, de csak 200 Ft kedvezményt kaptam, ez a kötbér, így majdnem listaáron vettem. Ettől csak felsőoktatási hallgatói kedvezménnyel olcsóbb az Apple Edu oldalán, de azt hiszem ott nincs iPad Air, csak sima iPad, és valószínűleg csak Wifis változat, de az talán csak 220000 Ft körül van, talán itt a fórumban láttam rá linket, nekem nem volt opció, mert én mindenképpen cellular+ wifi modellt akartam. Más kérdés, hogy kipróbáltam a webes vásárlást,, és a rendelés során nem kért hallgatói igazolást, bár nem véglegesítettem a rendelést, tehát nem tudom, mi lett volna a rendelés leadása után
-
zoli62
addikt
válasz
greenbelt21 #37324 üzenetére
Én Wi-fi+cellular modellt vettem otthoni szolgáltatás mellé kevés kedvezménnyel, hogyha esetleg lemondanám a szolgáltatást, akkor ne kelljen sok kötbért fizetni. A hivatalos ár 289000 Ft, ebből akár 25000 Ft kedvezmény is lehet, de akkor minden szolgáltatásra hűséget kell aláírnod, és persze ez csak a nagyobb értékű díjcsomagokkal lehetséges, de akkor a kötbér is magasabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest