Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Nyugi.Áteszem oda is az itteni írásomat...Én olyanról nem hallottam, hogy Samsung készüléknél 1-3 nap alatt beég bármelyik ikon. A közel 2 éves Note 2 készülékemhez jött házhoz a Samu technikusa 4 napja. Sérült keretet cserélt...kértem, hogy az USB aljzatot is megnézné? Kicserélte a nyákot, amin rajta volt. Bár csak 1 évig jár , de mondtam neki, hogy esetleg az akkut is lehetne..kicserélte!! Ez kérem, szolgáltatás felsőfokon! A Samoledre térve...24 hónapig szó nélkül kicserélik...Azért 3-4 év kedvünk támad telót cserélni. Még egyszer: sem az iPhone, sem az iPad kijelzője messze nem hozza az amoled színhűségét, kontrasztját, és szinte tökéletes természetességét. Szerintem az Apple is fel fogja ezt ismerni. És bizony az Amoled , Oled kijelzőket is gőzerővel fejlesztik. Az IPS-en már nincs mit. ( Egyébként ugye az Apple is házhoz jön javítani?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest