- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Alex91

Igen tárolni is szeretném persze ami jó film az marad

Nekem jelenleg ugy van ,hogy Mac usb külső vinyora film letöltés a külső vinyo pedig ment a bluray lejátszóba az a media player onnan a tv-re. Ennyi

Vagy pendrive-on a film és az a bluray és ugy a tv-re. De ez már letöltve így ez most nem érdekes....
Ez egy LG 3D bluray eddig minden fájlformátumot olvasót szinten a tv nem biztos ,hogy tudná mindegyiket így azt nem is próbáltam még.
Szóval ha össze tudom kötni a NAS és a Bluray gondolom HDMI akkor az már nekem okés mert bluray meg megy a tv-re meg házimozira....
Mert akkor a torrent-et elindítom wifi és ennyi.
Na ezt mondjuk nem értem még ,hogy hogyan:
"torrent letöltésnél a nason kell futnia a torrent kliensnek (transmission pl)"
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest