Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Engem őszintén érdekelne, mit használsz az iPhone helyett

Most vettünk apunak-anyunak telefonokat, Sony Z2 és Samsung S4 mini.
Az S4 mini egy tök korrekt, kezes telefon, kábé annyit ér, mint egy i5. A Sony Z2 pedig egy nagyon minőségi, masszív telefon, brutál hardverrel. Ha első okostelefonom lenne, simán imádnám én is, így hogy évek óta iPhone-om van (meg most már 3 éve iPadem is), többnyire ide köt a rendszer. Emiatt, az Apple garanciáztatási politikája, és az értéktartása miatt veszek iPhonet.Ami viszont nagyon elgondolkoztatott, hogy a két telefon együtt olcsóbb volt, mint az iPhone 6-om. Azt azért megjegyzem, hogy ez számomra tökéletes telefon, mintha az én igényeimre szabták volna: az 5S-t imádtam, csak 2 dologban szerettem volna jobbat: kicsit nagyobb kijelző (én 4.5-re szavaztam volna), és jobb akkus üzemidő. Mindkettő pipa (ráadásul a kamera is klasszis), szóval happy vagyok!

California1: Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul a dolog a törött iPaddel kapcsolatban, mindenképp írd meg, hogy mit sikerült intézni!

-
domerator
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nyugi...
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest