Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Azért elég nagy a kijelzőfelület, hogy könnyen sérüljön. Legyen az üveg bármennyire is karcálló. Nekem is amikor meglett az első Air-em tavaly, az első dolog volt hogy üveget tettem rá, de pár hónap után leszedtem, mert idegesített hogy érezhetően nehezebb lett tőle a cucc. A 12.9-es Prómra viszont fel se merül az ilyesmi. Ki a házból kizárolag tokkal jön ki.
-
Parson
addikt
Hát akkor hiába írom le ide az okokat... fogadjuk el, hogy van olyan user, aki szereti az eszközét védeni elölröl-hátulról. Kétbalkezesek néha, elejtik az eszközt, és ez ellen védik vagy szimplán egyéb balesetmegelözés okán rakják fel.
Én is ejtettem már el eszközt, nem is egyszer, viszont a védelem (igen, a fólia is véd) miatt nekem nem pókhálósodott eddig semelyik kijelzöm. Remélem kielégitö a válaszom.Amennyiben te neked nincs ilyenre szükséged, semmi gond, de kérlek szimplán fogadjuk el, hogy másnak viszont kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Alkoholista nevelde
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest