Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"de ha ezt a példát hoztad fel akkor PC-n milyen gyakran kell videokártyát cserélni, hogy menjen fullon a játék?"
Könyörgöm – tök ugyanarról a binárisról beszéltem... pl. egy 2008-ban kiadott, és azóta sem updatelt játékról. Ami iOS4 alatt sokkal-sokkal lassabban fut, mint iPhone OS 2 vagy 3 alatt. Pedig aztán tényleg nem használ semmi pluszt (pl. GC-t).
"Nem játszom telefonon, nem is értem az ilyen igényeket, pedig szeretek játszani"
Nem csak a deszktopoké / TV-re kötött konzoloké a világ. Sokan Nintendón és hasonlókon játszanak, és az Apple a keynote-jaiban maga is igencsak kihegyezi a cuccainak a játék-képességeit. Én is nagyon szívesen eljátszogatom az Air2-mön az új XCOM:EW-vel, mert (szemben az EU-val) immár nincs (zavaróan) lebutítva a konzolos verzióhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alkoholista nevelde
- Steam topic
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest