Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
BlackJack21
üzenetére
Mint mondtam, 1 hétig használtam a 9-cet, ráadásul ugyan ezzel a felhasználással. Azt észrevettem én is, hogy jobban bírta a sima iPad, de az én felhasználásom mellett ez annyira elhanyagolható különbség, hogy kb észre sem veszem.
De ez ÉN vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy másnak esetleg nem lesz kevés.
Mivel pár hete használok csak tabletet, nem tudom, hogy amit én kihozok belőle, az jónak számít, vagy rossznak. Jóval tovább bírja, mint a telefonom, nekem ennyi elég. -
válasz
BlackJack21
üzenetére
miért ennyire fontos az üzemidő amúgy? ez kb a legkevésbé fontos tulajdonsága, így is elmegy bőven egy TELJES napot még akkor is ha FOLYAMATOSAN nyomkodod 8-10 órán át
vedd meg és kész, ha lemerül akkor meg rakd fel tölteni ...
inkább vennél egy fapados iPad 9et, mint egy Air 5-öt mert annak jobb az akkuideje ? xD
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi