Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
NomAd_82
üzenetére
Üdv minden fórumtársnak.
Folytatódik történetem a javításra leadott ipad pro-val kapcsolatban.
Megosztanám veletek, mert érdekes a sztori, nekem ez új tapasztalat volt.
A javítási idő lejárta előtt írtam az ügyfélszolgálatnak is, biztos ami biztos alapon.
Válasz: a 30 napos javítási határidő lejárta után a következő 8 napban cseréljük a terméket.
A következő 8 nap hétfőn járt le.
Elmentem az üzletbe, ahol közölte az eladó srác, hogy az ügyem a jogi osztály bevonásával folytatódik, mert az apple nem akarja megjavítani az Ipad-et. hmmmmm ?!? Csúnya apple.
Nem mondta miért, erre én közöltem, hogy tudom, hogy az újként eladott tabletet előttem már használták, mert az Icentre tájékoztatott, hogy a gari lejárt. 2020. januárjában !!!!!
Tehát, nekem egy használt cuccot ( 2019-ben lehetett vásárolva ) adtak el újként. Ez biztos.
Ezt 2020. októberében vettem. Fasza mi?
Az egész történetet jeleztem a fogyasztóvédelemnek, akik azt mondták, hogy első körben javításra törekszik az eladó, utána csere és végül vételár visszatérítés.
Jelen helyzetben és mivel minden határidő lejárt, utóbbi-nak kellett volna megvalósulnia.
Az eladó kért még egy napot és közölte, hogy az idén szigorodtak meg a szabályok és mivel tavalyi a cucc, így a javítási határidő kitolható....... Ahhhha, faszt.
Elmondtam én is a fogyasztóvédelem bevonásával történt verziómat és holnap felhívja a központot, mi a helyzet de én jeleztem, hogy a pénzt kérem vissza.
Azt mondta ok, holnap hívja a központot és engem.
Én még ma írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy a pénzt kérem.
Remélem ez lefut holnap.
A pesszimizmus azt mondatja velem, hogy rám fogják majd, hogy engem tájékoztattak, hogy használt a cucc és ennek tudatában vettem.
Mindegy, a fogyasztósok azt mondták vásárlók könyve.
Holnap ezzel folytatom ha nincsen más lehetőség.
Írásom csak tájékoztató jellegű, hogy ne járjatok így.
Közben vettem egy 2020-as ipad pro-t az Icentre-nél ( fóliás, bontatlan
) leértékelve és akkora baszó ez a cucc. A 2017 is az volt de ez még jobban bejön
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Logitech szerviz
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest