- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
SingleFrench
üzenetére
Bár magam is iPad 8 tulajdonos vagyok, azt mondom, hogy Netflixre meg YouTube-ra nem ez a legjobb tablet, valami Samsunggal sokkal jobban jársz. Mert annak a 16:10-es képernyő aránya jobban illik a filmekhez, mint az iPad 4:3-a. Itt egyszerűen túl sok a fekete sáv alul meg felül (meg oldalt is, a keret miatt
). Az Air-nél ez talán a vékonyabb keret miatt kevésbé feltűnő.
Nagyon jó tablet az iPad, de itt a kontent miatt szerintem hátrányban van. Egymás mellett egy A510, meg egy iPad 8, mindkettőn YT full screenben:
-
xhege
veterán
válasz
SingleFrench
üzenetére
Én tartalomfogyasztásra, e-mailezésre és fotók szerkesztésére használom az iPad 8-at nagy megelégedéssel. Én úgy voltam vele, hogy ha a Lightroom megakasztja fotók szerkesztése közben, akkor majd beruházok egy Air-re, de simán megy, így felesleges lett volna egy forinttal is többet költenem.
-
Kaba
veterán
válasz
SingleFrench
üzenetére
A céljaidnak az iPad 8 is megfelel,csak tartalomfogyasztásra az Air 4 nem szükséges.Az iPad 8 akku nem jobb,mint az Air 4 akkuja,fordítva van az Air 4 akku készenléti és felhasználási ideje nagyobb és gyorsabban is tölthető mint az iPad 8 akku.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Az Air-nél ez talán a vékonyabb keret miatt kevésbé feltűnő.